Widok

Starające się VIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny to dla Was.Oby był dla Was tak szczęśliwy jak dla mnie.Proponuję żeby dziewczyny która pierwsza zajdzie w tym wątku przejęła za mnie prowadzenie następnego wątku i tak po kolei.Buziaki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również sie melduje ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
malinka a jak długo sie staraliscie? bo sie pogubilam :)
malinka wielkie gratulacje:)))

melduje się w kolejnym wątku, oby był szczęśliwy
malinka gratulacje :)
melduję się i ja...
@ w tym miesiącu chyba planuje wziąć mnie z zaskoczenia... żadnych oznak, że nadchodzi - nawet pryszczy brak... jedyne co mi wyskoczyło to opryszczka;P w ciąży też nie jestem (test negatywny)... a owulacja jak najbardziej w terminie... wrrrr
Witam ! I GRATULUJĘ !!

Ja już chyba straciłam nadzieję że kiedyś zobaczę 2 kreseczki.
Wczoraj byłam na monitoringu, i jak zawsze wszystko ok - 12dc, pęcherzyk 18, endo 9... w piątek robimy test PCT (w dmiu owulacji). Lekarz twierdzi że jeszcze tylko to można sprawdzić.
Wsyztkie inne badania w tym HSG są ok. Plemniki też super. Owulacja jest, pęcherzyk pęka - a ciąży jak nie było tak nie ma.
Staraliśmy się 3 cykle,tzn.w trzecim się udało:-)Jeszcze dzień przed tym jak się dowiedziałam mówiłam mężowi że jak pojedziemy do Polski to na pewno wszyscy będą się wypytywać kiedy będzie dzidziuś i że mam mnie bronić przed tymi wścibskimi pytaniami.A tu taka niespodzianka.W ogóle się nie spodziewałam,byłam pewna że znowu nic...chociaż po cichu czułam że zaszłam,ale potem jak miałam bóle jak na @ i żadnych oznak to stwierdziłam że na pewno nie jestem.
Czuję się ok,tylko wczoraj nie mogłam zasnąć,bolała mnie głowa i mdliło.Dziś od rana jestem jakaś poddenerwowana,i mam lekkie mdłości i takie uczucie jakbym miała pełno śliny w ustach.
no i jest @ :) mogę zacząć wcinać wiesiołka...
a ten wiesiołek to pomaga?
pomaga:)
domyślam się, że bierze sie je od pierwszego dnia cyklu..a do kiedy?
do owu
kiedyś bardzo dokładnie przeszperałam forum 28 dni... dziewczyny, które starały się od dłuższego czasu zachodziły w ciąże po poprawieniu jakości śluzu właśnie dzięki wiesiołkowi... aż super się te wątki czytało... bo w suwaczkach były już dzidzie:)
no to chyba tez spróbuje..nigdy nie wiadomo hihi ;) dzieki Mar-chew ;)
ja kiedyś też kupiłam i nawet raz wzięłam ale szybko odstawiłam, nie podobały mi się dziwne objawy moje po tym...
proszę:) Podobno pomaga również sienie lniane oraz marchewki:) a to można ile się chce:)

aa i wiesiołka koniecznie w czasie posiłku bo inaczej się nie wchłonie - ale to wszystko jest w ulotce:)
a jakie jeśli można zapytać;> przy takim śluzie jaki miałam wcześniej w życiu bym w ciąże nie zaszła! rozciągliwość zerowa.
karolinka a jakie miałaś objawy?
Karolinka - zawsze możesz pic siemię lniane... podobno jeszcze pomaga syrop na kaszel Glu - coś tam... ale ja myślę, że jak coś jest na kaszel to nie powinno się tego spożywać jak się kaszlu nie ma...
March-ew siemia nie przełkne, fuj... moja @ dziś przylazła rano, jak w zegarku, ona mnie chyba uwielbia po prostu :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry