Widok
Styczniowe i Lutowe Mamusie 2011 *9*
***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979 - synek - Jacek
***STYCZEŃ***
04.01 Salambo - synek Szymon
13.01 magdaka-synek
16.01 Doroti
19.01 olusia30 - synek
21.01 bronka81- synek
26.01 mooly - synek
27.01 trzydziestka - synek
28.01 Iwonka32 - córeczka
30.01 młoda_żonka - córeczka Alicja
***LUTY***
03.02 Magiczna(*)86 - synek Szymon
05.02 rurka102
06.02 Magamelka
08.02 gosiar - córeczka Weronika
10.02 micasia
13.02 kasha
16.02 devil83 - synek
16.02 Oleńka83 - synek
16.02 Olice
21.02 Chmurka - synek
20.02 jus.tyna
25.02 dorotiii - synek Maksymilian
25.02 jonka6
***STYCZEŃ***
13.01 magdaka-synek
16.01 Doroti
19.01 olusia30 - synek
21.01 bronka81- synek
26.01 mooly - synek
***LUTY***
05.02 rurka102
06.02 Magamelka
10.02 micasia
13.02 kasha
16.02 devil83 - synek
16.02 Oleńka83 - synek
16.02 Olice
21.02 Chmurka - synek
20.02 jus.tyna
25.02 jonka6
Ja też pewnie będę musiała zrobić glukoze trochę wcześniej, bo u mnie też połowa rodziny choruje na cukrzycę. Poza tym mój cukier na czczo jest zawsze w górnej granicy i ginek kręci nosem. A ja naprawdę nie jem prawie nic słodyczy-takie geny i już
Aniu: biedaku Ty. Mam nadzieję, że do jutra będziesz czuła się lepiej. Nigdy nie miałam rwy ale słyszałam co to za okropieństwo. Trzymaj się kochana.
Dziewczyny: super, że na Waszych usg wszystko ok. Niech sobie dzidzki rosną ładnie. Ja wizytę mam w poniedziałek, także też nie mogę się już doczekać
U mnie w domu wszysy chorzy :-((( Normalnie masakra jest. Ja dopiero dzisiaj w miarę funkcjonuję ale i tak jest kiepsko. Tomek dzielnie jakoś to znosi-chociaż noce są ciężkie, bo się biedak budzi co chwile z płaczem bo ma zatkany nosek. Ja nie mogę spać tak mnie zatoki napierdzielają-w ogóle ostatnio do dupy u nas.
Mam nadzieję, że dzidzia jest dzielna i ten paskudny wirus jej nic nie zrobi
Aniu: biedaku Ty. Mam nadzieję, że do jutra będziesz czuła się lepiej. Nigdy nie miałam rwy ale słyszałam co to za okropieństwo. Trzymaj się kochana.
Dziewczyny: super, że na Waszych usg wszystko ok. Niech sobie dzidzki rosną ładnie. Ja wizytę mam w poniedziałek, także też nie mogę się już doczekać
U mnie w domu wszysy chorzy :-((( Normalnie masakra jest. Ja dopiero dzisiaj w miarę funkcjonuję ale i tak jest kiepsko. Tomek dzielnie jakoś to znosi-chociaż noce są ciężkie, bo się biedak budzi co chwile z płaczem bo ma zatkany nosek. Ja nie mogę spać tak mnie zatoki napierdzielają-w ogóle ostatnio do dupy u nas.
