Widok

Solarium w trakcie połogu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jak to jest? Czy można korzystać z solarium zaraz po urodzeniu? Czy ty nie szkodzi? Bo moja koleżanka urodziła i wybiera sie na solarium. Powiedziałam jej że chyba zwariowała.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam znajoma ktora karmi 8m i chodzi na solke w czasie pologu kazda z nas wyglada jak potturbowana wiec solka nie pomoze

pozatym jezeli solarium jest z umiarem to nie ma problemu...tak naprawde to nawet kurczak dziecku szkodzi bo jak pedzony sztucznie to co ma wartosciowego???itd.

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
no takiej mamuscie to tylko tego peta zgasic na czole:/

Ja tam od razu na solarium sie nie wybieram tym bardziej w czasie połogu , solarium wogóle nie jest zdrowe ale myślę że wpływu na mleko to raczej nie ma , może dziewczyny mają taka potrzebę więc czasami dla lepszego samopoczucia może niech sobie idą może małą depresję mają?

Ja za to w niedziele widziałam dziewczynę w 9 miesiącu i jak wynikało z rozmowy z koleżanką bardzo sie martwiła o dziecko bo mało niby wód płodowych a za chwilę wyciąga papierosa i zapala - myślałm że padnę

Tak samo jej powiedziałam, dla mnie to jest chore żeby opalać sie po porodzie. A poza tym to chyba jest szkodliwe dla mleka którym karmi się maleństwo.

mamkolezanke ktora tez to zrobila teraz dalej karmi i te chodzi to powiedzialam jej ze na glowe upadla w czasie pologu sie nie chodzi a w czasie karmienia tez nie bardzo

wiesz co az mnie odrzucilo jak to przeczytalam, przeciez drogi rodne krwawia bo musza sie oczyscic wiec dla samego poczucia higieny i szacunku do innych klientow solarum bym nie poszla, bez przesady jak sie wytrzymalo te 9 miesiecy to chyba wytrzyma sie jeszcze to 4 czy 6 tyg:/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry