Widok

Suknie raz jeszcze

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No więc tak: gorset w tym stylu, tylko bez żadnych haftów, po prostu pasek koralików szerokości ok. 3 cm dookoła góry i dookoła dołu:
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie się góra podoba, ale od tej kokardy w dół to już mniej. Zresztą LF mnie trochę rozczarowała - mało bardzo tych sukienek do mierzenia.

A rybkę jedną tam mierzyłam; nie 1248, ale była fajna, bo taka dość oryginalna, ale nie wyglądałam w niej tak dobrze jak w tej z Agnes. Za to świetne mają halki do tych sukien.
hm ciekawe jaka to byla ma.siu :), bo cos na ich stronie nie widze zadnych innych rybek, ale moze niektore zdjecia sa tak zrobione ze nie widac sukni:), jak dotad to najbardziej do mnie pasowala ta :) tak do charakteru i ogolnie;) choc wlasciwie kazda suknia ktora mierze mi sie podoba ;)) (jesli tylko rozmiar jest w miare moj)
image ale nadal poszukuje ;))

No właśnie ja też jej nie widzę na stronce; a ta którą teraz wkleiłaś podoba mi się o wiele bardziej niż rybka.

Ale mierz, mierz Kochana, im więcej zmierzysz tym lepiej.

No chyba że jeszcze większy mętlik będziesz miała w głowie.
nie no ta rybka to byla tak poza konkursem ;)), po prostu nagle pomyslalam sobie jak bym w czyms takim wygladala :) naprawde jestem ciekawa i planuje ja zmierzyc :) a ogolnie rzecz ujmujac podobaja mi sie suknie z wiazanymi, porzadnymi gorsetami, odslonietymi pleckami, dlugimi trenami podpianymi jakos ladnie :) do tego jakies takie wdzieczne-dziewczece :) i zeby mialy cos oryginalnego w sobie, ale narazie idealu nie znalazlam :) pozdrawiam (:

a czy ktos widzial moze gdzies w okolicy ta suknie? :) Emelie Costa , ma taka ladna spodnice :) !!

wszystkich ktorzy nie chca czytac o sukniach przepraszam:), wybralam watek specjalnie ze slowem "suknie" w temacie ;) w ramach ostrzezenia

image

ja nie widziałam tej sukienki :( ale to pewnie dlatego że wogóle mało co widziałam ;) acha! no i czytam wsztstkie wątki z "suknia" w temacie.

no szkoda, na pewno mozna ja dostac w kielcach ;) a tak sobie pomyslalam ze wiadomosc z "suknia" w temacie otworza osoby zainteresowane :) a ta spodnica mi sie okropnie podoba ! chce taka :|

LiLea - jeszcze raz suknie :)
image
czy ktosik wie gdzie te suknie są ?

"LiLea proponuje modne, oryginalne suknie ślubne z Mediolanu. W ofercie na rok 2005 są dwie kolekcje. Pierwsza - Delsa - to tzw. awangardowa moda ślubna. Druga linia - La Perla, jest to tzw. moda romantyczna.

Pierwsza charakteryzuje się doborem nieprzeciętnych, modnych tkanin, głównie jedwabiu i ręcznie zdobionych koronek oraz odważnym krojem. Suknie mają różne kolory, ale obok tradycyjnej bieli, coraz częściej można spotkać delikatny róż, beż, ecri czy cappuccino.

Druga linia - La Perla, jest to tzw. moda romantyczna. Szlachetne tkaniny takie jak organza, satyna, mikado czy organdyna oraz niezastąpione koronki, są chętnie wykorzystywane przez włoskich projektantów. "

tak piszą w prasie :)

och ;) nie potrzebnie wkleilas te suknie ...ja juz kiedys patrzylam na nie..nawet znalazlam gdzies na stronach, moze jeszcze cos wykupie, ale na jednej ze stron z komisem sukni slubnych ktos taka piekna pudowo rozowa sprzedawal i przeczytalam ze nowa w salonie kosztuje ...................7 000

ja niestety znalazłam ich stronkę ;) suknie sa śliczne, szczególnie ten róż

o ta ktos sprzedalal w warszawie :

image
kolor po prostu moj :) i to ta podobno kosztowala 7000 :/ , a ta w srodku, z tych ktore wkleilas to po prostu padam ! idealna i kolor idealny :)

tych modeli nie znalazłam na ich stronie, tylko w gazecie.pl :)
ta poniżej też jest bosssska, wymiękam normalnie - ale ten lekki fiolet jest cudowny i wtedy idealnie psaują takie fioletowe kwiatki które tu kiedys wklejałaś
image

ta ktora wkleilas jako ostatnia :) jest najblizej w salinie w olsztynie ;) "na zamowienie" ceny nie podaja :/ , a tej srodkowej nie moge nigdzie namierzyc, ale to nic i tak cena skutecznie mnie do niej zniecheca ;) moze jak sie wybiore na poszukiwania sukni go gdyni to znajde cos podobnego ladnego :) licze na ta Camelie i na Mariette

mam pytanko, widziałam że przymierzałaś jedną z sukni która mi jakiś czas temu wpadła w oko, Agnes, taka ze złotymi wstawkami i złotym kapelusikiem.Strasznie elegancka.Kojarzysz?Wkleiłaś zdjęcie (dawno to było chyba).Jestem ciekawa ile kosztuje????
Ja narazie zrobiłam kompleksowy rekonesans po różnych kolekcjach z różnych firm ale nic nie przymierzałam.Dopiero w sobote się wybieram.
Taka z bolerkiem z Agnes (pierwsza w kolejności na ich stronce) OGROMNIE mi sie podoba i jestem poważnie na nią napalona.Znasz mniej więcej ceny?

salema
kurcze ale to chyba mala pomylka :) jesli to pytanie do mnie? w gdyni jeszcze nie buszowalam, czasem tylko cos pomagam komus wkleic :) a moze to do ma.si ?:)

TAAk to było do ma.si Sorki!

salema
ma.sia chyba będzie dopiero w poniedziałek :( ale gdzies tu pisała jaki był koszt tych sukienek :)

mam pytanko, widziałam że przymierzałaś jedną z sukni która mi jakiś czas temu wpadła w oko, Agnes, taka ze złotymi wstawkami i złotym kapelusikiem.Strasznie elegancka.Kojarzysz?Wkleiłaś zdjęcie (dawno to było chyba).Jestem ciekawa ile kosztuje????
Ja narazie zrobiłam kompleksowy rekonesans po różnych kolekcjach z różnych firm ale nic nie przymierzałam.Dopiero w sobote się wybieram.
Taka z bolerkiem z Agnes (pierwsza w kolejności na ich stronce) OGROMNIE mi sie podoba i jestem poważnie na nią napalona.Znasz mniej więcej ceny?

salema
aaha,dzieki.Wczytam sie jeszcze raz.Albo pewnie z niecierpliwości sama pobiegne już dzis do salonu po pracy!!!

salema
proponuję to drugie :) ja też chyba nie wytrzymam i pojadę do Agnes :) sama pojadę bo nie ma chętnych na towarzycho :(

do góry