Widok
Slonko, tu nie chodzi o długość starania się, ale o to, że my się "znamy" z dziewczynami dłużej. Byłyśmy w jednym wątku, praktycznie od początku. Ty doszłaś dużo później. Dlatego jak mówimy "stara gwardia" mamy na myśli siebie.
To nie zmienia faktu, że pozostałym dziewczynom, również Tobie, też kibicujemy.
To nie zmienia faktu, że pozostałym dziewczynom, również Tobie, też kibicujemy.
Slonko, wiem, że długo się staracie i dłużej niż ja oczywiście:)
Ale chodzi mi tylko o to że Ciebie nie było tu kiedy ja dołączyłam do starających się, nie udzielałaś się w tych właśnie wątkach, bo w innych to nie wiem. Dla przykładu przejrzałam jeden w wcześniejszych wątków i nie było tam ani jednej Twojej wypowiedz
i
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-Owulacyjne-XII-t111854,1,16.html?hl=testy owulacyjne#hl
Powodzenia slonko:), we wszystkim:)
Ale chodzi mi tylko o to że Ciebie nie było tu kiedy ja dołączyłam do starających się, nie udzielałaś się w tych właśnie wątkach, bo w innych to nie wiem. Dla przykładu przejrzałam jeden w wcześniejszych wątków i nie było tam ani jednej Twojej wypowiedz
i
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-Owulacyjne-XII-t111854,1,16.html?hl=testy owulacyjne#hl
Powodzenia slonko:), we wszystkim:)
Slonko, była taka "stara gwardia", Michałowa, Makarena, Piggy i ja, a chwilę potem Gabi, które były tutaj od pierwszego wątku i zostały długo, w przeciwieństwie do Dziewczyn, które pojawiały się w wątku na 2-3 cykle i szczęśliwie zachodziły.
wiemy, że Ty też się długo starasz i wszystkie życzymy Ci powodzenia. przecież wiesz.
my po prostu jesteśmy zżyte ze sobą, może też przez to, że jesteśmy trochę starsze (Michałowa, nie obraź się ;)), i troszkę spokojniej podchodzimy do sprawy i jakoś tak chyba czułyśmy, że mamy podobne podejście, podobne sytuacje i generalnie jedziemy na tym samym wózku :)
ale każdy trzyma kciuki i za Ciebie :)
wiemy, że Ty też się długo starasz i wszystkie życzymy Ci powodzenia. przecież wiesz.
my po prostu jesteśmy zżyte ze sobą, może też przez to, że jesteśmy trochę starsze (Michałowa, nie obraź się ;)), i troszkę spokojniej podchodzimy do sprawy i jakoś tak chyba czułyśmy, że mamy podobne podejście, podobne sytuacje i generalnie jedziemy na tym samym wózku :)
ale każdy trzyma kciuki i za Ciebie :)
To wy dziewczyny jestescie po 30tce, ze mowicie ze jestescie troche starsze? wiem, ze jest osobny watek dla starajacych sie po 30tce wiec to Was chyba nie dotyczy, a moze sie myle?
Ja mam 26 lat. Faktycznie moze we wczesniejszych watkach sie nie udzialalam, przynajmniej nie w testach owulacyjnych tylko dopiero od starajacych sie, a wczesniej bylam jedynie obserwatorem.
Ja mam 26 lat. Faktycznie moze we wczesniejszych watkach sie nie udzialalam, przynajmniej nie w testach owulacyjnych tylko dopiero od starajacych sie, a wczesniej bylam jedynie obserwatorem.
Hmmm co do Twojego CLO dla mnie to jakies dziwne jest. Ja w ogole jestem uprzedzona do wszelkiego rodzaju lekarstw i jak nie ma koniecznosci, musu to nie biore... Nie wiem po co Ci przepisal. A moze zobaczyl ze pecherzyki u Ciebie na usg kiepsko rosna o ile Ci sprawdzal jak dojrzewaja? Cos chyba musial sprawdzac bo bez powodu by nie przepisywal. CLO sie bierze na dojrzewanie pecherzykow z tego co pamietam bo tez bralam przed 3ma inseminacjami...
Słonko, nikt nie chciał Cię urazić, a dziewczyny bardzo dobrze to wytłumaczyły, mam duży sentyment do Makareny, Michałowej, Piggy i ja-dwisi, bo wspierały mnie w tych najtrudniejszych chwilach. Przez te kilka miesięcy były dla mnie jak wirtualne, dobre koleżanki :) I już nie mogę się doczekać, aż zobaczę je wszystkie po tej drugiej stronie, stąd moje największe kibicowanie właśnie im. Oczywiście Tobie i innym dziewczynom też życzę jak najszybciej ciąży, ale najbardziej jestem zżyta te "starymi" staraczkami.
ps. Piggy, ja też nie mogę uwierzyć, że czas leci tak szybko :)
ps. Piggy, ja też nie mogę uwierzyć, że czas leci tak szybko :)
Slonko, tak, Makarena, Piggy i ja jesteśmy po 30stce, Gabi nie pamiętam, ale chyba młodsza, Michałowa też. ale starsze od Ciebie ;)
wiem, że jest wątek starających po 30stce, ale my byłyśmy niejako twórczyniami tego wątku, stąd to z nim czułyśmy się bardziej związane od początku. no i ze sobą wzajemnie :)
Kamylcia, powodzenia, ja niestety nie pomogę w sprawie CLO
wiem, że jest wątek starających po 30stce, ale my byłyśmy niejako twórczyniami tego wątku, stąd to z nim czułyśmy się bardziej związane od początku. no i ze sobą wzajemnie :)
Kamylcia, powodzenia, ja niestety nie pomogę w sprawie CLO
Słonko, opanuj się, poczytaj co piszesz i zobacz jaka jestes żałosna...wymuszasz na obcych ludziach zainteresowanie, żebrzesz o wspolczucie, trzeba Cie przepraszac jak sfochowaną królewnę, bo ktoś kogo nawet na oczy nie widzialas Cie nie wymienił w jakiejś wyliczance??
Nie rozumiesz,ze od "trzymania kciukasow" i wzajemnego słodzenia dzieci nie powstają? Ogarnij się dziewczyno!! Zajmij sie swoim zyciem!
Jestes tragiczna, dziwie sie,ze na tym watku jeszcze wogole ktokolwiek chce z Toba rozmawiac na takim poziomie. Kiedys to była fajna ekipa, odkad tu jesteś, wszyscy sie powoli wycofują.
pozdrwenia dla Ja-dwisi i Makarenki-pamietam Was:)
Nie rozumiesz,ze od "trzymania kciukasow" i wzajemnego słodzenia dzieci nie powstają? Ogarnij się dziewczyno!! Zajmij sie swoim zyciem!
Jestes tragiczna, dziwie sie,ze na tym watku jeszcze wogole ktokolwiek chce z Toba rozmawiac na takim poziomie. Kiedys to była fajna ekipa, odkad tu jesteś, wszyscy sie powoli wycofują.
pozdrwenia dla Ja-dwisi i Makarenki-pamietam Was:)
Oczywiscie ze nie ma przymusu:) Nie gniewam sie na Was dziewczyny, po prostu nie zrozumialam tamtego posta. Ale przez wszystkie "starajace sie" jestem juz z Wami i wsparcie jak same dobrze wiecie mi tez sie przyda, wiec ciesze sie ze jednak za mnie tez trzymacie :)
Mam cicha nadzieje, ze w najblizszych miesiacach juz nas wszystkich tu nie bedzie a kontynuowac watek beda juz same calkiem nowe staraczki, ktorych jeszcze z nami nie ma i tego nam wszystkim zycze!
Mam cicha nadzieje, ze w najblizszych miesiacach juz nas wszystkich tu nie bedzie a kontynuowac watek beda juz same calkiem nowe staraczki, ktorych jeszcze z nami nie ma i tego nam wszystkim zycze!