Widok

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż 20 kg. i jem 5 małych posiłków (rano śniadanie, potem jogurt, potem obiad, potem owoc i kolacja nie później niż o godz. 18). Ćwiczę 30 min. dziennie na twisterze+30 min. rowerek stacjonarny i do tego wieczorkiem śmigam godzinę na nordic walking i zastanawiam się, czy to mi wystarczy na schudnięcie aż takiej ilości kg... Jak myślicie przy takim trybie życia ile czasu mi to zajmie? A może któraś z Was jest chętna do odchudzania się razem ze mną? Razem łatwiej:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z jakiejs stronki wzielam
3 jaja, twrog chudy, otreby, troche proszku do pieczenia sol, pieprz i dodalam bazylie ale w piekarniku faktycznie trzeba trzymac dluzej zeby mialy taki brazowy kolorek
http://dukan.blox.pl/html tu sa tez fajne przepisy;-)
jolga taniec brzucha :))
a tam trzeba z golym brzucholem paradowac bo jakos u mnie to odpada :)
jolga cho ze mną na siłkę! ;) Będzie raźniej a i bardzo niedrogo jest, bo za karnet 20 wejść płaci się jedynie 85 zł. ( a 4 razy w tyg. spoczko wystarczą). Siłka jest w przychodni morena tam na dole i czynna jest od chyba 8 rano aż do 22! Odezwij się na maila jeśli się zdecydujesz: anow22@wp.pl
Pozdrawiam:)
Ja mogę chodzić o każdej godzinie, bo mam z kim synka zostawić, także decyzję co do godziny pozostawiam Tobie :-)
ja bym poszla na ta silke :)
tylko tak jak mowie dopiero o 20 jestem freeee
Agitka no to możemy chodzić np. od 20:30 do ok.21:30 (bo czynna jest aż do 22).
ja jestem za :)

jak bede miala z kim to zawsze wieksza motywacja :)
jolga a te bułki ile czasu się piecze i na ile stopni trzeba nastawić?? Aha i napisz ile twarogu trza dać i z czym ew. możne je jeść:) kurcze ta stronka z przepisami od Ciebie mi się nie otwiera :( A jestem już na ostatnim etapie rozważania o rozpoczęciu tej diety ;-)
arlecik ja mam na ta siłkę rzut beretem;P
może faktycznie sie skuszę;-) we 3 byłoby nam razniej;-) Jutro wyjezdzam i wracam w niedziele to sie skontaktuje z Tobą i jakoś się ustawimy;-)
a powiedz tłoczno jest?;-)
to świetnie, w takim razie od kiedy zaczynamy?:-)
ja do diety dukana sie nie nadaje :)
za duzo wyrzeczeń, stawiam na zdrowszy truyb zycia i ruch

ale napewno wykorzystam niektore przepisy:)
a te buleczki to pieklas tak wolno samopas czy w foremkach
a mozna w takiej dlugiej foremce jako chlebek zrobic?
no to dziewczyny moze od poniedziałku :)?
Jak byłam ostatnio to była tylko jedna osoba, ale mają fajny sprzęt dla kobiet: jest rowerek, bieżnia, orbitrek itp. odezwijcie się do mnie na maila anow22@wp.pl, to się wymienimy gg i ustawimy co do dnia itp.:-) ja też mam niedaleko, także super:-)
No to od poniedziałku :-)
hmm ja mialam piekarnik tak na 180 stopni a pieklam na oko jak zrobily sie brazowe to wyjełam;-) jak już jestes w 2 fazie to taka buleczke mozesz zjesc z pomidorkiem, ogoreczkiem, salata, wedlinka, jajkiem itd;-)
a twarog dalam caly chyba 200g tam bylo ,chudy z maluty bodajze mial ponad 18 % białka i chyba 3% węgli i 0 tłuszczy
chętnie bym sie do Was podłączyla na ta siłownie tez jestem z moreny wiec mam blisko tylko ,ze wróciłam do pracy i mam strasznie mało czasu ale za to wielkie parcie na utrate kilogramów.Mozna tam wchodzić kupujac wejsciowke czy trzeba karnet?
arlecik napisalam meila
agitka ja pieklam na papierze takie kupeczki zrobilam ale kumpela robila w papierowych foremkach i tez super wyszly,
jak chlebek to niewiem bo nie robilam
arlecik tez napisalam meila
ok odpisałam wszystkim, to co dziewczyny - od wtorku zaczynamy?:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry