Widok
Świetnie, oby wszystko było dobrze. Ja tu jestem nowa, od dłuższego czasu czytam Wasze wypowiedzi, i dziś stwierdziłam że dołąńcze i coś napisz:). Staram się z mężem o dziecko 5 miesiąć, wcześniej miałam różne problemy, prolaktyna, wcześniej jeszcze tarczyca, teraz wszystko zostało uregulowane, 2 miesiące temu doszło do ciązy biochemicznej, teraz pod kontrolą Piotra Mielcarka ponownie zaczęliśmy się starać, jednak chyba nic się nie udało w tym miesiącu, dziś zrobiłam test 4 dni przed miesiączką, ponieważ tak mi kazał lekarz, ponieważ jak wyjdzie test negatywny to mam odstawić duhpaston, to wtedy wystąpi miesiączka a jak byłby pozytywny to miałabym go brać dalej, myślicie że test w tym czasie to za wcześnie, ale czuję się na miesiączkę, chyba za dużo się rozpisałam, o to moja historia na wstępie:)
jak zobaczyłam nowy wątek to z przyzwyczajenia od razu chciałam się zameldować;) chyba mnie stąd nie pogonicie;)
Jeszcze raz gratuluję, malinka!!!
A wszystkim dziewczynom życzę szybkiego zakończenia tego wątku:)
Magda, a jeśli chodzi o termin, to ja rzeczywiście wrześniowa, 29 IX wczoraj mi doktor powiedział.
Jeszcze raz gratuluję, malinka!!!
A wszystkim dziewczynom życzę szybkiego zakończenia tego wątku:)
Magda, a jeśli chodzi o termin, to ja rzeczywiście wrześniowa, 29 IX wczoraj mi doktor powiedział.