Widok

Starające się VIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny to dla Was.Oby był dla Was tak szczęśliwy jak dla mnie.Proponuję żeby dziewczyny która pierwsza zajdzie w tym wątku przejęła za mnie prowadzenie następnego wątku i tak po kolei.Buziaki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no nie łatwo zafasolkować, ale przynajmniej będziemy pracować na rozkaz ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdyby to tak łatwo dało sie załatwic hihi
Dziewczyny ogłaszam wielką forumową mobilizację do pracy nad fasolką, bo wątek za długi ;)
ale spadłysmy
hop
hop ;)
Michałowa ja też mam dostać @ za tydzień, ale dokładnie tak jak Ty w tym cyklu, czuję że nic z tego. Zawsze przed @ bolały mnie piersi a teraz nic i temperatura cały czas 36,8 i ani drgnie;( a w poprzednich cyklach nawet przed @ było 37,5;/ Pewnie dopadł mnie cykl bezowulacyjny:(
Michałowa, Ty już tyle cykli bezowocnych przeżyłaś, że ja Ci się nie dziwie,że jesteś negatywnie nastawiona, ale miejmy nadzieje, że los i Ciebie tym razem zaskoczy :)
Pozdrawiam
Dzięki dziewczyny ;-). Tak jak tydzień temu myślałam, że może się udało, to teraz znowu czuję, że nic z tego. Nie wiem...oczywiście chciałabym się pozytywnie rozczarować. Ale szczerze, to nawet nie potrafię sobie wyobrazić pozytywnego testu ciążowego ;-).
Michałowa, trzymam kciuki z całej siły, żeby tym razem jednak się udało!
Michalowa ale nie wiadomo może @ nie przyjdzie:))))Trzymamy kciuki:)))
Hej! ;-)
Żyję, ale nie mam o czym pisać.
Za tydzień powinnam dostać @ i pewnie dostanę. A ok połowy marca IUI. I tyle. Czekam...

Pozdrawiam Was babeczki!
Hej dziewczyny ;)
jednak stwierdziłam, ze bede brała wiesiołek 3 razy dziennie o ile nie bede zapominala hihi moze pomoze ;)
Michalowa odezwij się co u Ciebie?
Dzieki!
Generalnie tak sobie podczytuje ten watek i jestem pelna podziwu jakie jestescie wszystkie obcykane w inzynierii robienia dzieciatka. Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Ostola polepsza jakosc sluzu a co za tym idzie - lepszy sluz latwiejsza droga dla plemnikow;)
Laski, sorki za moje zupelnie zielone pytanie, ale w czym ma pomagac wiesiolek?
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Smutna, my mamy identyczne wyniki testu PCT jak Ty... Nastawiamy sie psychicznie na in vitro w zwiazku z ta przyczyna, jestesmyt juz po 3 nieudanych inseminacjach... Rowniez wyniki plemniczkow meza sa super, hormonalne moje i jego tez sa nie najgorsze, mam drozne jajowody, owulacje...
W tym miesiacu chcemy jescze sprobiowac terapii gumkowej... Mam nadzieje,ze moj organizm zgupieje i zapomni o tym, ze jest jakis konflikt sluzu.Czasem to ponoc pomaga...czasem...poza tymn biore wiesiolek, moze to tez bedzie mialo jakis wplyw ze sluz stanie sie mniej wrogi.I biore luteine na wypadek gdyby...
kurcze dziewczyny skąd takie rzeczy się biorą jakas wrogość śluzu itp. 20 lat temu nikt by nawet o czymś takim nie pomyśłał a teraz inseminacja jeny dobija mnie to wszystko :(((
dziewczyny a moze w tym przypadku można by pomyslec o IUI????
moja siostra w wieku 15 lat miała usuniety jeden jajnik a potem bez problemu , bez leczenia, zachodziła w ciąże i rodziła zdrowe dzieci :) ma 2 wspaniałe córki :)
mój mąż też ma super wyniki nasienia :) ale po teście Friberga lekarz chce zrobić dodatkowe badania nasienia.

wrogość śluzu chyba nie wpływu na obumarcie... przeszkadza raczej w dotarciu plemników do celu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry