Widok

Starające się VIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny to dla Was.Oby był dla Was tak szczęśliwy jak dla mnie.Proponuję żeby dziewczyny która pierwsza zajdzie w tym wątku przejęła za mnie prowadzenie następnego wątku i tak po kolei.Buziaki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A wiecie o której godzinie powinno badać się progesteron?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam ok 9 rano.
ja czekam na @...dzisiaj 25 dc....ale robiłam dzisiaj test i wyszedł negatywny i odstawiłam luteine:( No cóż może następnym razem:(
progesteron rano i chyba na czczo
progesteron obojętnie o której godzinie i nie trzeba być na czczo
jak byłam kiedys po 14 to mi powiedzieli że lepiej robić rano i na czczo
czesc dziewczyny,jako bardziej doswiadczone i swietnie zorientowane w temacie chcialabym Was prosic o wskazówke. mozecie mnie uswiadomic,czy taka duza ilosc dosc wodnistego sluzu swiadczy o dniach plodnych? probuje zrozumiec swoj orgaznizm...
U mnie w czasie owulacji występuje chyba klasyczny śluz rozciągliwy, przypominający z wyglądu trochę białko, z biegiem czasu staje się on bardziej biały bez cech rozciągliwości. Ale każdej kobiety organizm jest inny także różnie bywa.
no wlasnie wiem,ze powinien byc rozciagliwy,a moj jest albo bialy i nie rozciagliwy,albo wlasnie taki wodnisty,lejacy....
U mnie taki jak opisujesz czyli biały, gęsty nie rozciągliwy jest przed owu a biały wodnisty po owu ok 6-7 dni.
hmmmm u mnie wyglada to tak,zaraz po okresie mam sluz przezroczysty,wodnisty i musze posilkowac sie wkladka,ok 12-13 dnia pojawia sie sluz gesty,bialuski i nie rozciagliwy i libido spada.i badz tu madry :(
A chcesz rozumem po śluzie poznać kiedy masz dni płodne tak? Jeśli są jakieś problemy z interpretacją śluzu to najlepsze są wtedy testy owu, lub najlepszą metodą określenia owulacji monitoring.
dokladnie tak :) bede musiala sie zastanowic nad monitorigiem.dziekuje za pomoc
polecam Ci stronkę 28dni.pl. Masz tam sporo wiadomości o objawach płodności, mozesz założyć swój wirtualny wykres temperatury i zawsze ktoś pomoże z interpretacją. Jedyny minus ze po miesiącu darmowym jak chcesz dalej korzystać to musisz coś tam zapłacic. Ale mimo wszystko polecam. Miesiąc darmowy więc możesz spróbować.
Dziwie się ze nie zaczęłaś od obserwacji w staraniach o dziecko. To bardzo pomocne.
slonko dodaj do tego temperature, to ci pomoze. ja tez uzywam 28dni.pl i wlasciwie nie musze robic testow ciazowych, wiem kiedy dostaje okres. tat samo z owulacja, ja mam typowy rozciagliwy, przezroczysty, jak bialko i zaraz potem skok temperatury
Część :)
ja zaczełam brac wiesiołek i mierzyc tempke, zobaczymy co tym razemz tego wyjdzie..nie licze na dzidziusia bo czeka mnie teraz bardzo stresujący czas wiec pewnie Go nie będzie..no ale przynajmniej będe wiedziała więcej o moim organizmie ;)
a u mnie nadzieji coraz miniej..aby nie powiedzieć że już nie ma..
okazało się że mam bardzo silną aglutację czyli , jak to wyraził się lekarz, jak tylko plemniki pojawiają sie w okolicy moje przeciwciała sklejają je.
Dostałam steryd ale leczenie jest długie..a ja już po 30. :(
ważne Andzia, ze można to wyleczyc ;))
dziewczyny ile razy dziennie bierzecie wiesiołek??
cześć Dziewczyny!

Andzia, ja też po 30 i to już więcej niż rok. u nas też jest kiepsko, ale nadziei jeszcze nie tracimy. Ty też jej nie trać, tak jak piszą Dziewczyny, ważne, że jest metoda leczenia...

ja biorę wiesiołek teoretycznie dwa razy dziennie, praktycznie zdarza mi się zapominać i wtedy jeden ;) jakoś trzy razy mi się wydaje za dużo...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry