Widok

Styczniowe i Lutowe Mamusie 2011 *7*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979 - synek

***STYCZEŃ***
04.01 Salambo - synek, Szymon
13.01 magdaka
16.01 Doroti
19.01 olusia30 - synek
26.01 mooly - synek
27.01 trzydziestka
28.01 Iwonka32
30.01 młoda_żonka

***LUTY***
03.02 Magiczna(*)86
05.02 rurka102
08.02 gosiar - córeczka Nadia
10.02 micasia
13.02 kasha
16.02 devil83
16.02 Oleńka83 - synek
20.02 jus.tyna
25.02 dorotiii
25.02 jonka6
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
...a ja się ciesze, że do pracy idę w poniedziałek:)

W środe wizyta chyba, albo czwartek, więc dostane po uszach od lekarki;/
e tam, zoabzcymy jak wyniki moje.
Ja wręcz przeciwnie, jak sobie pomyślę, że znowu od pn do pt trzeba wstać o 5 rano, to ehh... Też już chcę na zwolnienie, ale obiecałam, że do Grudnia popracuję.
my tez jutro idziemy na grzyby :)) pewnie nie o 4 rano bo mój mąż może być trochę niedysponowany po wieczorze z kumplami, ale i tak idziemy - bardziej dla spaceru niz dla grzybów
devil83

Pisałas ze byłas w dzis w centrum pampers slyszalam ze super sprawa, wiem ze jutro jest w Gdyni ale nie moge znalesc gdzie dokladnie, moze masz jakies info na ten temat? no i pytanko czy jakas oplata za wstep? z gory dzieki;]
devil83-my też się jutro wybieramy do Gdyni.
to jest skwer arki jadąc w stronę bulwaru po prawej stronie.
my wózek też raczej jedo no i ostatecznie odpadł ten na czterech dużych nieskrętnych kołach bo cięzki w prowadzeniu.
natomiast te co mają przednie skrętne super.
u nas wybrany prawie:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=850&
muszę go tylko zobaczyć na żywo ale wątpię żeby zawiódł.
dobrej nocki
trzydziestka-no ja wlasnie sie zastanawiam nad porodem w ;
1. wejherowie
2. zaspa
3.kliniczna
jeszcze w pon bede gadac z moim lek. zobaczymy co powie.
U mnie brzuch bylo widac troche juz w lipcu, teraz szczegolnie jak chodze w sukienkach to b. widac. W spodniach jakos tak mniej.
Ja od pocz. ciazy przytylam 5kg, tez wciagam wszystko naokraglo, co ciekawe jakos nie mam specjalnie ochoty na slodycze-a wczesniej moglam jesc je na kilogramy.
mloda-zonka - ja też ze zdjęć z neta wybrałam jedo, ale jak pojechałam i porownalam na zywo z x landerem to mam teraz dylemat bo x lander sie lzej prowadzi... chociaz jego dwie wady w stosunku do jedo to fakt ze nie ma amortyzatorow i spacerowka sie nie montuje na dwie strony
Spacerówka montowana w dwie strony to WIELKI!!!!!!!!! plus.
Ja sie juz przyzwyczaiłam i dla mnie nie ma problemu, ale jak możecie,t o jeszcze warto to przemysleć.

U nas leeeeje, z grzybów nici.
...eh
trzydziestka- dla mnie to podstawowy minus, a jak prowadziłam różne wózki ze skrętnymi kołami przednimi to w sumie wszystkie podobnie lekko się prowadziły więc liczę że aż takiej różnicy nie ma.
a jedo jednak mi odpowiada swoim wyposażeniem i funkcjonalnością.
...i te gondolki maja wieeelkie;)
Ale znowu design tych wózków- odpada totalnie!!!!!!!!!!!!!!!!Jak dla mnie!

Ohidas!
a mi się podobają i wybór kolorków fajny i fotelik Maxi Cosi pasuje i w sumie za 1800 wózek z akcesoriami to przyzwoita cena.
taka byłam "napalona" na mutsy a jak go zobaczyłam na żywo, poprowadziłam po sklepie, to rozczarowanie-szczególnie za taką cenę.
Wydaje Ci się, do mutsiaków nie można się przyczepić:) Jak już jest w trasie, to mało który mu dorówna;)
Jedyne co odstrasza i trzeba sob ie pewne rzeczy odmówić, to cena- kosmiczna!

Ale u nas gdzie pracuję, miasteczko malutkie-12 tys ludzi a 5 mutsiaków zasuwa z nowej kolekcji:0

Mi się strasznie podobają.
A Maxi cosi do wielu wózków pasuje.
jonka byłam i było naprawdę super :) wchodzisz grupami i babeczki oprowadzają was i opowiadają co się dzieje podczas rozwoju dziecka, jak słyszy, widzi i postrzega świat :) naprawdę fajna sprawa :) za wstęp nic nie płacisz :) tylko tyle, że my musieliśmy kilka minut poczekać, aż się niewielka grupa zbierze :)

gdyni kompletnie nie znam więc niestety nie pomogę ci w kwestii dojścia czy dojazdu tam na skwer :(

naprawdę uważam, że warto :) nie jest to jakieś mega duże, ma kilka "stacji" przystankowych, ale u nas w grupie była kupa śmiechu i naprawdę fajnie babeczki to przedstawiały :)
Ania to jakbys teraz miała wybierać Jedo czy X lander to który byś wybrała (z doświadczenia)?
X lander.

Ale Jedo ma ten plus- rączka.
Duża gondola.

X landery są bardzo praktyczne, mają rózne schowki, kieszonki, fajny duży kosz.
Możesz też zamontować maxi cosi.

Kolorystyka, szczególnie ta z nowych kolekcji jest piekna.Jedo ma takie tradycyjne, zależy kto co lubi.

Cięzki wybór.
dzien dobry dziewczyny, to i ja sie przywitam niedzielnie i musze sie pochwalic ze mimo moich obaw zaczelam w koncu czuc baby...malutkie kopniecia...musze powiedziec ze jestem zachwycona
Zerknij sobie tak sama:

X landery:

http://allegro.pl/x-lander-xa-2010-niska-cena-i1216895604.html

jakie fajne kolorki, poczytaj o funkcjach.

A teraz Jedo:

http://allegro.pl/3w1-fyn-4ds-jedo-fotel-recaro-young-profi-plus-i1201628020.html

Kwestia gustu, rzecz jasna.

Powiem tak: ta rączka jest niezbędna ...pamiętam te spacery jak ciągnęłam wózek tyłem- koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to ja mam tez male pytanie do doswiadczonej mamy Ani...jako praktykujaca mama, co myslisz o mutsy transporter? bo tak go dzis ogladalam na necie i musze powiedziec ze wyglada ciekawo, ale nie wiem czy jest funkcjonalny?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry