Widok

Starające się VIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny to dla Was.Oby był dla Was tak szczęśliwy jak dla mnie.Proponuję żeby dziewczyny która pierwsza zajdzie w tym wątku przejęła za mnie prowadzenie następnego wątku i tak po kolei.Buziaki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Madziulka a w którym dniu cyklu robiłaś test?J Ja jestem 9-10 dni po owu i juz nie moge sie doczekać aby go zrobić. Pamietam jednak ze po ostatniej (Straconej)ciązy dzien czy dwa przed miesiaczką wyszła blada kreska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej staraczki ;))
u mnie nic. @ przylazła.
oj przykro mi Asiu..ja mam przeczucie, że do mnie tez przyjdzie ;( tak to juz jest..ale nie dołujmy sie, bo w końcu sie uda ;)
dziewczyny podpatruje i trzymam za was wszystkie kciuki ale ten watek troche długi juz zaczyna sie robic wiec może juz nie długa jakas zz nas zamiesci szczesliwa informacje he he ja mam cały czas bynajmie taka nadzieje hi hi bedzie dobrze no nie..:)
no niestety ta ósemka pechowa jest chyba.
ale ja nie mam zbytniego doła, bo nie staraliśmy się przykładnie w tym miesiącu. tylko dwa razy w strategicznym momencie. nawet nie testowałam owu.
Julia testowałam 14 dni po owu i po 10 min dopiero wyskoczyła druga ledwo widoczna krecha widoczna pod światło hehe nastepnego dnia od razu ale też ledwo widoczna, a że był sylwester to zrobiłam bete i wyszła 202, więc chyba mam małe stęzenie hcg w moczu.
to prawda..wątek długi, czas go zakończyć ;))
To, która przekaze dobre wieści?? ;)
dziewczyny mam takie zapytanie dot. owulacji. przy cyklach 28-30 dniowych teoretycznie w jakim dniu powinna sie pojawić? mija u mnie juz 19 dc cyklu a tu ani widu ani słychu, nie wiem albo zle cos obserwuje albo faktycznie nie miała jeszcze ona miejsca. mierze temperature i zadnego jej skoku jeszcze nie było, śluz cały czas biały i taki suchawy. robiłam sobie testy owulacyjne ale chyba nie potrafie ich interpretowc. rozumiem ze moze byc poprostu aka sytuacja ze cykl mi sie wydłuzy tak?

podbijam wątek bo sama już nie wiem jak rozpoznawać te dni płodne

Albo masz akurat cykl bezowulacyjny...czasem moze byc...tak jak ja mialam w nasza podroz poslubna :D Wprawdzie to bylo 4 lata temu ale pamietam. Co slysze to ktos zaciaza jak gdzies wyjedzie odpoczac, nie myslec... my mielismy okazje w podroz poslubna a potem rok pozniej... I co?za 1sza wycieczka cykl bezowulacyjny, za druga okres :) nie ma to jak miec szczescie :P
kurcze powinno to być lepiej poukładane z tymi naszymi cyklami, a nie, ze raz jest tak a raz inaczej. człowiek od tylu lat męczy sie z tymi okresami tylko po to żeby mieć dziecko ( moze nie we wszytskich przypadkach), a co do czego to tyle dziewczyn ma problemy.

ja zawsze miałam cykle 28dni a od kiedy zaczeliśmy sie starac to mam tak nie regularne, ze szok, 32, 33, 35 tragedia ;(
Jak mnie zaczelo dzis ndlic w pracy to nie wiedzialam czy stac, czy biec do kibelka czy haftowac na dzieci :)))) a nie za bardzo szlo ich zostawic... Robilam sobie oddechy jak kobieta rodzaca:) Myslalam ze z glodu, a teraz zjadlam obiad i jakos mi za bardzo nie przeszlo... przerwa parogodzinna... Jedsnoczensie tez mnie pobolewa chwilami co iles godzin tak jak na okres wiec ja juz sama nie wiem co sie swieci...:(
mąż na kontrakcie, myslałam że na spokojnie sobie poobserwuje cykl a tu nic z tego :( zobacze co bedzie sie działo przez najbliższe dni. myslałam, że może zaskoczylismy w poprzednim cyklu bo tam wszystko układało sie w logiczna całość.

moja koleżanka ostatnio mi opowiadała, że ktoś tam z jej dalekiej rodziny straszzzznie pragnął dziecka. Starali się baaardzo długo aż w końcu nie przyszła @ no i test- jeden, drugi, trzeci są dwie kreski, dzika radość. Objawy ciążowe- mdłości, ból i powiększenie piersi itp. z usg do chyba 7 tyg bo chcieli coś juz zobaczyć a tu na wizycie szok- nic nie widać. Lekarz kazał przyjść późńiej że będzie juz coś widac. kobitce normalnie brzuszek lekko urósł. A chyba w 5 msc okazało się że mimo że ma wszystkie "zewnętrzne" objawy to na usg nic nie ma. Nie ma ciąży. Okazało się że miała ciążę urojoną. Ale że testy pozytywne wychodziły? Może jakieś leki brała czy coś... dziwne
zrób sobie test
czesc dziewczyny ;)

ja starciłam nadzieje, czuje sie fatalnie wiec @ na 100% przyjdzie ;( jeszcze ma kilka dni..
a ja ciagle nadzieje mam... i zgage tez...a samopoczucie bez zmian:P
czesc dziewczyny. slonko trzymam kciuki. ja w koncu bylam w szpitalu na wizycie i mam robiony zestaw hormonow, usg i nastepna wizyte, naewt sie zdziwilam bo od angielskiej sluzby zdrowia nie spodziewalam sie tego. zobaczymy co z tego wyjdzie. a ogolnie sie zaczelismy starac tak porzadnie, pierwszy cykl nieudany ale cudow sie nie spodziewalam. w koncu tez mniej wiecej wrocily mi moje cykle (34 dni) bo ostatnie byly 60-cio dniowe.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry