Widok

Styczniowe i Lutowe Mamusie 2011 *8*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979 - synek

***STYCZEŃ***
04.01 Salambo - synek Szymon
13.01 magdaka-synek
16.01 Doroti
19.01 olusia30 - synek
21.01 bronka81
26.01 mooly - synek
27.01 trzydziestka - synek
28.01 Iwonka32 - córeczka
30.01 młoda_żonka - córeczka

***LUTY***
03.02 Magiczna(*)86
05.02 rurka102
06.02 Magamelka
08.02 gosiar - córeczka Weronika
10.02 micasia
13.02 kasha
16.02 devil83 - synuś
16.02 Oleńka83 - synek
16.02 Olice
21.02 Chmurka - synek
20.02 jus.tyna
25.02 dorotiii - synek Maksymilian
25.02 jonka6
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, pogoda jesienna, nawet spacery nam się średnio udały, bo deszcz co chwilę :( Ale piekę ciasto i już się nie mogę doczekać, kiedy je zjem! Mąż i córka ucieli sobie drzemkę poobiednią, a ja odpoczywam:D
ależ mi smaka narobiłaś na ciasto :P tylko jeszcze nie wiem na jakie ;p
Cisza u nas;/

Pogoda do bani, rwa kulszowa zaatakowała- żyć nie umierać:(

I tym samym, dzisiaj do pracy nie wstałam, ledwo z miejsca na miejsce się przenoszę..koszmar!

Z Janem miałam rwę 2 dni, i przeszło, teraz zapowiada się na dłużej!!!

Jasny gwint!

No nic, posiedze dzisiaj w domu i zobaczymy, co się wykluję.
cześć dziewczyny:)
faktycznie przez weekend to było tu u nas cichutko:)
ja byłam z mężem na imprezce firmowej w sobotę a potem normalnie masakra... chyba się czymś strułam - wymiotowałam jak to się mówi jak kot... strasznie dopiero dziś jakoś się czuję ale na mięso nie mogę patrzeć tylko kanapki z pomidorem akceptuję...
a co do pogody to już chyba dobrze nie będzie, także dziewuszki pozostaje nam forum ale to spotkanie tak jak ktoraś z was zaproponowała w galerii Bałtyckiej.
po tych cyrkach to mały mi w brzuszku się rozbrykał:)))

image
Ola, ja 2 tyg temu byłam na tej imprezce;)
A Twój mąz w Ge pracuje?
Aniu tak w GE:)

image
No bo Ge mieli tydzien po nas;)

Mi się impreza nie podobała, nie lubie takich spędów- nikt nikogo nie zna, wszędzie kolejki, jak pogoda nie dopisze to lipa;(

Nam dopisała ale zimno było już wieczorem.

Podobno dla dzieci niedziela była w miarę ok.
oj dziewczyny współczuję... :) i tej rwy (bo to ponoć masakra) i zatrucia (bo to co prawda chwilowe ale wymęczyć potrafi)... ale z drugiej strony macie nieźle, że sobie z mężami na imprezach firmowych bawicie :P

ja wczoraj miałam mautkiego stresa, bo mały przez cały dzień nie dawał żadnego znaku :( ale wieczorkiem wzięłam sobie detektor i znalazłam jego serduszko i było oka :) do tego dzisiaj bryka normalnie więc jestem spokojna :) śmiałam się wieczorem do męża, ze ja po prostu wczoraj miałam dzień lenia (przez cały dzień nie robiłam dosłownie nic) i mały chyba razem ze mną :)
Nasz zasuwa całe dnie- siedzi na pęcherzu albo na jakimś z nerwów;(

Jeeeny!!!!!!

Mąż wysmarował mnie jakąs maścią cudotwórcy, tak mnie nawalało, z rana, że i każdą maścią bym się dała wysmarować!
ggrrrr....

W sobotę na weselicho lecimy, wczoraj kupiłam buty- devil w tych Twoich to bym sie zabiła)- i dodatki.
Myslę, że będzie ok.
hehe oj jak ja się do tej pory nie zabiłam to też byś dała radę ;p a jakie kupiłaś???
Do tej jednej sukienki,kupiłam te:

http://www.e-rylko.com/produkt/u4eg7_p91_/439/cat/41/c/0/r/0/k/0/pp/23

a na poprawiny takie Lasockiego, ale szukam na ich stronce i nie ma..:(
Takie:
tyle, że lakierowane, ładne, trochę babcine, ale fajnie wyglądają z ta druga kiecką;)

http://moda.allegro.pl/piekne-buciki-lasocki-i1232835247.html
fajne :)
obyś się dobrze bawiła na weselichu :) wybaw się za mnie też, bo mi pewnie przez jakiś czas nie będzie dane zaliczyć tego typu imprezy :P
czesc, w ktorym tygodniu trzeba sie zapisywac do szkoly rodzenia? Macie namiary na szkole na klinicznej (znalazlam jakis telefon, nieaktualny)? Czy ktoras z Was m doswiadczenie z ta szkola?
to i ja sie przywitam dzis...ania sliczne buciki z rylko, sama mialam weselne i poprawinowe od nich i dokladnie dwa lata temu przebawilam sie cale nasze wesele, a dodam ze ja raczej obcasowa nie jestem.

Ja dzis w pracy mam urwanie glowy ze az nie wiem w co rece wlozyc i musialam sie troche odreagowac na forum :)

Nasze baby tez mi chyba na jakis nerw uciska, bo ostatni tydzien chodzilam taka polamana, ze jak kichlam to trudno bylo wrocic do pozycji pionowej.
buciki niczego sobie :)
ja się nie odzywałam bo 5 dni na Mazurach siedziałam znaczy się prawie pod ruską granicą w totalnej głuszy..... las i grzyby :)

Kupiłam tam też pierwsze rzecy dla dzidzi - takiego super czerwonego pajaca i jeszcze jakieś spodenki :) strasznie mnie denerwuje że większość rzeczy jest niebieska dla chłopców. Ja wolałabym jakieś takie mocne kolory - granaty, czerwienie, brązy czy też zielone! a nie wszystko niebieskie!! ile można?

Oczywiście chęci spotkania podtrzymuje! w ten weekend też idę na wesele ale może za tydzień? jak myślicie?
hej dziewczyny!
ja dzisiaj powiedziałam szefowi, że jestem w ciąży (szefowa wiedziała wcześniej) przyjął tą wiadomość w miarę kulturalnie, a ja przynajmniej teraz mogę bez stresu wychodzić wcześniej na badania. Chyba myślał, że to jakieś początki, bo przyszedł się spytać który to miesiąc i jak powiedziałam że piąty to nie wiedział co powiedzieć.
Jeżeli chodzi o buty to ja uwielbiam chodzić na obcasie i w zasadzie mam same takie buty. A ostatnio coś mnie kręgosłup zaczął boleć i chyba będę zmuszona przejść na płaskie buciki :( bo czasem mnie tak złapie, że nie mogę się ruszyć.
no mnie tez boli coś po lewej stronie od kilku dni, ale myślałam że to jajnik, ale faktycznie jak ostatnio kichnęłam to myślałam że zacznę płakać z bólu, może to maleństwo, ja ruchów nie czuje, 0 kontaktu z światem w środku mnie :)
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
micasia widzę, że jesteś w 20tyg więc co zaraz masz usg połówkowe? to zobaczysz swoje maleństwo i uspokoisz się, bo na pewno wszystko jest w porządku! głowa do góry :)
micasia nie martw się ja niezbyt wiem co dziewczyny odczuwają ale ja jakieś mini bulgoty i czasem przepływania jednej strony na drugą. Dodam że jestem w 22 t.c. miałam usg prenatalne i jest oki lekarz powiedziała że mam się nie martwić wszystko w swoim czasie. Jedni dość szybko interpretują to co czują i inni muszą poczekać. Ja czekam na konkrety...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry