Widok

Statek Dragon - czy warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Do dziewczyn które płynęły tym statkiem:) Czy warto się nim przepłynąć z 2,5 latkiem? I jaki jest koszt w jedną i drugą stronę 2 osoby dorosłe+1 dziecko do lat 3?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak one wyplywaja z motławy
plyna jakies 45 minut na westerplatte po godz mozna wracac (albo po 2, 3 )

nie wiem czy ta promocja jest cykliczna
my bylismy jakis miesiac temu i wtedy na rozkladzie byla cena promocyjna 22 zł za 2 osoby
normalnie bilet kosztuje w dwie strony 40 zł za 2 osoby a tyle bym już nie dala
Agitka a ten statek lew i perła to wypływają z Gda Gł.? I zarówno w sobotę jak i niedzielę ok.godz.12 bilet jest tańszy?
tak jak salambo pisze

plynelismy lwem i czarna perla na westerplatte
koszt za swie osoby 22zł w weekend okolo 12.00
dziecko do 3 lat free
w zeszłym roku mieli taką ofertę (ale chyba na Galeon Lew i Czarną Perłę), że w godzinach około południowych rejs od osoby 10 zł, dzieci do lat 3 za friko
może i w tym roku wprowadzą :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ale za 40 czy 50zl to nie wiem czy warto moze z raz zeby zobaczyc jak bylo ale ja wiem ze drugi raz na pewno bym nie poplynela
My tez z Groupona byliśmy z synkiem (niecałe 2,5roku) i bylo fajnie. Latał po całym pokladzie, na dół schodzil. Podobało nam się.
ale to juz bylo dawno,na wiosne jakos,pamietam ze strasznie wialo://
mamaalanka a masz może linka di tej oferty na grouponie?
My kupilismy oferte na grouponie.Za chyba 20 zl to warto.Normwlnie to chyba 25zl od os,w zyciu bym tyle nie zaplacila
my w tamtym roku plynelismy z malym mial rok dokladnie kosztuje sporo i ja nie chcialam bo jakos 20 czy 25zl osoba ale maly nie placil nie wiem czy do 2 czy do 3 lat bezplatnie nie chce wprowadzic w blad jakas super rewelacja to nie byla:)) zalezy czego oczekujesz poprostu przeplyniecie se statkiem:)pozwiedzanie go w pewnym stopniu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry