Widok

Szafa komandor - wylany sok na prowadnicę

Rodzina i dziecko Remont - porady Temat dostępny też na forum:
Mamusie jakiś sprawdzony sposób by pozbyć się lepkiej Mazi z prowadnicy by drzwi się lekko przesowaly i nie skrzypialy ? Było czyszczone ale z marnym skutkiem i teraz strasznie skrzypi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie niewiele pomoże Ci moja rada ale ja takie zakamarki czyszczę urządzeniem do czyszczenia parą. Są takie miejsca w domu których nie daję rady inaczej np. w kuchni wokół zlewu mam raz na jakiś czas taki ciemny osad który niczym innym nie schodzi.
Ja na prowadnicach też tak miałam. Nalałam trochę ciepłej wody odczekałam chwilkę. Na nożyk albo nożyczki nałożyłam szmatkę i czyściłam prowadnice. Wszystko ładnie wyczyściłam. Nie wiem jak u Ciebie ale ja wymowałam drzwi z prowadnic delikatnie odchylając żeby tam gdzie łączą się drzwi też dojść.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

Wakacje z dziećmi (122 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (136 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry