Widok

Starające się VIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny to dla Was.Oby był dla Was tak szczęśliwy jak dla mnie.Proponuję żeby dziewczyny która pierwsza zajdzie w tym wątku przejęła za mnie prowadzenie następnego wątku i tak po kolei.Buziaki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W takim razie melduję się w nowym wątku;)
Może ten będzie dla nas pozostałych szczęśliwy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje serdeczne gratulacje malinka222, trzymam mocno kciuki za Ciebie aby było wszystko dobrze przez te miesiące, które Cię czekają, tylko pozazdrościć , ja też bym chciała!!!!!
i oczywiście również kciuki za maluszka w brzuszku:)
ale wieści super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mówilam że masz reke do zakładania wątków :)) ale się sypią cieże hehe

gratulacje, dbaj o siebie i maluszka

malinka czyli razem mamy termin na wrzesień :))aaa no i piggy
Świetnie, oby wszystko było dobrze. Ja tu jestem nowa, od dłuższego czasu czytam Wasze wypowiedzi, i dziś stwierdziłam że dołąńcze i coś napisz:). Staram się z mężem o dziecko 5 miesiąć, wcześniej miałam różne problemy, prolaktyna, wcześniej jeszcze tarczyca, teraz wszystko zostało uregulowane, 2 miesiące temu doszło do ciązy biochemicznej, teraz pod kontrolą Piotra Mielcarka ponownie zaczęliśmy się starać, jednak chyba nic się nie udało w tym miesiącu, dziś zrobiłam test 4 dni przed miesiączką, ponieważ tak mi kazał lekarz, ponieważ jak wyjdzie test negatywny to mam odstawić duhpaston, to wtedy wystąpi miesiączka a jak byłby pozytywny to miałabym go brać dalej, myślicie że test w tym czasie to za wcześnie, ale czuję się na miesiączkę, chyba za dużo się rozpisałam, o to moja historia na wstępie:)
ja też się melduje :)
Piggy i malinka. Gratulacje ogromne. Bardzo się cieszę. Trzymam za Was kciuki.
Anka165 Witamy serdecznie, fajnie że kolejna do nas dołączyła:) czym więcej nas tym lepiej i raźniej, każdy ma coś do powiedzenia a tym bardziej poradzi w każdej sprawie...
zazdroszcze dziewczyny, że się wam udało. my dopiero zapoczątkowaliśmy starania i pierwsza próba bez sukcesu. teraz kolejna w marcu bo mąż na kontrakcie. no nie pozostało mi nic innego jak z utęsknieniem czekać na powrót.
Emilowa teraz czekam na Twoje 2 kreski.Ja dopiero w poniedziałek mam wizytę z położną(w UK ciążę prowadzi położna).Chciałabym wiedzieć który to tydzień.Buziaki! i Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa dziewczynki!Trzymam kciuki za Was:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
malinka to ja chyba coś przegapiłam1 gratulacje :)
Tak Karolinko,dziś ujrzałam 2 kreseczki:-)Jestem bardzo szczęśliwa,mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i spokojnie dotrwam do końca 9 miesięcy.Życzę Tobie tego samego.
jak zobaczyłam nowy wątek to z przyzwyczajenia od razu chciałam się zameldować;) chyba mnie stąd nie pogonicie;)
Jeszcze raz gratuluję, malinka!!!
A wszystkim dziewczynom życzę szybkiego zakończenia tego wątku:)
Magda, a jeśli chodzi o termin, to ja rzeczywiście wrześniowa, 29 IX wczoraj mi doktor powiedział.
oczywiście piggi że nikt Cię z tond nie wyrzuci jesteś i będziesz zawsze tu mile widziana i czekamy na relacje bycia w ciąży a później bycia mamusią:)
z "tond" to na pewno nikt nikogo nie wyrzuci ;)
to ja sie melduje...:) Moze tym razem...
a tego to się nie spodziewałam... gratuluję malinko:) super...
Dziękuję dziewczynki:-)
malnika naprawdę super, ja czekam wciąż na @ ma jeszcze 3 dni :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry