Widok

Starające się XVII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Oby ten wiosenny wątek był dla nas wszystkich szczęśliwy,
dla tych co już - aby dotrwały
i dla tych co jeszcze, aby szybciutko zafasolkowały!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie z Ja-dwisia. czasami podczytuje watki starajacych, ciesze sie jak dzieckoz kazdej nastepnej ciazy ale przez ostatnich pare watkow slonko nie daje nikogo dopuscic do zdania. jak nie dostanie odpowiedzi to meczy i absorbuje jak nieznosne dziecko.
Mysle ze nie na miejscu jest opisywanie na forum ekscesow z mezem i jak mu bylo dobrze itd. dlugosc orgazmu nie ma wplywu na zaplodnienie. Niektore wypowiedzi slonka sa az niesmaczne. rzeczy ktore dzieja sie w sypialnni powinny w niej zostac a nie byc ogloszone dla polowy trojmiasta.
Swoja droga w internecie nie jestesmy anonimowi wiec nie trudno dojsc kto jest kim
oczywiście, że "damy Ci szansę", zresztą nie my ją dajemy lub nie, bo forum jest dla Wszystkich, więc to Ty ją daj sobie, nam i temu wątkowi...

pozdrawiam i znikam, w końcu muszę popracować :)
Czy ja opisuje tutaj zycie seksualne i to jak jest nam dobrze w lozku? No sorry, zaraz sie jeszcze dowiem ze opisuje pozycje seksualne w ktorych sie kochamy? nie pzresadzasz troche? Jak mas zna mysli watek o sluzie to chodzilo w nim wylacznie o aspekt zdrowotny a nie zadne chwalenie sie... sama nie jestem zwolenniczka mowienia o tym jak mi bylo. a haslo w stylu ze w tych i tych dniach cyklu mozemy poszalec bos a dniami plodnymi nie jest zadnym opisem zycia seksualnego, to samo tamten watek... Jakby tak myslec to watek starajacych sie nawet z nazwy jest seksualny bo niby jak splodzic dziecko? a mimo to jakos nikt tu seksu nie opisuje, wiec po co taka dyskusja?I nie chce juz mi sie tego wyjasniac, tlumaczyc. Ci, ktorzy nie zrozumieli, chyba i tak nie zrozumieja.
Czy dziewczyny zalogowane lub niezalogowane moglybyscie nie wracac do przeszlosci i dac mi szanse normalnego uczestniczenia w tym watku?/na tym forum?
ja-dwisia czekam na twojego obiecanego maila :)

co do slonka to się nigdy nie skończy, można jej mówić i mówić, ale to i tak jak do ściany... kompletnie nie przyjmuje do siebie tego co się tutaj do niej pisze i cały czas robi z siebie ofiarę, przykre to bardzo...

slonko to nie jest wątek dla ciebie - tyle w temacie, nie będę brutalna i nie powiem dlaczego, miej choć trochę godności i "dorosłości"
Aha a co do IP, bo nie wiem jak inaczej chcesz dojsc do tego kto jest kim, to po pierwsze tylko w wyjatkowych sytuacjach, karnych, mozna przez policje dojsc tego czyjhe jest IP a inaczej... nie wiem jak sie da to sprawdzic jak ja sie nikomu nie przedstawialam i zadna z Was chyba tez nie. Nawet mojego imienia nikt nie zna, danych...itp chyba ze ktos jest wrozka :)
Po co ciagniecie ta dyskusje i wracacie do pzreszlosci. Dlugo tak jeszcze?a pozniej mi zarzucacie ze monopolizuje watek, to jak inaczej mam sie bronic???
wlasnie!
miej honor i odejdz, poszukaj sobie forow adopcyjnych, tak moze Cie zrozumieją, MOZE, bo znam dwie pary adopcyjne, wspaniali ludzie, ktorzy sa o niebo mniej absorbujacy od Ciebie.Zwłaszcza dla obcych. I chyba by Cie nie pojęli.
albo jak to pisałas "rzuć sie na meza bez gumki " Bedzie to z korzyscia dla wszystkich
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedys sie przedstawialas fotogenicznie, czytalam Twoja relacje x lat temu, chyba jeszcze jest
Widze ze niektorzy nigdy nie zapominaja i nie popelniaja bledow, wiec i nie daja nikomu szans na zmiane...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
slonko: ale Ty się nie zmieniasz... tyle już słów było, a Ty ciągle robisz to samo. W kółko powtarzasz, że odpuszczasz starania na jakiś czas, ze wyluzowujesz i za chwilę idziesz na betę. To jest odpuszczenie i wyluzowanie? Gdybyś na prawdę wyluzowała, to przestałabyś się starać o dziecko i po prostu sobie spokojnie żyła na zasadzie, co ma być to będzie i czekała na adopcję.

W sumie nie wiem po co to piszę, i tak nie trafi... Pragnienie posiadania dziecka zaćmiło Ci umysł.
Nie mam na celu Ciebie obrazić...
W sumie to pozazdrościć Ci męża, bo jeśli w domu zachowujesz się tak samo, to musi to być święty człowiek ;)
nie wierzę poprostu. zgubiłam się w tym natłoku bezsensu i bicia piany absurdalnych rozmiarów.
skupię się na tym, co fajnego udało mi się wyłapać:
1. makarena - szkoda że czas Ci umyka, ale może weekend spędzisz tak jak lubisz i z nową energią wrócisz do codzienności :)
2. potwierdzam - ja-dwisia to fajna i konkretna babka, moja mentorka wśród starających się :)
reszty nie skomentuję bo i się post dłuży :)
"Życia nie oszukasz"
slonko, dziewczyny maja rację, odpuść sobie....rozumiem, że bez forum żyć nie możesz, ale tez nie dziw się tym rozmowom, skoro jeden atek można by zatytułować problemy slonko, bo starające się są tłamszone twoimi postami....

Nie dziw się, że ktoś wyrzyguje Ci Wasze ekscesy seksualne, ale ja do dziś pamiętam jak napisałaś o smaku swojego śluzu( Ty to próbujesz????), z pytaniem czy w czasie dni płodnych mamy śluz słodki czy gorzki, bo tak to określił Twój mąż.....może poszukaj forum o adopcjach, gdzie również znajdziesz wiele odpowiedzi na swoje pytania.
o matko, majls, ja jem kolacje :P
Boże, niech ktoś zajdzie w ciążę i zakończy ten wątek..
"Życia nie oszukasz"
masz rację Isa, to samo sobie pomyślałam :)
może nawet warto byłoby go zakończyć bez ciąży...

i dziękuję Ci bardzo za miłe słowa! :)
Chcialam cos zmienic od kilku dni od tego cyklu i napisalam, czego w tym cyklu robic nie bede. Dlaczego wy do ... musicie byc takie wredne i nie potraficie ugryzc sie w jezyk i moze poczekac? ale nie, najlepiej juz postawic na mnie krzyzyk i stwierdzic ze sie nic nie zmieni. to ma byc wsparcie na tym forum? Pytam po raz ostatni i nie mam ochoty rozgrzebywac tego co bylo i dyskutowac na ten temat, aniw tym watku ani w innym. Dacie mi szanse starac sie z Wami i sprobowac od poczatku czy juz mnie skreslilyscie??? Skoro mi piszecie,z e zyczycie mi jak najlepiej i gtrzymacie za mnie kciuki, to moze zamiast pisac zastosujcie to w praktyce...Ten watek nie jest od roztrzasania tego co kiedy i gdzie powiedzialam i czego nie powinnam. Chcialabym ta dyskusje skonczyc, zebysmy wszystkie zajely sie stanem obecnym i tematem watku.Mozemy, czy nie? Nie bede kazdej z Was z osobna o czyms zapewniac bo to i tak nie ma sensu. Moje bycie tu jelsi macie mnie gdzies tez nie bedzie mialo sensu wiec albo przyjmiecie mnie i zaczniemy od poczatku a ja cos obiecalam i to zmienie albo...bedzie mi cholernie przykro ale odejde.Tylko to bedzie swiadczylo o tym, ze nie mozna na tym forum na nikogo liczyc.
ok, zastosuje to jak piszesz" w praktyce"- trzymam kciuki w jednej rece, w drugiej rece, u stop i nawet moje szanowne cztery literki trzymają kciuki,ale prosze Cie juz, blagam...WYŁĄCZ SIĘ
a ja bym chciala zakonczyc watek, zakonczyc wspominki, zakonczyc ta dyskusje, zebyscie postaraly sie zapomniec o moim dotychczasowym zasmiecaniu watku i daly mi jakas szanse. po raz wtory to pisze. Tylko nie wiem czy moge w ogole na to liczyc...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale wesoło....

Pamiętam Was wszystkie Wrześniówki. I pamiętam czemu uciekłyście. I pamiętam GDZIE
Slonko ja już Tobie napisałam moje zdanie.

Kiki, to zabrzmiało złowróżbnie ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry