Widok

Świeżo upieczony kierowca

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny, niecały tydzień temu odebrałam prawko i nie ukrywam że strasznie się stresuję jak mam gdzieś sama jechać, z góry ustalam sobie trasę obmyślam co i jak...zastanawiam się czy też tak miałyście na początku?czy pewność siebie za kierownicą przyjdzie z czasem czy po prostu już tak mi zostanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Olaolenka24!
Przypitoliłaś i to nie raz? Ty się nie połamałaś a co z innymi? Jechałaś ze swoim synkiem a to szkoda, że nie było tira z tyłu i w Ciebie nie przypitolił ciekawe jak byś się czuła w końcu tir by się zarysował w Twój zderzak wyklepali by warsztacie-problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy masz tego mustanga zarejestrowanego na siebie? A to ja już wiem, co za dobry kierowca zajechał mi drogę mustangiem chyba wracałaś ze "wsi do miasta"
Magda ja mustangiem nigdy nikomu drogi nie zajechałam:)
Tym bardziej mój mąż. Mustang jest zarejestreowny na męża i raczej po okolicach nim nie jeździ,tylko gdzieś na zloty. Zreszta to pali 22 litry benzyny,więc często nim nie jeździ. Myślisz,że tylko jeden jest mustang w Trójmieście?
Kinga przypitoliłam w lampę ,tylko raz miałam stłuczkę i to nie z mojej winy.
przestń się ciskać i uważaj na słowa,od mojego synka to się odpie.....dol!!!!!! Bo ja Tobie nie zyczę,żeby w Ciebie tir przypierdolił.

Weż pod uwagę,że drobna stłuczka jeszcze nikomu krzywdy nie zrobiła:)
Umiesz odróżnic mała kolizję od wypadku? Czy masz z tym problem?
Bo ze sobą najwyraźniej!!!!!!!!!
A i jeszcze jedno,jesteś Magdą czy Kingą ????
IP nie kłamie.
Skąd się biorą tacy ludzie? Ciągle będzie mnie to dziwiło.
jeżeli nie wiesz - to jest tylko część IP
Taki wspaniały kierowca jak Ty,któremu wgniótł się zderzak wjechał w mój samochód. Policja uznała to za kolizje, ale ja się leczę już od roku. W związku z tym wkurzają mnie tacy "NAJ" kierowcy jak Ty, co się jeszcze chwalą, że są wspaniali bo jeżdżą dłużej niż mają prawo jazdy!.
Nie ma się czym chwalić.
Żaden kierowca jestem mistrzem kierownicy. Kubica czy inni tez mają wypadki.
Owszem każdy może się czuć Naj za kierownicą.
Za kierownicą nie można być w 100% pewnym bezpieczeństwa.

Nikt nie jest doskonały.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taa,tylko częsc ip widac,ale oba posty z tego samego ip pojawiły się jeden po drugim więc nie wciskaj mi kitów.

To,ze uwazam ze dobrze jezdze nie znaczy ze jestem doskonała,tego nie mialam na mysli.
Ja o sobie nie mówię, że dobrze jeżdżę, choć robię to codziennie od paru ładnych lat. I nie jest to wcale trasa do marketu i z powrotem :) Nigdy nie miałam kolizji ani nic z tych rzeczy. Raz tylko wjechałam w zaspę śniegu :) ale to chyba się nie liczy.
Po zrobieniu prawa jazdy, żeby zapoznać się z miastem jeździłam wieczorami, jak ruch był mniejszy, tak żeby na spokojnie poznać skrzyżowania itd. To trwało jakiś tydzień. Potem jeździłam już normalnie w dzień do pracy.
Pozdrawiam Świeżo upieczonego kierowce :)
ps. Stres w końcu minie :)
olaolenka24- Z moich obserwacji wynika, że nr IP, który pojawił się przy Kindze jest również u mnie :)
Hehe- pewnie teraz powiesz, że to ja. :)
Dziewczyny czy mialyście wpadkę z nie swoim autem?Stluczka,obtarcie?Bo mi aż wstyd przed mężem już drugi raz mu obtarłam samochód,gapa ze mnie,nie rozważnie cofam,a że to combi to wkurzam sie że nie umiem nim parkować.
nie miałam :] ale pewnie dlatego, że jeżdżę tylko swoim autem ;) w Mężowym tylko jako pasażer ;P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry