Widok

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż 20 kg. i jem 5 małych posiłków (rano śniadanie, potem jogurt, potem obiad, potem owoc i kolacja nie później niż o godz. 18). Ćwiczę 30 min. dziennie na twisterze+30 min. rowerek stacjonarny i do tego wieczorkiem śmigam godzinę na nordic walking i zastanawiam się, czy to mi wystarczy na schudnięcie aż takiej ilości kg... Jak myślicie przy takim trybie życia ile czasu mi to zajmie? A może któraś z Was jest chętna do odchudzania się razem ze mną? Razem łatwiej:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja odchudzałam się na zasadzie zero zmiany odżywiania, bo nie potrafię zrezygnować ze słodyczy ;) Tak więc przerzuciłam się na ćwiczenia. Na youtubie jest masa treningów, można wybrać co kto lubi. Ćwiczyłam codziennie albo czasem poza niedzielą. W dzień 45-60 min, wieczorem 30-40 min. Obrałam tempo 2 kg na miesiąc, nie więcej. Gdy schudłam 9 kg przestałam, bo to mi wystarczyło.
Powodzenia i wytrwałości innym życzę :)
ja schudlam w 2,5 mca 12 kg - jadlam jedno porzadne sniadanie i porzadna objado - kolacje i czasami jogurcik lub owoca - zero slodyczy, fastfoodow itp
Zapraszam na spotkania grupy wsparcia w odchudzaniu (Gdańsk), szczegóły: mojemotywacje@tlen.pl
Trenerka przyjezdza do mnie, bo w innej opcji po co mi osobista trenerka ;) ? Kolezanka tez przyjezdza do mnie. Obie placimy po 500zl miesiecznie, czyli 1000zl za dwojke. Zajecia 2x w tygodniu po 60 minut, plus zestaw cwiczen do samodzielnego cwiczenia ( mi sie nie chce, kolezanka probuje cwiczyc te zestawy). Co miesiac nowy zestaw. Trenerka przyjezdza oczywiscie z profesjonalnym sprzetem fitness, matami itp.
Czy możesz coś więcej napisać o tych zajęciach?
Miejsce czas i koszt? Jakie rodzaje ćwiczeń?

Dodam, zę chciałam wejść w Dukana, ale opinie że to moda i skuteczność jest jak każdej innej spowodowala że spasowałam.
Ja mam zajecia z osobista trenerka 2x w tygodniu (cwiczy z nami jeszcze moja kolezanka), 1x cwicze na Orbitreku. Staram sie racjonalnie odzywiac. Kilogramy najpierw mi poszly bardzo w gore, przytylam 4kg, podobno to normalne gdy sie nigdy nie cwiczylo: miesnie waza wiecej niz tluszcz. Aktualnie jestem blisko wagi wyjsciowej, ale mam kilkanascie cm mniej w obwodach, najwiecej stracilam w tali i ogolnie w brzuchu. Kondycje mam juz super, i miesnie jak stal ;) .
czesc, najlepiej sie wybrac do Czapielskiego Mlyna http://www.czapielskimlyn.pl bylam tam, schudlam i do tego zrelaksowalam. Jest to osrodek na kaszubach. turnusy 1 tydz i 2. Ja bylam na 1 tydzien. Pierwszy raz. Kolezanka mi polecila. Bardzo duzo zajec i to jedzenie dietetyczne wcale nie bylo zle, powiem nawet ze mi smakowalo. Uwielbiam ciastka i tam tez je mialam, tylko ze dietetyczne. Potem szefowa kuchni zrobila mini kurs gotowania i ciasteczka bede robila w domku. pozdrawiam
Powiem Ci co robić, jak ćwiczyć i co jeść aby schudnąć!

Moim sposobem jest połączenie racjonalnej diety (zmiana nawyków żywieniowych) z aktywnością fizyczną (przyjemną i nie nudną)!

ZAPRASZAM na WEEKENDOWE WARSZTATY FITNESS dla kobiet :)
Aktywny wypad poza miasto!

Więcej na: http://www.happy-fit.pl

Zapraszam! :) Świetna zabawa
kontakt@happy-fit.pl bądź aleksandra.olender@wp.pl / trener personalny, instruktor fitness, instruktor pilates oraz afro dance & sexy dance, porady żywieniowe / weekendowe warsztaty fitness dla kobiet - odchudzanie
Doka nie ma sprawy, spalimy ją na siłce ;-) oby tylko nie takimi intensywnymi ćwiczeniami jak w sobotę :-) hihi ;D
hejka
arlecik bedę złośliwa i przyniosę niedługo "komunistyczną czekoladę" ;) ach jaka mam na nią ochotę... mniam mniam
podbijam, może ktoś jeszcze ma jakieś sprawdzone sposoby na odchudzanie?;-)
ok odpisałam wszystkim, to co dziewczyny - od wtorku zaczynamy?:)
arlecik tez napisalam meila
image
arlecik napisalam meila
agitka ja pieklam na papierze takie kupeczki zrobilam ale kumpela robila w papierowych foremkach i tez super wyszly,
jak chlebek to niewiem bo nie robilam
imageimage
chętnie bym sie do Was podłączyla na ta siłownie tez jestem z moreny wiec mam blisko tylko ,ze wróciłam do pracy i mam strasznie mało czasu ale za to wielkie parcie na utrate kilogramów.Mozna tam wchodzić kupujac wejsciowke czy trzeba karnet?
hmm ja mialam piekarnik tak na 180 stopni a pieklam na oko jak zrobily sie brazowe to wyjełam;-) jak już jestes w 2 fazie to taka buleczke mozesz zjesc z pomidorkiem, ogoreczkiem, salata, wedlinka, jajkiem itd;-)
a twarog dalam caly chyba 200g tam bylo ,chudy z maluty bodajze mial ponad 18 % białka i chyba 3% węgli i 0 tłuszczy
imageimage
No to od poniedziałku :-)
Jak byłam ostatnio to była tylko jedna osoba, ale mają fajny sprzęt dla kobiet: jest rowerek, bieżnia, orbitrek itp. odezwijcie się do mnie na maila anow22@wp.pl, to się wymienimy gg i ustawimy co do dnia itp.:-) ja też mam niedaleko, także super:-)
no to dziewczyny moze od poniedziałku :)?
image
ja do diety dukana sie nie nadaje :)
za duzo wyrzeczeń, stawiam na zdrowszy truyb zycia i ruch

ale napewno wykorzystam niektore przepisy:)
a te buleczki to pieklas tak wolno samopas czy w foremkach
a mozna w takiej dlugiej foremce jako chlebek zrobic?
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy da sie wyzyc za 2000 zl (47 odpowiedzi)

Czy da sie wyzyc za 2000 zl juz po oplatach ? Jedynie paliwo do auta trzeba w to jeszcze wliczyc....

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (61 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

do góry