Widok

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż 20 kg. i jem 5 małych posiłków (rano śniadanie, potem jogurt, potem obiad, potem owoc i kolacja nie później niż o godz. 18). Ćwiczę 30 min. dziennie na twisterze+30 min. rowerek stacjonarny i do tego wieczorkiem śmigam godzinę na nordic walking i zastanawiam się, czy to mi wystarczy na schudnięcie aż takiej ilości kg... Jak myślicie przy takim trybie życia ile czasu mi to zajmie? A może któraś z Was jest chętna do odchudzania się razem ze mną? Razem łatwiej:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to świetnie, w takim razie od kiedy zaczynamy?:-)
arlecik ja mam na ta siłkę rzut beretem;P
może faktycznie sie skuszę;-) we 3 byłoby nam razniej;-) Jutro wyjezdzam i wracam w niedziele to sie skontaktuje z Tobą i jakoś się ustawimy;-)
a powiedz tłoczno jest?;-)
jolga a te bułki ile czasu się piecze i na ile stopni trzeba nastawić?? Aha i napisz ile twarogu trza dać i z czym ew. możne je jeść:) kurcze ta stronka z przepisami od Ciebie mi się nie otwiera :( A jestem już na ostatnim etapie rozważania o rozpoczęciu tej diety ;-)
ja jestem za :)

jak bede miala z kim to zawsze wieksza motywacja :)
Agitka no to możemy chodzić np. od 20:30 do ok.21:30 (bo czynna jest aż do 22).
ja bym poszla na ta silke :)
tylko tak jak mowie dopiero o 20 jestem freeee
Ja mogę chodzić o każdej godzinie, bo mam z kim synka zostawić, także decyzję co do godziny pozostawiam Tobie :-)
jolga cho ze mną na siłkę! ;) Będzie raźniej a i bardzo niedrogo jest, bo za karnet 20 wejść płaci się jedynie 85 zł. ( a 4 razy w tyg. spoczko wystarczą). Siłka jest w przychodni morena tam na dole i czynna jest od chyba 8 rano aż do 22! Odezwij się na maila jeśli się zdecydujesz: anow22@wp.pl
Pozdrawiam:)
jolga taniec brzucha :))
a tam trzeba z golym brzucholem paradowac bo jakos u mnie to odpada :)
http://dukan.blox.pl/html tu sa tez fajne przepisy;-)
z jakiejs stronki wzielam
3 jaja, twrog chudy, otreby, troche proszku do pieczenia sol, pieprz i dodalam bazylie ale w piekarniku faktycznie trzeba trzymac dluzej zeby mialy taki brazowy kolorek
skąd brałaś przepis jolga ten z książki? ja robiłam ale się tak nie dopiekły ładnie jak twoje chyba za krótko trzymałam w piecu
jak jestem glodna to jem i naprawde mozna jesc pysznosci na dukanie
dzisiaj np. zrobilam takie buleczki i wyszly rewelacyjne;-)

image

Uploaded with ImageShack.us

Agitka a może miałabys ochote zapisac sie na taniec brzucha?;-)
Na marusarzówny sa zajęcia;-) Ja slyszalam ze mozna niezle spalic a i dla meza bedzie potem uciecha;P
Chcialabym pojsc ale samej mi jakoś głupio;-)
jolga ja tez bym chetnie pochodzila na silownie tylko raczej jak mala pojdzie spac np o 20 a nie wiem jak dlugo jest otwarta
no jeszcze weekend wchodzi w gre
jolga a jadłaś wg jakiegoś konkretnego planu psiłków czy poprostu jak czułaś się głodna to jadłaś dozwolone posiłki??
W ostatnim "Twoim stylu" jest bardzo krytyczny artykuł na temat diety Dukana.
A mi osobiście baaaardzo odpowiada "filozofia Francuzki". Czytałyście kiedyś "Francuzki nie tyją" Mireille Guiliano? To nie jest książka z gotowymi jadłospisami (chociaż przepisów jest sporo), ale przedstawia cała filozofię jak prostymi sposobami schudnąć raz na zawsze. Dla mnie - leniucha i typowego "kanapowca", który na dodatek kocha czekoladę metoda Guiliano to strzał w 10. Mam wspomniana wyżej książkę plus jeszcze jej drugą część "Francuzki na każdy sezon" - czytam je czas od czasu, bo świetnie się je czyta- napisane genialnym, dowcipnym, "babskim" językiem i przede wszystkim stosuję się do wskazówek i powiem Wam, że działa :))) Naprawdę działa, a ja jestem szczęśliwą kobietą, a nie "zołzą na wiecznej diecie" :)))))
arlecik ja tez jestem z moreny i tak rozmyslam nad ta siłką, może też się skuszę i chodziłybysmy razem...w jakich godzinach planujesz chodzic?
ja jestem na dukanie od 3 tygodni, poki co minus 8 kg ale teraz juz wolniej waga spada no i troszkę zgrzeszyłam na urlopie ale już sie zdyscyplinowałam i dałam karę;P
http://www.dieta-dukan.pl/
mój mail : ojjka@o2.pl
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry