Widok
Szukam bratniej duszy -kolezanki
Cześć,
Mieszkam w Gdyni od 4 lat, czuję się bardzo samotnie. Chciałabym poznać koleżankę, która pójdzie ze mną na spacer, do kina, wpadnie na kawkę/herbatkę po prostu pogadać. Miałam jedną myślałam że przyjaciółkę, ale się myliłam. Studiuję, pracuję i siedzę w domu :/ Mam znajomych na studiach i w pracy, ale każdy z nich się tu wychowywał i ma mnóstwo koleżanek i swoje życie. Nie mają potrzeby zaprzyjaźniać się.
Pozdrawiam.
Mieszkam w Gdyni od 4 lat, czuję się bardzo samotnie. Chciałabym poznać koleżankę, która pójdzie ze mną na spacer, do kina, wpadnie na kawkę/herbatkę po prostu pogadać. Miałam jedną myślałam że przyjaciółkę, ale się myliłam. Studiuję, pracuję i siedzę w domu :/ Mam znajomych na studiach i w pracy, ale każdy z nich się tu wychowywał i ma mnóstwo koleżanek i swoje życie. Nie mają potrzeby zaprzyjaźniać się.
Pozdrawiam.
Hej Ola, rozumiem Cie doskonale, studiowalam przez 5 lat w Krakowie, pozniej pracowalam we Wloszech,teraz jestem od ponad 3 lat w Anglii i w kazdym z tych miejsc mialam podobne odczucia co Ty. Co prawda mam znajomych i nie narzekam na zupelne odizolowanie ale takich pzryjaciol jak mialo sie w czasach dziecinstwa niestety juz nie spotkalam. Kazdy goni za czyms, ciezko spotkac bratnia dusze. Wiesz weszlam na to forum pzrypadkiem otoz zamieszczalam watek do wszystkich Trojmiaszczan(nie wiem czy to poprawne tak mowic-chodzi mi o mieszkancow Trojmiasta) z zapytaniem gdzie tu zamieszkac poniewaz bardzo chcialabym pzreprowadzic sie na stale do Gdyni,gdanska badz Sopotu. Ciesze sie ze zobaczylam Twoj watek-moze zostaniemy sasiadkami :) ? Jesli masz ochote napisz do mnie na niedzwiedziczka@wp.pl strasznie bym sie cieszyla ;) moze Ty jako mieszkanka Trojmiasta bedziesz mogla mnie pokierowac gdzie sie osiedlic? trzymaj sie i do uslyszenia!!! ;)
Tyle wpisów a tylko dwie osoby podały swoje maile. Ciekawe czy to tylko potrzeba narzekać czy realna ochota by kogoś poznać?
Proponowałbym się jakoś zorganizować - opisać siebie (miejsce zamieszkania, zainteresowania, wiek, czas jakim się dysponuje), to czego konkretnie się szuka (czyli oczekiwania z drugiej strony) i dać na siebie namiar.
Proponowałbym się jakoś zorganizować - opisać siebie (miejsce zamieszkania, zainteresowania, wiek, czas jakim się dysponuje), to czego konkretnie się szuka (czyli oczekiwania z drugiej strony) i dać na siebie namiar.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
witam!!
ja tez chetnie sie dolacze do grona ))) ja od kilku lat mieszkam w gdyni, mam meza z trojmiasta ale tak naprawde czuje sie samotna , nie mam zadnej bliskiej osobki, wiecie takiej do pogadania, pojscia do kina, na zakupy, wyzalenia sie czy wysluchania.Moj adres sylwiaarciszewska1@wp.pl
Piszcie samotne)))
ja tez chetnie sie dolacze do grona ))) ja od kilku lat mieszkam w gdyni, mam meza z trojmiasta ale tak naprawde czuje sie samotna , nie mam zadnej bliskiej osobki, wiecie takiej do pogadania, pojscia do kina, na zakupy, wyzalenia sie czy wysluchania.Moj adres sylwiaarciszewska1@wp.pl
Piszcie samotne)))
Witajcie.
Również poszukuję bratniej duszy :) No takiej jak każda z nas, do rozmowy, kina, picia kawy i tam takie :) Jestem ze Słupska w Gdańsku mieszkam od ponad 6 lat.. wychowuję sama syna i moje życie kręci się wokół, pracy, studiów które właśnie kończę i dziecka.. I dopiero dziś "wpadłam " na to, aby w ten sposób znaleźć kobiety, które czują się samotne :) ehhh
Chętnie gdzieś wyjdę, do kina, teatru, na spacer.. :) Mieszkam na osiedlu 5 wzgórz w Gdańsku, pracuję we Wrzeszczu.
Ps Może dobrym pomysłem byłoby spotkać się razem gdzieś w pubie, w większym gronie? :)
Cieplutko pozdrawiam shese@wp.pl gg 766796
Również poszukuję bratniej duszy :) No takiej jak każda z nas, do rozmowy, kina, picia kawy i tam takie :) Jestem ze Słupska w Gdańsku mieszkam od ponad 6 lat.. wychowuję sama syna i moje życie kręci się wokół, pracy, studiów które właśnie kończę i dziecka.. I dopiero dziś "wpadłam " na to, aby w ten sposób znaleźć kobiety, które czują się samotne :) ehhh
Chętnie gdzieś wyjdę, do kina, teatru, na spacer.. :) Mieszkam na osiedlu 5 wzgórz w Gdańsku, pracuję we Wrzeszczu.
Ps Może dobrym pomysłem byłoby spotkać się razem gdzieś w pubie, w większym gronie? :)
Cieplutko pozdrawiam shese@wp.pl gg 766796
Jeśli jest jakaś zainteresowana na poznanie NOWEJ - LEPSZEJ ;) Koleżanki piszcie na gg :) 3843225 :)
Z góry uprzedzam że jestem straaaaaaszną gadułą :) wesołkiem :) pozytywnym wariatem :) I miło by było gdyby znalazła się podobna istota :)
Już mi się nudzi tak siedzieć przed kompem - w taką pogodę można by było iśc na piwko :)
A jeśli nie we 2 to można zebrać więcej istotek :)))
Pozdrawiam i czekam na wiad !!
albo email 18katrinka@wp.pl
Z góry uprzedzam że jestem straaaaaaszną gadułą :) wesołkiem :) pozytywnym wariatem :) I miło by było gdyby znalazła się podobna istota :)
Już mi się nudzi tak siedzieć przed kompem - w taką pogodę można by było iśc na piwko :)
A jeśli nie we 2 to można zebrać więcej istotek :)))
Pozdrawiam i czekam na wiad !!
albo email 18katrinka@wp.pl
Hej szukam przyjaciółki takiej na dobre i na złe .Mam 21lat i jestem z Pruszcza gdańskiego często też bywam w Gdańsku.Przeprowadziłam się tu wraz z mężem parę miesięcy temu zaraz po ślubie nie znam w tych rejonach nikogo i czuję się bardzo samotna.Mam sporo wolnego czasu i z chęcią wybrałabym się na długi spacer itp. ale nie sama:( . Jestem dziewczyną z lekka nieśmiałą :} . Piszcie na kammisiaczek@interia.pl . Pozdrawiam serdecznie;)
Hej, jestem Ola.
W Gdańsku mieszkam od marca, w marcu też urodziłam synka ktory teraz ma 4 miesiace... Jestem męzatką... mimo że mam fajna rodzinkę tutaj czuje sie samotnie... nie mam z kim pospacerowac, posiedziec przy kawie... maż pracuje... dogadujemy sie bardzo dobrze... ale fajnie byloby miec jakas kolezanke ;D
kontakt?
jasmina100@o2.pl
gg 9118658
W Gdańsku mieszkam od marca, w marcu też urodziłam synka ktory teraz ma 4 miesiace... Jestem męzatką... mimo że mam fajna rodzinkę tutaj czuje sie samotnie... nie mam z kim pospacerowac, posiedziec przy kawie... maż pracuje... dogadujemy sie bardzo dobrze... ale fajnie byloby miec jakas kolezanke ;D
kontakt?
