Widok

Starające się IX

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam w kolejnym watku staraczek :) mam nadzieje,ze ten bedzie krociutki. przesylam Wam dziewczyny pozytywne fluidy!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam w nowym wątku :)
jak dobrze wreszcie widzieć pozytywne wieści :)

*Słonko serdeczne gratulacje, duuużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa!

Mar-chew, no liczyłam, że Ty zamkniesz ten wątek, ale nic, to wierzę, że bardzo wkrótce jakiś zamkniesz :)

Ostola, Twój podpis jest zaiste frapujący :)

jeszcze się nie przejmuje:)
Mar-chew, kurcze a ja mam nadzieje, sama niedlugo do was dolacze ....hej nie pzrejmuj sie pomietajmy positive thinking....

Ostola, czyzby 12 weeks and counting...pochwal sie ;-)))

a tak gratulki dla slonka bez gwiazdki
ja nadal czekam na @, która wiem, że przylezie:( beta poniżej 1... mam nadzieję, że w następnym cyklu się uda...
No to i ja dołączam, narazie jestem w 4 dniu cyklu. W tym miesiącu zgodnie z zaleceniem endokrynologa ostawiam Duphaston. Robiłam badania poziomu progesteronu i prolaktyny z obciążeniem wczoraj + powtórka w 20 dc.
Narazie na własną rękę biorę kapsułki z wiesiołka oraz niepokalanek (castagnus) - zobaczymy czy metody niekonwencjonalne coś tu pomogą.
Od jutra zaczynam testy owulacyjne.
Trzymam za Was kciuki Staraczki!
slonko* gratulacje!! Fajnie, ze takim cudownym optymizmem na tym watku nagle powialo. Moze szczescie sie udzieli innym. Zycze Wam wszystkim powodzenia z calego serca!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Kolezanka po nicku hehe ;) serdeczne gratulacje dzidziusia, domyslam sie jak ogromna musiala byc Twoja radosc :) Super. Zycze zdrowych i szczesliwych 9 m-cy:) Nie moglabys tak zarazic drugiego slonka?:D My slonka powinnysmy sobie pomagac ;))))
Melpomena, ja mam cala mase pytan,jesli masz jakas orientacje w tej sprawie jak to wyglada w 3miescie to opisz troszke... tak jak walerka pytala, czy mamy jakis wglad w rodzine adopcyjna dziecka, jak duzo mozemy sie dowiedziec z dokumentow, ile sie mniej wiecej czeka na adopcje, ile czasu zwykle trwa do samej kwalifikacji(tego sie najbardiej nie moemy doczekac, czy spelniamy warunki...), w jakim czasie od zlozenia dokumentow zbieraja info o nas wsrod rodziny, bo uzalezniam od tego kidy mowic rodzicom... chcielibysmy pozniej ale sie boje ze nas wyprzedza i najpierw do nich zadzwonia z osrodka i co wtedy...czy dzwonia dopiero po kwalifikacji??
Słonko* gratuluję!Cieszę się że ten ostatni długaśny wątek się skończył.Powodzenia dla Was wszystkich w tym wątku!
Dziewczyny jesli moge Wam jakoś pomóc w sprawie adopcji to chetnie;) byłam rodzinka zastępczą i znam trochę te sprawy od podszewki,jesli macie pytania piszcie smiało,zawsze do was zaglądam i trzymam kciuki:)
Makarena,bardzo mi przykro....
ja jestem po pierwszym cyklu z clo i jestem bardzo ciekawa jak tam..jak bylam na monitoringu to lekarz powiedzial ze nie mam jescze jajeczek a bylam w 11 dc.dzis mam 18 dc..lekki bol odczuwam tak jakby mi zaczelo dzialac.bralam clo od 2 do 5 dc po 1 tab..teraz testy na owulke robilam i sa 2 kreski ...blade ale widoczne.zuzylam 3 jak na razie i zobaczymy:)mam narazie nadzieje ze wszystko sie uda
witam was drogie kolezanki...ciekawe kto teraz utworzy kolejny watek :)..jak tam wasze starania o maluszka??bo ja caly czas czekam na dobra nowine az do 10 marca...no chyba ze przylezie @...
kto jeszcze testuje?
jestem z wami z pozytywnymi fluidami:)))
to ja juz gratuluje tak oficjalnie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry