Widok

Staranie się o dziecko...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam. Mam 27 lat już długo staramy się z mężem o dziecko. Mąż, zrobił badania nasienia z nim wszystko ok. Jednak po badaniach hormonalnych okazało się że mam bardzo podwyższone tsh. Owuluje normalnie. Czy uda mi się zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko. Bardzo pragniemy naszego pierwszego skarba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli uregulujesz tsh lekami to powinno się wszystko udać. Polecam wizytę u dobrego specjalisty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co to znaczy długo? Ile się stracie? Podwyższone tsh faktycznie może temu mocno przeszkadzać, ale wystaczy je uregulować. Udaj się do emdokrynologa koniecznie i wszystko będzie dobrze:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście, że się uda! Ja też byłam pod opieką endokrynologa, przyjmowałam leki i urodziłam zdrowych synów. Obie ciąże nadzorowane przez ginekologa oraz endokrynologa.

...polecam również testy owulacyjne (ja kupiłam na allegro) u nas dwukrotnie okazały się bardzo przydatne!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
O dziecko staramy się już ponad rok. Wizyta u endokrynologa już wkrótce mam nadzieję że nam się też wkoncu uda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Wam Naprocentrum- super zespół endokrynolog i ginekoloeg. Mam poważne problemy i dzięki nim mam już trójkę maluchów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Co za żenująca reklama Naprocentrum!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz trójkę maluchów dzięki poważnym problemom? :) Fajnie ;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry