Widok

Starające się XVII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Oby ten wiosenny wątek był dla nas wszystkich szczęśliwy,
dla tych co już - aby dotrwały
i dla tych co jeszcze, aby szybciutko zafasolkowały!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jej Dziewczyny, normalnie jestem wzruszona, naprawdę bardzo Wam dziękuję! :)

Wasze dzieci już mają wspaniałe Mamy :)

no a teraz porozmawiajmy o pogodzie, żeby zluzować atmosferę ;)))
no nareszcie ktoś oprócz mnie poznał się na Jadwini :))
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
raczej czytalam niz sie udzielałam:) nie mozesz mnie pamietac:)
ale podziwiam Cie za to jaka jestes i uwazam,ze bedziesz wspanialą mamą;-) zycze Ci tego z calego serca, Makarence tez
pozdrawiam serdecznie
Wazeliną teraz poleci, ale uważam jak Tosia, że Jadwisia jest bardzo mądrą i dobrą osobą i że jej dziecko będzie miało wspaniałą mamę:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
swoją drogą, Tośka, mam teraz zagwozdkę ;)
no właśnie, pamiętałabym :)

Tinker, dzięki :)

a co do owego "popsucia się" wątku, to dla sprawiedliwości dodam, że złożyło się na to kilka czynników, żeby też nie popadać w jednostronność.
no ale jak już pisałam - tak bywa na publicznych forach.
ja-dwisiu-mialam inny nick- ten jest po moim dziecku;)

a slonko brala slub razem z moja siostra, to znaczy w tym samym roku, pare lat temu, wiec faktycznie jest na forum kawal czasu.
I od tego czasu wszystkie jej watki to ciaza, symulacja ciazy i cos w stylu" co bedziecie robic na macierzynskim, bo ja wlasnie sie zastanawiam".
Kobieta nie daje życ innym na tym forum.
Podczytuję wątek starających się od kiedy jestem na forum i kibicowałam bardzo mocno starającym się;) Nawet jedną z Was poznałam osobiście, więc tym bardziej trzymam za tę osobę kciuki;)

I tak w sumie liczę, że dwie znam osobiście, ale ta druga to wie, że trzymam i odprawiam czary za nią.

Ale do rzeczy. Od pewnego czasu też zauważyłam, że ten wątek umiera. Umiera ponieważ mimo tego, że były sygnały dla słonka by trochę zeszła z tonu i uspokoiła się to ona dalej się nakręca i nakręca i nakręca - i absolutnie nie słucha tego, że ktoś coś w ogóle do niej mówi.

Szkoda, że dziewczyny straciły ochotę do dzielenia się swoimi odczuciami.
Ale chcę byście wiedziały, że jestem z Wami:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jej Tośka, to niesamowicie miłe, co napisałaś, bardzo Ci dziękuję! :)

ale wtedy, kiedy się "spotykałyśmy", miałaś inny nick, prawda? bo takiego nie pamiętam.

pozdrawiam!
a tak na marginesie, to ja też się udzielałam na weselniku, FOCH!
;)
Ania nie stresuj się, z prolaktyną różnie bywa, już sam stres ma na nią wpływ. będzie dobrze, ważne, że robisz teraz całościowe badania.
jeny to ja też wtrącę swoje 3 grosze ;)
Zgadzam się w 100% z Salambo!
Agata też ma rację :)

Ciekawe czy się Tripka odezwie ;)
(towarzystwo wzajemnej adoracji ;) )
ja-dwisiu pare razy spotkalysmy sie na forum, jestesmy z tego samego rocznika. Jestes wyjatkowo mądrą kobietą ,Twoje dziecko bedzie szczęściarzem mając taką mamę, wiec tym bardziej mam nadzieje,ze szybko sie pojawi:)
Ania81: glowa do gory,prolaktyna plata takie figle ;/,ale damy rade.
Ja 1,5 roku temu brałamdostinex na obnizenie, i jak odstawilam po kilku mies. to kolejnych 7 mialam okres jako tako, teraz niestety bralam tezkilka mies.dostinex,ale wydaje mi sie ze bezowulacyjnie...;/
Trzeba jednak byc dobrej mysli i staraj sie sypiac spokojnie bo stresa dodatkowo brak snu podnosi prolaktyne , takze powodzonka :D
ps. (do Tośki) choć nie mam pojęcia, kim jesteś ;)
Zgadzam się z Salambo, niestety. Można mieć różne problemy, ale zasypywanie nimi całego forum i rozdmuchiwanie sprawy, że ktoś komuś imiennie życzy powodzenia, a Tobie nie - to dla mnie przesada.

Slonko, jeśli nie chcesz brać pod uwagę czyichś rad, to nie dociekaj i nie dopytuj, bo każdą życzliwą radę masz tak samo "gdzieś", jak i te złośliwe i dobitne, choć w gruncie rzeczy i jedne, i drugie dotyczą tego samego - warto udać się po pomoc do specjalisty i w końcu realnie "wrzucić na luz" a nie tylko rzucać puste słowa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiki ja Ciebie też pamiętam :)
ale zapomnieć Salambo to naprawdę grzech!!! ;)
oj dużo nas było z 2008 fajnych babek, część jest teraz tutaj, część nie.

a ten wątek zepsuł się trochę faktycznie i mało się tutaj my ze starej gwardii udzielamy, ale no cóż tak bywa na publicznych forach.

Tośka, dziękuję za pozdrowienia i pamięć :)
to teraz ja się obrażę Jadwisie i Mokę to się pamięta z weselnika a mnie to nie ?? :D

a co do Ciebie słonko, poddałam Ci taką myśl bo widać że ewidentnie się nudzisz, i nic konkretnego nie robisz ze swoim życiem tylko wiecznie smęcisz,
nawet nie przepraszam bo wszędzie Cię pełno i wymyślasz wątki i posty od czapy, kobito dojdź najpierw do stabilizacji emocjonalnej a dopiero później staraj się o dziecko, bo jak na razie dla mnie to jesteś nieco chwiejna psychicznie i nigdy w życiu nie dałabym Ci dziecka do adopcji,
faktem jest również to że przez Twoje posty, które zmonopolizowały wątek i nie mają wiele wspólnego z tzw. obopólnym wsparciem w staraniach, wiele babek ze starej gwardii już tu nie zagląda, to był bardzo fajny wątek miło się czytało jak dziewczyny wspierają się nawzajem, ale teraz to niestety już przeszłość
i podkreślam nie przepraszam !
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też jestem ze starych forumek choć udzielać się na rodzince zaczęłam niedawno... też mam ponad 30 lat, ale ostatnio nie mam ochoty za bardzo się tutaj udzielać; kibucuje wszystkim starającym się od dawna
to ja może powinnam założyć wątek "Starające sie tuż przed 40-ką"?

Ja-dwisię pamiętam jeszcze z weselnika, chyba jeszcze była Walerka, Moka.... I jeszcze kilka. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry