Widok

Styczniowe mamy 2010 cz. 21

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wątku

DWUPAKI

Gosiak 7 stycznia - chłopiec Alex :) - Wojewódzki
katerrina - 10 styczen - dziewczynka :)
Asia. - 11 styczeń - dziewczynka :) Monika :) - Swissmed
Kiti - 12 styczeń - dziewczynka :) - Zaspa
Łasiczka123 - 16 styczeń -chłopiec :)
aniella - 19 styczeń - dziewczynka :)
marta245 - 19 styczeń-chłopiec :) Tymoteusz - kliniczna
OlaOleńka24- 19styczeń-chłopiec :) Nikodem- Swissmed
Mawina - 25 styczeń- chłopiec :) Pawełek
Angel8338 - 27 styczeń dziewczynka :) - Iza
aniatatara- 27 styczeń dziewczynka Zosia - Zaspa
Weroniczka 28-29 styczeń dziewczynka :) - Lenka
anka777 -30 styczeń - dziewczynka Martynka :)
Naomi02 - 31 styczeń- dziewczynka :) - Nadia - Wejherowo
MamaMikołaja-3luty- chłopiec :) Mikołaj - Kliniczna
Pszczoła - ?? chłopiec -
muszki28-16 styczen-Pawełek,Wojewodzki

ROZPAKOWANE

Styczniówka 15.12.2009 dziewczynka - Oleńka 49cm waga 2290
Pati25 22.12.2009 chłopiec - Filip - Wojewódzki 53cm waga 2680
Kasia31 28.12.2009 dziewczynka - Amelka - Kliniczna 52 cm waga 2810
Magda+Greg 31.12.2009 - chłopiec- Franio :) – Zaspa 56cm waga 3660 :)
Dejwi 02.01.2010 - Marta - Zaspa 58cm waga 3690
Mnisia 03.01.2010 - Klaudia - Kartuzy 55cm waga 3300
Adarechota 05.01.2010 - Michał - Swissmed 54cm waga 3730
Kasandra 07.01.2010 - Katarzyna - kliniczna 52cm waga 3750
Weronka 13.01.2010- Zosia- Wojewódzki/Ciechanów 50cm waga 3050
Curly 14.01.2010 - Krzyś Wojewódzki/Zaspa 55cm waga 3600

NIEAKTYWNE

Kasia O 4 styczeń - chłopiec :)
Benia1974 – 10 styczeń
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje dla wszystkich styczniowych mamusiek, za dzieciatka, ktore sie jeszcze nie wykluly - trzymamy kciuki! :)
nowy wątek dziewczyny już jest
http://forum.trojmiasto.pl/Styczniowe-mamy-2010-cz-22-t143600,1,16.html
Gosiu, Łaskiczko nie wiem czy gratulowałam bo nie nadążam już :)

Dziewczyny ja do macierzyńskiego potrzebowałam te zaświadczenie ze szpitala, oryginał aktu urodzenia i podanie do pracodawcy z prośba o udzielenie macierzyńskiego.
Takie informacje przekazała mi kobieta w ZUSie, że potrzebuję i co najważniejsze oryginał aktu.

Jak mi się uda, zaraz zrobię nowy wątek i wstawię Was dziewczyny do rozpakowanych :)

Styczniówko, nie czeka się na USG długo, chyba 2-3 dni :)
Nagraj się na sekretarkę, to oddzwonią do Ciebie
Witam moje Drogie,spiace kolezanki z Forum...
Za pół godzinki spadam rodzic moje Dziecie...Czy sie boję?Owszem,ale dam rade-w koncu twarda jestem...Wyprostuje wlosy...i jestem gotowa...Trzymajcie za nas kciuki,a Wam zycze milego dnia dzisiaj...

Jeszcze kilka slow do Mamy Mikolaja i Marty:Dziewczyny trzymam za Was kciuki,wierze głeboko,ze urodzicie zdrowe,piekne DZIDZIE....ale sie tkliwa zrobilam przed samym finalem....POZDRAWIWM-odezwe sie....
Ok, zmykam, bo to w sumie moja ostatnia noc, kiedy mogę się wyspać. Trudno to ogarnąc wszytko;) Dobranoc wszystkim Mamusiom:)
A ja spac nie mogę z wrażenia:) A Ty łasiczko jak sobie radzisz?
Ja też juz jestem rozpakowana i nawet uaktualnialam liste w tym watku, ale potem znow ktos mnie wycial.

Antos, Kliniczna, 56cm 3900g
He, he, tak to bywa;)
Czujesz wyjątkowoś chwili? Bo ja mam takie namacalne wrażenie, ze cos sie nieodwracalnie zmienia:)
MamoMikolaja jakos spac nie idzie....
Ostatnia noc w dwupaku kurcze...9 m-cy minelo...
Dzieki Styczniowko...
No wlasnie to takie dziwne,dzis jestem w ciazy,jutro Maly na swiecie...czy ja dzis zasnę???
Gosiak nie wiem czy Ci gratulowałam Dzidzi wiec z Mocno Gratuluje...tyle tu mam sie ostatnio rozpakowalo:) ze nie nadążam...Napewno ktos Cie przepisze do rozpakowanych w nowym Rano pewnie przed cc cos napisze:)
Kasia, a gdzie on przyjmuje?
Jezu, jak ja sie denerwuję za dziewczyny. Pewnie juz śpią, mimo to POWODZENIA JUTRO! Zmówię za Was Zdrowaśkę przed snem.

Ja też dzisiaj sprzątałam cały dzień, rozebraliśmy choinkę i jakoś tak wyszło.Ja w ten sposób zabijam stres. W ogóle taki zabiegany dzień, dopinanie ostatnich spraw. Jutro to pewnie umrę ze stresu, bo sprzatac nie będzie co;)
Kasiu Bardzo dziękuję za podpowiedzi. Zadzwoniłam do pani doktor i zapytałam o te usg i coś źle chyba ostatnio zrozumiałam bo dzis powiedziała mi że najlepiej robić jak dzieciątko ma około miesiąca, a Olcia już skończyła miesiąc. Więc jutro od rana będę dzwonić i rejestrować mam nadzieję że nie czeka się jakoś długo.

DZiewczyny trzymam kciuki za Was jutro !!!! Pomyślcie że dziś jesteście jeszcze w ciąży a od jutra już nie będziecie :) Mi ciężko było się przyzwyczaić do myśli że już nie jestem w ciąży co chwile łapałam się na tym że zaczynam się wsłuchiwać czy dzidzia się rusza a już dzidzia na świecie była :) dziwne uczucie, ale może dlatego tak miałam że nie byłam przygotowana na to że tak szybko urodzę i to wszystko było dla mnie ogromnym szokiem.

Gosiak ja to zaświadczenie wysłałam do pracy i nic więcej ode mnie nie chcieli

nowy wątek trzeba założyć bo ten bardzo dłuuugi
Witajcie kobietki:)
Coraz mniej zaglądam,ale mam nadzieje że juz od jutra będę miała troszkę więcej czasu.

Dziewczyny ja na liście wciąż jako dwupak,a juz od tyg rozpakowana.Może któraś przy okazji poprawić listę?Sama nie umiem:(

Dziewczyny mam pytanko dotyczące tego urlopu macieżyńskiego.W szpitalu przy wypisie dostałam zaświadczenie lekarskie o urodzeniu dziecka wydane w celu przyznania urlopu macieżyńskiego.Co z tym dalej zrobić?zawieżć do zakładu pracy?pisac do tego jakieś podanie czy to wystarczy?

Załatwialiśmy dzisiaj rejestrację dziecka w urzędzie miejskim.Naczekaliśmy się jak cholercia,ale mamy to już za sobą:) teraz miesiąc czekania na pesel i becikowe.

Zajrzę do was jutro,poczytam troszkę i może wkońcu uda mi się nadrobić zaległości:)
Dziewczyny POWODZENIA JUTRO !!
Dzieki Kasia:)
Pewnie tez sie do niego wybierzemy,jak juz sprawdzony.Pozdrawiam
Moj wyjatkowo spokojny dzisiaj.....:)
Ja zabralam kombinezon,czapeczke-wloze go w fotelik i przykryje kocykiem,mysle,ze to wystarczy...
Naprawde denerwowac to ja sie bede jutro...
Marta,zycze Ci wszystkiego dobrego..szybkego dojscia do siebie i zdrowego bobasa...Jutro rano pewnie cos napisz,a tymczasem poczytam-to mnie uspokaja...
Podaję numer tel
Dr Sieliwończyk 058 302-66-13
Nagraj się na sekretarkę jak coś, a oddzwonią zarejestrować.
Koszt USG 90zł. opinie o lekarzu w samych superlatywach.
Dziewczyny trzeba założyc nowy wątek, bo ten długi już strasznie
Ja zaraz idę do wanienki, i do internetu wejdę pewnie po powrocie ze szpitala. Zjadłam już ostatni posiłek i teraz głodówka. Zastanawiam się tylko jak małego ubrać na wyjście ze szpitala. Pajacyk, dresik i kombinezon+kocyk? czy to za dużo?
Ola ja już nie mogę się doczekać :) Mały skacze w brzuszku,że ho, ho... ciekawe czy coś czuje, że jutro spotka swoich rodziców ;)
Jestem juz gotowa....pediciura i manicura zrobilam...spakowana jestem i co dalej???Nudzi mi sie:) Moze zjem cos pysznego,bo jutro to glodowka...poczytam ksiazke i sprobuje zasnac,tylko czy mi sie uda..?
No DZiewczyny jak nastroje???Marta jestes???Denerwujesz sie??
Ty MamoMikiego tez masz blisko...opoczywaj przez te dwz dni...ja zamiast odpoczywac sprzatalam jak glupia...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry