Widok

Szpital Wejherowo

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie:)

Pisze do Was poniewaz jestem po 4 dniach pobytu w szpitalu w Wejherowie. Znalazłam się tam z powodu zatrucia :(
Nie życze nikomu :(

Ale ja nie o tym...
Pierwszy raz byłam w szpitalu nie wiedziałam co i jak...
Jeśli chodzi o jedzenie to katastrofa bo miałam diete wątrobową ale inne mnialy dobre jedzonka, choć mało picia 3/4 4 kawałki chleba 2 lub 3 kawałki wędliny i ciut masełka.

Ale najważniejsze dla mnie co było to opieka....
Jeśli chodzi o pielęgniarki to babki nie z tej ziemi.
Poprostu Super!!!!!!!! A taka jedna niska w ciemnyc włosach to powinna wyróżnienie dostać
Ordynator taki oschły i nie delikatny :/

Było mi ciężko te kilka dni ale zdrowie dziecka ważniejsze :)

Teraz wiem czego mogę się spodziewać po Szpitalu w Maju :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rodziłam tam 5 lat temu, opłata niby była ale ja zwyczajnie nie zapłaciłam. Teraz też będę tam rodzić i nie mam zamiaru za nic płacić...

Co do opieki, super! Miałam bardzo ciężki, długi poród. Bardzo duże dziecko. Położne (rodziłam na zmianie nocnej) spisały się na medal. Później była też jakaś Pani doktor, starsza, siwa w krótkich włosach i też złego słowa powiedzieć nie mogę.

W szpitalu czysto, schludnie, wszystkiego jest pod dostatkiem. Jak jest się miłym dla personelu to personel się tym też odwdzięcza :)

Co do porodówek-wyposażone świetnie. Prysznic, toaleta, piłka, worek, krzesełko. Wszystko na najwyższym poziomie wg mnie.

Jeszcze chwilka i będę rodzić więc chętnie zaktualizuję moje wrażenia za jakiś czas :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje wrazenia z grudnia sa tak samo pozytywne jak Twoje sprzed 5 lat. Nie mialam na co narzekać. Jedyne czego brak to zzo, ale tego nie dostaniemy nigdzie prócz szpitala na klinicznej i prywatnych placówek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry