Widok

Staranie się o dziecko...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam. Mam 27 lat już długo staramy się z mężem o dziecko. Mąż, zrobił badania nasienia z nim wszystko ok. Jednak po badaniach hormonalnych okazało się że mam bardzo podwyższone tsh. Owuluje normalnie. Czy uda mi się zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko. Bardzo pragniemy naszego pierwszego skarba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz trójkę maluchów dzięki poważnym problemom? :) Fajnie ;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za żenująca reklama Naprocentrum!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Wam Naprocentrum- super zespół endokrynolog i ginekoloeg. Mam poważne problemy i dzięki nim mam już trójkę maluchów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
O dziecko staramy się już ponad rok. Wizyta u endokrynologa już wkrótce mam nadzieję że nam się też wkoncu uda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście, że się uda! Ja też byłam pod opieką endokrynologa, przyjmowałam leki i urodziłam zdrowych synów. Obie ciąże nadzorowane przez ginekologa oraz endokrynologa.

...polecam również testy owulacyjne (ja kupiłam na allegro) u nas dwukrotnie okazały się bardzo przydatne!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co to znaczy długo? Ile się stracie? Podwyższone tsh faktycznie może temu mocno przeszkadzać, ale wystaczy je uregulować. Udaj się do emdokrynologa koniecznie i wszystko będzie dobrze:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli uregulujesz tsh lekami to powinno się wszystko udać. Polecam wizytę u dobrego specjalisty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry