Widok

Styczniowe i Lutowe Mamusie 2011 *8*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979 - synek

***STYCZEŃ***
04.01 Salambo - synek Szymon
13.01 magdaka-synek
16.01 Doroti
19.01 olusia30 - synek
21.01 bronka81
26.01 mooly - synek
27.01 trzydziestka - synek
28.01 Iwonka32 - córeczka
30.01 młoda_żonka - córeczka

***LUTY***
03.02 Magiczna(*)86
05.02 rurka102
06.02 Magamelka
08.02 gosiar - córeczka Weronika
10.02 micasia
13.02 kasha
16.02 devil83 - synuś
16.02 Oleńka83 - synek
16.02 Olice
21.02 Chmurka - synek
20.02 jus.tyna
25.02 dorotiii - synek Maksymilian
25.02 jonka6
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć mamuśki :-)

Mi też ostatnio czasu brak, muszę trochę polegiwać bo mi się żylakowe problemy przyplątały :-/
Co do mieszkania na wsi macie rację, moja ciocia ma domek na Kokoszkach, może to nie zupełnie wieś ale jak tam jadę i siadam w ogrodzie, dzieciaki biegają samopas, to dopiero tak naprawdę odpoczywam, też chciała bym mieszkać za miastem ale... raczej bliżej niż dalej ;-) Dziś jest piękna pogoda i jadę właśnie do cioci poleniuchować.
Dziewczyny gratuluję Wam zdrowych dzieciaczków, fajnie już znać płeć nie?? Ja wiedziałam w 13 tc a za 3 tyg. mam usg u Doeringa i jak on mi powie że jednak dziewczynka to padnę ze śmiechu, nie wiem czemu mam wrażenie, że właśnie tak będzie ;-)
Aniu, staram się zaglądać do Was tak często jak mogę. Ale z Tomciem to czasami ciężko jest bo jak tylko widzi, że usiądę do kompa to wgramoli mi się na kolana i każe pokazywać zdjęcia Taty. To jest gnom mój kochany :-)))))

Powiem Wam, że ja już na wsi mieszkałam. Jak poszłam do pierwszej klasy liceum moi rodzice postanowili się przeprowadzić na wiochę. Ja oczywiście cierpiałam niesamowicie z tego powodu bo jak mówiłam w liceum, gdzie mieszkam to wszyscy oczy przecierali ze zdumienia, że na totalnym zad..piu mieszkam i czy mam chociaż 2 autobusy na dzień ;-)))) Teraz z tych komentarzy śmiać mi się chce. Jak zaczęły mnie odwiedzać koleżanki to co weekend miałam kogoś na noc-tak im się podobało.
I właśnie mieszkanie na "wiosce" mnie bardzo popsuło. Od 4 lat mieszkamy z mężem w bloku i jest to dla mnie horror!!!!!! Przyzwyczaiłam się do wielkiego pokoju, swobody w domu, tarasu czy ogrodu. Lasek też mieliśmy niedaleko, z dzieciakami jest gdzie wyjść...a tu???? Męczę się strasznie i już sobie obiecałam, że jak się w końcu wyprowadzimy to zrobię taką imprezę o jakiej świat nie słyszał ;-))))
Hej wieczorkiem:)

Po imprezce- beznadziejnie, wymarzłam, plenerowe imprezy błeee....
Zmęczyło mnie to tylko.

także w aurze mało zabawowej lecę czytać księgi swe;)

Gosiar, zaglądaj częściej!!!!!!!!

No, super, coraz więcej wieśniarek będzie, jak to jakaś forumka kiedyś napisała;)

Super!!!Wieś jest cudna, szczególnie jak ma się dzieci!!!!!!!
Młoda_żonka: gratuluję córeczki. W końcu jakaś kobita w tym męskim gronie :-))

Nas czeka również wyprowadzka na wieś. Ja wręcz nie mogę sie doczekać. Ale to jeszcze, jeszcze. Ruszamy dopiero z formalnościami a co dopiero z budową. Ale już się cieszę, że będę miała swoje i tylko swoje kąt, a dzieciaki będą miały teren i ogród do zabawy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry