Widok
A może coś takiego? Oczami wyobraźni widzę bukiet w kolorze purpury do tej mojej sukni:
purpurowy bukiet
purpurowy bukiet
Też jest super, no i pięknie by się zasuszył...
A kto ma taki bukiet w wydaniu purpurowym? Wydaje mi się że gdzieś widziałam, a nigdzie nie mogę znaleźć. Pomóżcie!
białe kalle
A kto ma taki bukiet w wydaniu purpurowym? Wydaje mi się że gdzieś widziałam, a nigdzie nie mogę znaleźć. Pomóżcie!
białe kalle
hm ma.siu :) troszke nie na temat w Twoim watku, ale sobie tak szukam roznych rzeczy, przegladam, i patrze na ta suknie, wczesniej w ogole nie zwrocilam na nia uwagi i nie zapisalam sobie jej zeby zmierzyc jak bylam w L.F. ..ale teraz patrze, ze jest calkiem ladna :) , czy juz mam zwidy?;)) podoba Wam sie? i jest dosc tania :] a moze ja mierzylyscie , widzialyscie na zywo?,jaki ma tyl?:)

:) zobaczymy czy mi przejdzie ;))) jak nie przejdzie to sie zaczaje i nie przyznam :> , ale powiedz ladna jest tak na pierwszy rzut łiczowatego oka czy taka sobie tam ?;) jakby z tylu sie ciagnal troche tren to by mogla fajnie wygladac i gdyby byla z tylu wizana, ale za taka cene to moze mozna ja jeszcze do krawca dac zeby ciut przerobil jak sie chce :)
ps. ja chyba nigdy nie kupie sukni, co chwile zmieniam koncepcje
ps. ja chyba nigdy nie kupie sukni, co chwile zmieniam koncepcje
pan ze storczykiem 3