Mam nadzieję, że dzidzia jest dzielna i ten paskudny wirus jej nic nie zrobi
no ja szczuplutka to nie jestem, ale też widziałam grubsze osoby :) a o choroby w rodzinie do tej pory nikt mnie nie pytał. Wyniki mam książkowe także nie wiem czemu kazał mi to robić.... nie zrobię :) powiem że zapomniałam albo coś :)
a w luxmedzie do Doktorka o nazwisku Musiał chodzę - taki pocieszny Pan :)
a w luxmedzie do Doktorka o nazwisku Musiał chodzę - taki pocieszny Pan :)
***GRUDZIEŃ***
***STYCZEŃ***
13.01 magdaka-synek
16.01 Doroti
19.01 olusia30 - synek
21.01 bronka81- synek
26.01 mooly - synek
***LUTY***
05.02 rurka102
06.02 Magamelka - synek
10.02 micasia
13.02 kasha
16.02 devil83 - synek
16.02 Oleńka83 - synek
16.02 Olice
21.02 Chmurka - synek
20.02 jus.tyna
25.02 jonka6
***STYCZEŃ***
13.01 magdaka-synek
16.01 Doroti
19.01 olusia30 - synek
21.01 bronka81- synek
26.01 mooly - synek
***LUTY***
05.02 rurka102
06.02 Magamelka - synek
10.02 micasia
13.02 kasha
16.02 devil83 - synek
16.02 Oleńka83 - synek
16.02 Olice
21.02 Chmurka - synek
20.02 jus.tyna
25.02 jonka6
Aniu ja też jutro mam weselicho:) Ale aż w Mławie...
zgadzam się że badanie z obciążeniem glukozy jest ochydne mi było ciężko wytrzymać bez jedzenia ten czas - musiałam go przespać w domu.
Olice napewno poznasz już płeć także czekamy z niecierpliwością:) Narazie dominują chłopaki ale poczekamy zobaczymy...
zgadzam się że badanie z obciążeniem glukozy jest ochydne mi było ciężko wytrzymać bez jedzenia ten czas - musiałam go przespać w domu.
Olice napewno poznasz już płeć także czekamy z niecierpliwością:) Narazie dominują chłopaki ale poczekamy zobaczymy...
micasia ja bym Ci proponowała żebyś poszła na USG do innego lekarza, prywatnie, fakt to kosztuje i to sporo (Invicta 200 zł. połówkowe) ale od dr Brzóski wychodzi się w pełni spokojnym, wszystko widać, Pani dr wszystko pokazuje i omawia, można obejrzeć dzidziusia w 4D
a najważniejsze jest to że wychodzi się w pełni usatysfakcjonowanym
ja padłam, nie tak jak Ania bo tylko przeziębienie ale dało mi ostro w kość, szczególnie katar, najgorsze że mała się zaraziła i budzi się co chwila bo ma problem z oddychaniem, co za tym idzie ja nie wyspana jestem również :(
a najważniejsze jest to że wychodzi się w pełni usatysfakcjonowanym
ja padłam, nie tak jak Ania bo tylko przeziębienie ale dało mi ostro w kość, szczególnie katar, najgorsze że mała się zaraziła i budzi się co chwila bo ma problem z oddychaniem, co za tym idzie ja nie wyspana jestem również :(
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
kurna dziewczyny sezon chorobowy w pełni :/ mój mąż też się troszkę rozłożył, ale na szczęście póki co obyło się bez zwolnienia...
mnie na szczęście póki co choróbsko ominęło i oby tak dalej...
micasia ja też bym poszła do innego lekarza, bo może po prostu ten twój lekarz ma usg marnej jakości, a ty się tylko niepotrzebnie stresujesz...
mnie na szczęście póki co choróbsko ominęło i oby tak dalej...
micasia ja też bym poszła do innego lekarza, bo może po prostu ten twój lekarz ma usg marnej jakości, a ty się tylko niepotrzebnie stresujesz...
Hej mamuski!
Gosiar- poległam ale znasz mnie troszkę:)- twarda sztuka ze mnie, nie dam się, i nie będę jęczeć!!!!!!
Dzisiaj wybyłam na 4 h zakupy i jakoś wsiadłam do auta...dojechałam i jestem cała i zdrowa.
Rwa to cholerstwo, ale przeżyję..może się skończy przed porodem;(
Ale sporo chłopców u nas w wątku:0- fajnie, dziewczynek malusio...pewnie zaraz zaczną się dziewczynki na liście;)
Gosiar- poległam ale znasz mnie troszkę:)- twarda sztuka ze mnie, nie dam się, i nie będę jęczeć!!!!!!
Dzisiaj wybyłam na 4 h zakupy i jakoś wsiadłam do auta...dojechałam i jestem cała i zdrowa.
Rwa to cholerstwo, ale przeżyję..może się skończy przed porodem;(
Ale sporo chłopców u nas w wątku:0- fajnie, dziewczynek malusio...pewnie zaraz zaczną się dziewczynki na liście;)
Salambo a mogłabym jakieś namiary, też tak właśnie myślę że najlepiej będzie u kogoś innego zrobić połówkowe, a chodzisz z mężem? bo wzięłabym swojego przyszłego żeby zobaczył że naprawdę coś tam we mnie rośnie :)
pamiętam że wcześniej o dr. Olszewskiej pisałyście że też jest dobra. Nie chodzi oto ile to będzie kosztowało, chce wiedzieć co się dzieje z moim maleństwem. No i chciałabym wiedzieć co we mnie rośnie.
pamiętam że wcześniej o dr. Olszewskiej pisałyście że też jest dobra. Nie chodzi oto ile to będzie kosztowało, chce wiedzieć co się dzieje z moim maleństwem. No i chciałabym wiedzieć co we mnie rośnie.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
Micasia: Brzóska przyjmuje w invikcie. Także łap za telefon i umawiaj wizytę bo do niej się trochę czeka. Ja na połówkowe zapisywałam się do niej pod koniec sierpnia (usg mam 6 października) wiedząc jakie są kolejki i żeby mi nikt terminu nie zabrał
Brzóske baaaaaardzo polecam jest super!
Dla proszących o instrukcję siusiaka:
http://www.mp.pl/wideo01/?id=453&l=1019&u=23217553
Mi ten materiał b. pomógł b o na pewno spotkacie się ze skrajnymi opiniami różnych lekarzy: jedni będą radzili, żeby "majstrować" przy klejnotach a inni, żeby zostawić. W końcu człowiek nie wie kogo ma słuchać.
A mnie dzisiaj tak brzuch bolał, że aż się poryczałam ze stresu. W dodatku to choróbsko i zarwane nocki-nie daję już rady/ Normalnie czuje, że jakiś mega kryzys przechodzę :-/
Brzóske baaaaaardzo polecam jest super!
Dla proszących o instrukcję siusiaka:
http://www.mp.pl/wideo01/?id=453&l=1019&u=23217553
Mi ten materiał b. pomógł b o na pewno spotkacie się ze skrajnymi opiniami różnych lekarzy: jedni będą radzili, żeby "majstrować" przy klejnotach a inni, żeby zostawić. W końcu człowiek nie wie kogo ma słuchać.
A mnie dzisiaj tak brzuch bolał, że aż się poryczałam ze stresu. W dodatku to choróbsko i zarwane nocki-nie daję już rady/ Normalnie czuje, że jakiś mega kryzys przechodzę :-/
dokładnie zapisuj się szybciutko :)
do Brzóski zawsze są długie kolejki, bez problemu możesz brać męża
dla panów jest w gabinecie specjalne krzesełko za kozetką żeby mogli wygodnie oglądać co się dzieje na ekranie :)
Pani doktor naprawdę wszystko dokładnie omawia, a oprócz tego jest miłą i bardzo ciepłą kobietą, ja myślę że Ona po prostu kocha to co robi
dla mnie 200 zł to nie jest mały koszt, ale na ważne usg (prenatalne i połówkowe) zawsze szłam do Niej w obydwu ciążach, na spokoju ducha i zdrowiu maluszka nie oszczędzam
do Brzóski zawsze są długie kolejki, bez problemu możesz brać męża
dla panów jest w gabinecie specjalne krzesełko za kozetką żeby mogli wygodnie oglądać co się dzieje na ekranie :)
Pani doktor naprawdę wszystko dokładnie omawia, a oprócz tego jest miłą i bardzo ciepłą kobietą, ja myślę że Ona po prostu kocha to co robi
dla mnie 200 zł to nie jest mały koszt, ale na ważne usg (prenatalne i połówkowe) zawsze szłam do Niej w obydwu ciążach, na spokoju ducha i zdrowiu maluszka nie oszczędzam
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011