Widok

Starające się IX

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam w kolejnym watku staraczek :) mam nadzieje,ze ten bedzie krociutki. przesylam Wam dziewczyny pozytywne fluidy!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostolka jeju gratuluje pamiętam jak widziałam Twój ślub na weselniku,trzymaj się będzie dobrze:)
ja mam 33 lata i staramy sie o 2. Anie urodziłam jak miałam 31 też po 8 cyklach starań
Dzięki Madziulka;) Zawsze miałam cykle jak w zegarku, praktycznie nawet co do godziny, a teraz 2 cykl z rzędu, długi 35 dniowy, wcześniej były zawsze 30 dniowe. A w tej chwili żadnych dolegliwości nawet bólu piersi nie mam, zawsze przed @ się pojawiał;/ Dziś 33dc. Z soboty na niedzielę w nocy bardzo bolał mnie jajniki i to tyle nic więcej ;/
Ja-dwisia nie wiem czy podpis frapujacy... jestem zwyczajnie w 12 tyg ciąży. Cieszę się ale i martwie bo trochę u nas klopotkowo z pewnymi sprawami. Ale nie pozostaje mi nic innego jak być dobrej myśli ... no i tyc ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
mam 26 lat staramy sie 1 rok:( ehh jak ten czas leci....
Agusia późny skok to nie jest gorszy skok naprawde :) ja zaszłam w cyklu w którym była owu 25 d.c :)
No ja w kwietniu 29 skończę...chciałam zawsze przed 30-tką mieć pierwsze dziecko. W sumie szansa jeszcze jest.
A staramy się blisko 2 lata, ale od czerwca z Invictą, teraz Gametą. Wcześniej chodziłam do gin-endokrynologa...źle trafiłam, teraz wiem że szans nie było na zajście pod jego kierunkiem...stracilismy tylko czas.
Ja mam 30 lat i staram się o drugie;) Pierwsze udało się za pierwszym razem 4 lata temu, teraz 3 cykl starań i na razie nic;)
mi w tym roku tez stuknie 26 latek, my można powiedzieć mamy dopiero początki starań.

Mi w maju stuknie 26 latek..i 8 miesiecy staran za nami ;( ale nie trace nadzieji ;D
Cześć dziewczyny ja też mam problem z zajściem w ciążę .Próbujemy juz1,5 roku . Myślałam że to takie proste czas tak szybko leci . Czuję się już taka stara na dziecko mam 30lat. A wy dziewczyny po ile macie lat?Pewnie jesteście młode i macie czas na czekanie bo mój nieubłaganie upływa. Ja wiem że każda z nas starających się bardzo pragnie bobaska i trzeba wierzyć że nam wszystkim się uda bez względu na wiek .Pozdrawiam was:)
z tego co pamiętam ja nie mogłam miec nikogo z rodziny znajomi,bliscy przyjaciele,pracodawca jeśli jesteście w bardzo dobych stosunkach,sasiedzi no nie wiem ktos do kogo macie zaufanie i dobrze się znacie.
14dc - 36,7
15dc - 36,7
16dc - 36,8
17dc - 37,0
18dc - 37,1
19dc - 36,8
20dc - 36,8
21dc - 36,6
22dc - 36,8
23dc - 36,8
24dc - 36,8
25dc - 36,8
26dc - 37,0
27dc - 37,0
28dc - 37,6!!!
29dc - 37,4
30dc - 37,4
31dc - 37,2
32dc - 37,2
33dc - 37,2
Te 2-3 osoby ktore mamy podac to kto to moze byc? Piszesz ze nie rodzice i nie rodzenstwo, a w ogole ktos z ropdziny moze np ciocia, wujek, kuzyn, zona kuzyna itp czy kompletnie spoza, czyli tylko znajomi?
Ja także się melduję :) U mnie w tym cyklu jakieś dziwne rzeczy, bardzo późny skok temperatury;/ Nic z niego już nie rozumiem.

A to wykres mojego cyklu:

http://28dni.pl/cycles/130829
meldujem siem ;))
Kurs oczywiście,że oboje bo w wychowaniu dziecka też oboje będziecie uczestniczyc.Wercia może się coś zmieniło i jest taki bank moze nie jestem w tym temacie na bieżąco i bardzo mnie ta infomacja Twoja ucieszyła:)
oczywiście,że pomaga,jeśli pracujesz w zawodzie jeszcze w dodatku to jest to ważna rzecz,piszecie obydwoje życiorysy swoje i tam możesz to umieścic,poza tym kurator będzie pytał o zawody to mozesz dodać,ze pracujesz z dziećmi masz doświadczenie i przyda ci się to jako matce.Pamiętam też pytania różne w ankiecie którą dostałam w osrodku adopcyjnym wpisujesz twoje porażki i z czego jesteś dumna,jakie są twoje największe osiągniecia itd
5 lat malzenstwa mija nam w grudniu tego roku...
Ponawiam pytanie jelsi ktos nie zauwayl bo sie wplotlo pomiedzy 2 wypowiedzi :) Bo na kurs rozumiem, ze oboje musimy chodzic pomimo tego, ze podobne rzeczy mialam na studiach? Czy obowiazuje jakies zwolnienie z zajec dla pedagogow?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry