Widok

Styczniowe i Lutowe Mamusie 2011 *5*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979

***STYCZEŃ***
04.01 Salambo
16.01 Doroti
19.01 olusia30
26.01 mooly
27.01 trzydziestka
28.01 Iwonka32
30.01 młoda_żonka

***LUTY***
03.02 Magiczna(*)86
08.02 gosiar
10.02 micasia
13.02 kasha
16.02 devil83
16.02 Oleńka
25.02 dorotiii
25.02 jonka6
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny założyłam NOWY WĄTEK

http://forum.trojmiasto.pl/Styczniowe-i-Lutowe-Mamusie-2011-6-t177805,1,16.html
cześć dziewuszki:)
Aniu wiyztę miłam na 10.30 dlatego już nie zdążyłam Ci napisać bo akurat wychodziłam z roboty do luxa - wszystko w porządku nie cały 1kg do przodu dostałam jakieś witaminki to wcinania:)
widzę że jakieś spotjkanie się zapowiada jak tylko będę mogła się pojawic to napewno będę:) tylko proszę jakieś miejsce z dobrynm dojazdem bo nie jestem jeszcze zmotoryzowana...

image
no byłoby mi miło, gdybyście zechciały na mnie poczekać... bo naprawdę chętnie bym was poznała... ale zrozumiem, jeżeli się okaże, ze to bedzie akurat czas, kiedy większości będzie pasowało... w razie czego, jeśli termin będzie późniejszy, to ja się mogę dostosować do czasu i miejsca :)
Przecież dzieci można zostawić w domu:)
Bedzie wtedy bardziej na luzie;)

Czyli ten tydzien odpada?
W przyszłym jakie dni Wam pasują I jakie godziny?
ja z racji tego, że jeszcze niedzieciata to się dostosuję... :) tylko proszę nie w tym tyg bo wyjeżdżam do przyszłej soboty...
Ja też z grubasów, całe życie taka byłam, moja maksymalna waga to 141 kg, także nikt mnie nie przebije ;-)
Teraz w czasie ciąży odpuściłam mocno i bardzo poszło mi po obwodach mimo że mam może z 6 kg na plusie, rozmiarowo strzeliłam z 42 na 46/48 ale schudnę o to się nie martwię ;-)

Na spotkanie piszę się jak najbardziej, najlepiej w miejscu przyjaznym dla dzieci.
ja jestem zdecydowanie za :)
Gosiu, oj tak, Justi nawalila na calej linii- dziewczyna sie skompromitowała, ale miała i ma ciężkie życie, ah szkoda gadać.

Pozostałe fajowe były dziewczyny!

Może spotkanie forumkowe sobie urządzimy co?Ja jestem chętna sie spotkac na żywo:0
ależ ty będziesz śliczną panną młodą :) nie ma innej opcji :)

a tak na marginesie to wrzesień to super miesiąc na ślub... ja miałam na sam koniec września a pogodę miałam REWELACYJNĄ :D z resztą salambo może potwierdzić, bo miała dzień później i też było ładnie z tego co pamiętam :)
ale ja nie chce być wielką panna młodą, chciałabym wyglądać po ślicznie, :) pół roku po urodzeniu powinnam dać radę :)
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
hehe ja też tak ostatnio mówiłam :P że będę musiała troszkę zgubić (bo przez ostatni rok za bardzo przybrałam) przed weselem dobrych znajomych... i na czym się skończyło??? na chodzeniu po sklepach za nową sukienką :P a jak nie znalazłam nic fajnego, to dałam moją starą sukienkę mojej mamie i ona mi ją ślicznie przerobiła :D
ja i tak będę musiała sie motywować i to silnie żeby z sukienkę jakąś ładną wejść :)
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
hehe aniu to przynajmniej po ciąży będziemy się wszystkie nawzajem motywować do tego, żeby zgubić zbędne kilogramy :D
wszystkie w jednym czasie - jak jeden mąż :P:P:P wspólnie zawsze łatwiej :P
Jezuuuuuuuuusss ale żeście znowu naprodukowały. Nawet nie będę próować tego nadrabiać.

Ja z poprzednie ciąży miałam 5 kg na plusie już. Teraz faktycznie jakoś nie tyję wcale. Ale z Tomkiem to 3 kg co wizytę-załamana byłam. Ale obiecałam sobie, że jak urodzę nie będzie zmiłuj się i wróćę do swojej wagi (a ja niestety z tych chudzielców 49 kg).

Swoją drogą...Aniu-pamiętam, że podczytywałam Wasz wątek jak byłam w pierwszej ciąży. Fajny "zespół" miałyście. Szkoda, że to tak głupio się posypało..ale faktycznie pod koniec jedna osoba nie trzymała fasonu i nie dało się już tego czytać.
Gratki z okazji rocznicy
Devilku, bulgotki możesz czuc już, niekoniecznie musisz mieć ruchy w tym czasie, jak inne mamuśki:)

Boziu, jak dobrze, że tym razem w watku naszym jest więcej pulchniejszych dam, aniżeli chudzielców- poprzednio same laseczki były, a ja tyłam jak prosiaczek:)
ja wiem, tzn domyślam się, że to niestety jeszcze nie ruchy, ale po prostu od jakiegoś czasu tak mam... raczej jest na to za wcześnie (tym bardziej że do najszczuplejszych nie należę), więc generalnie jeszcze muszę troszkę poczekać na mojego grzdyla... :)

mi wg tej zabawy też wyliczyło chłopca, ale nie wiem, jak to tam liczy, bo dają mi tam 25 lat :P
a przeczuć nie mam - bardziej zżera mnie ciekawość co lekarz powie... :P
J atym razem zaczęła ruchy czuc znacznie poźniej niż w 1 ciązy- bo jestem grubsza, i brzuch tłuściejszy:0

Jak ma być czuć takie delikatne kopniaczki, jak z brzucha opona??hehe

Jan mnie dzisiaj wykonczył- jakaś diabelska energia go nawiedziła;(...ledwo zipię, mąż na służbie, więc nie mam na nic siły:(

I jeszcze cały dzień chodzi za mną i jęczy" Mamusiu, gdzie tatuś", pojechał">>ggrgrrrr
Mi brzuch powoli zaczyna być widać, po spodniach bardzo czuję, Ja dopiero ślub będę miała za rok, ale też wrzesień wybraliśmy :) już się nie mogę doczekać :) A ruchów brzucha nie mam, nic sie nie dzieje, ale to jeszcze za wsześnie, gdzieś za miesiąc, 1,5 się spodziewam że może coś ruszy się tam :)
A wg obliczeń, też jestem chinką i będę miała chłopca, moja przyszła teściowa też mówi że chłopiec bo wg niej wyładniałam ja tego nie widze :)
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
to super że wszystko w porządku :)

dziewczyny zadam wam głupie pytanie... :) wam też brzuch tak fajnie pulsuje??? ja mam wrażenie że cały czas coś mi tam bulgocze i się przelewa, a jak leżę na plecach to aż cały mi się rusza... :P to normalne - wiem o tym ale to tak fajne uczucie, że musiałam się z wami tym podzielić... :P
Ja po USG- wszystko w najlepszym porządku!!!!!!!!!

Dzidzi ajest zdrowiutka, waży 390gr:)...i termin ruchomy- znając żcyei urodze po Nowym Roku:(

Ale się cieszę, że wszystko dobrze!
Lecę na basen z Janem:)..Do wieczorka!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry