Widok

Starające się VIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny to dla Was.Oby był dla Was tak szczęśliwy jak dla mnie.Proponuję żeby dziewczyny która pierwsza zajdzie w tym wątku przejęła za mnie prowadzenie następnego wątku i tak po kolei.Buziaki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
chyba najdłuższy.
kto teraz ma płodne?
ja mam od dziś do 28 lutego. zobaczymy.
brałam clo od 3 do 8 dc. (przy 28-30 dniowym cyklu), ale bez minotoringu, więc nawet nie wiem kiedy powinnam mieć owu.
posiłkuję się tylko temperaturą i kalkulatorem dni płodnych na wp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam płodne od 22 wiec jeszcze troszke
tzn nie mam a powinnam miec hihi zobaczymy czy tak bedzie
jeszcze za czasów wątku "Testy owulacyjne" bywały takie długie...

trzymam kciuki, żeby Michałowa zamknęła jednak za tydzień ten wątek :)
A ja czekam na @ a wprzyszłym miesiącu zaczynam brać clo więc zobaczymy...na razie nastawinie negatywne i dół na maxa przez ten wrogi śluz ale może minie i jakaś iskierka nadziei się znajdzie :)
ja dopiero na poczatku cyklu (no 8my dzien) a u mnie plodne dni to kolo 20. do tego w tym czasie jestesmy u moich rodzicow a to tak zawsze dziwnie jakos. tak sobie mysle jak to robia ludzie ktorzy mieszkaja z rodzicami po slubie - chyba bardzo cicho :-)
hej długo mnie nie było, faktycznie długi ten wątek jest:) ja czekam na @ powinnam dostać tak we wtorek zobaczymy czy przylezie.....ach jak bym chciała żeby nie było...
Emilowa - trzymam kciuki aby nie przylazła:)

ja będę za tydzień w Pl i będę robić betę... bo ja kreski na teście widzę oczyma wyobraźni;P ale czuję, że w tym cyklu nic z tego nie będzie...
Dziewczyny poradzcie bo mam problem z podjeciem decyzji...
O mojej wrogosci sluzu wiecie... (nie powtarzalismy testu od 3 lat...byc moze ze cos sie zmienilo, choc niekoniecznie) Slyszalam o tym, ze czasem bywa skuteczna terapia gumkowa, czyli jakis czas kochania sie w gumkach... No i wlasnie, nie wiem czy warto od tego cyklu uzywac gumek przez jakies 1,5 miesiaca a pozniej je odstawic i moze to w przyszlym cyklu pozwoli mi zaskoczyc( takie nagle odstawienie), czy lepiej starac sie tak jak dotad sie staralismy, tj badac kiedy mam dni plodne i kochac sie w tym czasie a od owu luteina...
dylemat mam dlatego, ze zdaje sobie sprawe ze uzywajac teraz gumek, kladziemy w odstawke w tym miesiacu szanse na ciaze i mozemy na nia liczyc najszybciej w przyszlym miesiacu (o ile w ogole) a z drugiej strony moze warto wykorzystac taki sposob, moze ciagle jest ta wrogosc sluzu i to mogloby nas z niej wyleczyc i bym zaskoczyla? Moze warto zaczekac i teraz sie pozabezpieczac? Jak mysliscie?? Prosze o opinie, choc wiem ze decyzji za mnie nie podejmiecie.
Maz popczatkowo byl za staraniami, teraz jest bardziej za tym, zeby jednak przez 1,5 miesiaca uzywac gumek bo mowi, ze pewnie gdyby juz tej wrogosci sluzu nie bylo to juz daqwno bylabym w ciazy, a wiec ze warto sprobowac tej metody...Sama juz nie wiem. Poradzcie.
U mnie jakby co 5dc.
slonko ja myśle ze powinniscie spróbowac metody gumkowej moze sie uda..;)
walerka ja dzieki Bogu nie mieszkam ani z rodzicami ani z tesciami wiec tego problemu nie mam..ale bardzo współczuje tym którzy niestety taki maja..przeciez czasami nie da sie byc cicho hihi ;)
Słonko również bym zastosowała metodę gumkową-co Wam szkodzi spróbować??? ja po moim poronieniu będę mogła zacząć staranka dopiero po 2,3 cyklach-także te 1,5 miesiąca u Was szybko poleci. A bierzesz wiesiołek??? trzymam mocno kciuki
hej dziewczyny, ale długi wątek, na mnie jeszcze nie liczcie, dopiero się wszystko goi, nawet sexu nie ma hi hi a mąż będzie dopiero koniec marca więc kolejny cykl mi ucieknie niestety... trzymam za was kciuki!
Słonku spróbujcie tej metody co Wam szkodzi a może pomoże nigdy nie wiadomo :) Ja zacznę chyba łykać wiesiołek zobaczymy może ten śluz się poprawi :)
Mar-chew, ale robiłaś jakiś test??? :)

Słonko, ja też myślę, że warto spróbować. powodzenia!
Słonko a używałaś może tego żelu pre seed?? Wyczytałam na kilku forach, że pomógł dziewczynom i mimo wrogiego śluzu zachodziły w ciąże...oczywiście nie wiem ile w tym prawdy ale może warto spróbować co myślisz??
ja-dwisia za szybko na testy... muszę odczekać jeszcze z tydzień... ale jak już pisałam, myślę, że nic z tego...
Postanowilam... do konca marca terapia gumkowa a pozniej jak nie zaskocze to kupimy sobie ten zel... bo teraz to nie ma co przy kochaniu sie w gumkach :) Moze to jest sposob na fasolkę...albo groszka :D Moze watku nr 9 nie zaloze ale kto wie moze 10 albo 11 ;)

Dla tych co pytaly: wiesiolek caly czas lykam :)
dobry wieczor dziewczynki...mam pytanie..bylam wczoraj na montoringu po 1 dawce clo..i lekarz mi powiedzial ze nie mam jajeczek jeszcze...boje sie ze cos mi jest a to jest 4 ginekolog w ciagu 2 lat...powiedzial mi ze mam patrzec na sluz i td..czekac do 35 dni cyklu obserwowac czy mam bolesne jajeczkowanie i czy wogole dostane @...czy ktoras miala moze podobny problem??prosze o jakas rade bo nie wiem co mam robic..
Kiedy ten wątek się skończy?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry