Widok

Suknie raz jeszcze

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No więc tak: gorset w tym stylu, tylko bez żadnych haftów, po prostu pasek koralików szerokości ok. 3 cm dookoła góry i dookoła dołu:
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To sie może spotkamy!

salema
Ja uderzam w przyszłym tygodniu :) mam chrapkę na porządna bieliznę do sukni, bo suknię już mam wybraną, ale uznałam, że w agnes są tak piękne modele sukien, że się nie mogę opanować, żeby ich nie zobaczyć :) :) :)
i kapeluszy!!!!!! suknie ślubne mierzy się tylko raz w życiu!!!!! i trzeba wymierzyć wszystko co sie da :) :)

cześć!
Faktycznie sukienka jest super! Jakiej firmy?
czy to firma Papilio?
jadzia, to są suknie firmy lilea

dzięki!!!:)
moje kochane :) bylam dzis w agnes i w farage :)))) ale piekne suknie!! wymiekam, obsluga tez bardzo mila :) polecam oba salony! :)w agnes to pani sie swietnie znala na kolorkach odrazu widziala w ktorym mi dobrze a w ktorym nie (co sie potwierdzalo z tym co ja myslalam) potem moze wkleje te ktore mi wpadly w oko , a w farage to ..wszystkie mi wpadly wszystkie takie sliczne :) no jeszcze taka rzecz ze mozna poprosic o rozne przerobki, zmienic troche gorset, doszyc koronki albo cos usunac - w obu salonach :) ale fajnie

a weszlam tez do camelii ..strasznie maly salonik, panie chyba tylko dwie, i obie zajete, wiec wyszlam i jeszcze pare osob tez weszlo i wyszlo, zle to jakos zorganizowane

Ja jutro zajrze do FARAGE , choc juz cos w Agnes mam na oku , ale kto wie moze w Farage cos mnie zauroczy , a przede wszystkim bardzo przyjemne jest to przymierzanie sukien .Zaraz ide sie przygotowac , no wiecie wloski umyc , paznokcie przygotowac tak zebym sie czula elegancko jak te suknie mierze ihihihihihihi;)

sabra :) no nie wiem mi sie podobaly:), nie wiem jak Ty sie zapatrujesz na przezroczyste gorsety?:) ale mi sie one zaczely podobac :) a z tylu tak ladnie wiazane :))) mozna je tez czesciowo zabudowac:), a no i spodnice sa takie ciekawe :) moze dla niektorych "za ciekawe" ale ja wlasnie czegos takiego szukalam :) slicznie sie prezentuja taftowe spodnice z tymi koronkowymi gorsetami :)

jestdobrze,

ja pierwszy raz widziała suknie Farage na Targach w W-wie, strasznie mi sie podobały!!!!! Ale jak mój luby zobaczył te przeźroczystości to kategorycznie mi zabronił :(((( no i sie posłuchałam ;((((
Fajnie macie, że macie takich fajnych przyszłych małżonków... ale moja tez jest piękna!!!!

meg
twoja jest śliczniusia :) ja mało co nie oszalałąm jak zobaczyłam tą suknie z LiLea - góra koronka (demetrios też ma takie) :) oczywiście cieszę tylko oczy zdjęciami w interku, bo u mnie nawet mowy nie ma o przezroczystościach :)
chyba że na noc poślubną .... ;)
jestdobrze jak jutro pomierze to ci napisze:)jestem jak najbardziej za ciekawymi modelami a przede wszystkim szukam czegos w kolorze capucino lub pudrowy roz .Mysle ze to juz duze odstepstwo od tradycji bo wiekszosc wybiera biel , a mi w bieli jest nie szczególnie.

witch ktora z lilea?:) pokazesz jeszcze raz? , sabra no oni sa otwarci mozesz suknie zamowic w innym kolorku (podobnie jak w agnes) i wymieniac gorsety i sponice :) w zlocie byla jedna taka och ach, a mi zlosto za to nie pasuje , a bieli wygladam ladnie :)), meg a te przezroczyste gorsety to hm no sliczne sa moja mama jeszcze o tym pomysle nie wie ;) narzeczony wlasnie sie dowiedzial ;) mowi ze nie wie ;) ale na pewno mu sie spodoba ;)) a ja bym planowala zabudowac go z przodu :) a tyl przezroczysty :) tak tez mozna

no włąsnie witch... przeźroczystości to tylko na noc poślubną, a nawet bez!!! jeszcze lepiej ;))) ale wiecie co... zdeczko się załamałam, bo prawdopodobnie czekają mnie te cięzkie, kobiece dni w dzień slubu... uuuuuuuu!!!!!!!!!!!! chce mi się wyc do księżyca... juz się zastanawiam co wykombinowac, tylko ze ja nie chce tabletek... (sorki ze tak intymnie...)

Witch, a Twoja to wogóle pierwsza klasa, wiesz jak teraz patrze na te wasze suknie, to się zaczynam zastanwaić, bo ta moja to taka z łączki a nie ślubna :(((( i co tu zrobić....
buzi
meg
image
image
image
meg, ja się za to obawiam co będzie jak(jeśli?) odstawię :) nawrót krost, tłuste hery, i nieustanne "ciężkie dni" przez 2 miesiące :( również sory za intymność tematu .......
wicie co,
ja widział tę druga (byłam w W-wie w ich salonie) i na zdjęciu jest piękna śnieżnobiła a w rzeczywistości to ona jest jakby szara!!!! i wcale tak fajnie nie wyglada, proste podrasowali zdjęcie... ;)))
a kodzt 9800zł!!!
łooo maaaatkoooo, ofrazu uciekłam, ta druga ich kolekcja jest tańsz, bo ta jest bardzo ekskluzywna

meg
jestdobrze pisała że takie ceny, ale to mi oczyska na wierzch powychodziły z orbit, ile można zapłacić za sukienkę? takie ceny to już inna bajka :P
ale swoją drogą te suknie z przezroczystym gorsetem gdzies jeszcze widziałam :)
witch no to w farage takie przezroczte cuda mozna kupic taniej :) np te komplety ze sponica ktora mi sie duper podobaly sa za 3400 tez duzo...ale moze cos wymysle i jakos tansza spodnice czy cos zeby wyszlo mniej wklejam Ci jak to u nich wyglada ze zfrony farage :)
image

na stronie nie ma jeszcze kolekcji ale jest taki link " POWSPONINAJMY" i zdjecia z pokazu :) tylko szczerze mowiac na zywo te suknie lepiej jeszcze wygladaja :)

jestdobrze a bylas na stronie Emili costa , bardzo ladne ma te suknie , takie delikatne i wdzieczne.
a czy w Faqrage znajde cos za 2000 czy wogole lepiej tam nie wchodzic????Co do gorsecikow przezroczystych to , ewentualnie te odkryte z tylu podobaja mi sie ale widzialam caly gorset przezroczysty i na dzien slubu nie zdecydowalabym sie na taki.

do góry