jasmina100@o2.pl
gg 9118658
Słuchajcie, my tu gadu gadu a może byśmy się umówili na jakieś piwo? Kto ma ochotę? Poznamy się w szerszym gronie, więc jest większe prawdopodobieństwo, że spotkamy swoją bratnią duszę:) Na pewno będzie fajnie:) Mam na imię Monika i mieszkam od roku w Gdyni. Może ktoś zaproponuje termin? Ja mogę już dziś:)
Pozdrawiam wszystkie fajne babki:)
Pozdrawiam wszystkie fajne babki:)
Hej, jestem w podobnej sytuacji. Przyjechałam do Trójmiasta 3 lata temu na studia i niestety do tej pory nie udało mi się tu znaleźć dobrej koleżanki/przyjaciółki - atmosfera na moim kierunku studiów niestety nie sprzyja kontaktom towarzyskim :( Mam 21 lat, mieszkam w Gdyni z ukochanym, jednak prawie codziennie bywam też w Gdańsku. Jeśli jakaś babeczka zechciałaby napisać to moje gg 4472648
To i ja się dołączę..Jestem Gosia mam 23 lata i poszukuję jakiejś fajnej, spokojnej (no, ale oczywiście bez przesady;) koleżanki najlepiej z Gdyni na piwko, kawkę, ploteczki, bieganie po mieście, fitness ;) Jestem kobietą pracującą 4 lata temu przeprowadziłam się do trójmiasta 3 lata spędziłam w Gdańsku teraz mieszkam w pięknej Gdyni okolice Obłuża;) Mam nie wiele znajomych a najczęściej nie mają oni czasu na spotkania jestem również wielką fanką siatkówki ;)
Mój e mail: malgorzatapraca@poczta.fm
Pozdrawiam serdecznie ;)
Mój e mail: malgorzatapraca@poczta.fm
Pozdrawiam serdecznie ;)
hej jestem z chyloni mam 25 chętnie bym poznała jakaś koleżnkę z która można gdzieś wyskoczyć do pubu albo na imprezke :) jestem teraz sama...byłam w związku ale odkryłam ze moj facet mnie zdradza...koleżanki sa w wziązkach i jakos kontakt sie urwał...okazało sie ze nawet nie mam z kim pogadac ani gdzies wyskoczyć ...
moj mail; dorota411@op.pl
moj mail; dorota411@op.pl
Ludzie jak na całym świecie - różni.
Pisząc jednak tutaj, masz większą szansę że nie zostaniesz oszukana, niż pisząc z kimś prywatnie. Tutaj ludzie bystrzy i spostrzegawczy, a i oczu więcej do patrzenia - oszusta łatwiej wychwycić:)
Pisząc jednak tutaj, masz większą szansę że nie zostaniesz oszukana, niż pisząc z kimś prywatnie. Tutaj ludzie bystrzy i spostrzegawczy, a i oczu więcej do patrzenia - oszusta łatwiej wychwycić:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Między wierszami, zawarte w tym "ale";)
Teraz już musisz się przyłączyć do naszej wesołej gromadki:P
Tylko sugerowałbym nicka zmienić, bo są tu chyba dwie lub trzy Gosie i nie wiadomo która z was jest która.
Teraz już musisz się przyłączyć do naszej wesołej gromadki:P
Tylko sugerowałbym nicka zmienić, bo są tu chyba dwie lub trzy Gosie i nie wiadomo która z was jest która.
Może, chociaż liczyłem na większą fantazję:P
A może założysz sobie stałe konto (stałego nicka)? Teraz piszesz że szukasz znajomości, w kilku wątkach, ale nie podajesz żadnych danych kontaktowych ani nic. Tworząc sobie konto ktoś będzie mógł do Ciebie napisać. I będziesz bardziej rozpoznawalna i wyjątkowa;) Możesz się też śmiało wypowiadać w innych tematach:)
A może założysz sobie stałe konto (stałego nicka)? Teraz piszesz że szukasz znajomości, w kilku wątkach, ale nie podajesz żadnych danych kontaktowych ani nic. Tworząc sobie konto ktoś będzie mógł do Ciebie napisać. I będziesz bardziej rozpoznawalna i wyjątkowa;) Możesz się też śmiało wypowiadać w innych tematach:)
Jest to jakaś metoda, ale powiedzmy sobie szczerze, dlaczego ktoś miałby się odezwać akurat do Ciebie? Popatrz na to forum, jest tu kilka piszących kobiet, z kilkanaście takich co wpadły na chwilę by powiedzieć że chcą kogoś poznać. I to tylko na głównej stronie. Jakbyś przeskoczyła na kolejne, w te "archiwalne" tematy, to mowa tu już o tysiącach. Dlaczego ktoś miałby chcieć odezwać się do Ciebie, nic o Tobie nie wiedząc, mając do wyboru wiele innych które coś o sobie napisały, podały jakieś dane kontaktowe lub stale tu piszą (przez co można je poznać)?
Albo inaczej, zobacz ilu mężczyzn w różnych tematach w ciągu ostatnich dwóch tygodni napisało że chcą kogoś poznać, do ilu z nich napisałaś?
Pewnie oni nie napiszą do Ciebie z tego samego powodu.
Są dwie metody by tu kogoś poznać, pierwsza to stworzyć własny temat, opisać dokładnie siebie i swoje oczekiwania wobec poznawanej osoby - i podać do siebie kontakt. Druga to udzielać się na forum, być sobą, i swoimi wypowiedziami zwrócić uwagę osób które chciałyby cię poznać.
Albo inaczej, zobacz ilu mężczyzn w różnych tematach w ciągu ostatnich dwóch tygodni napisało że chcą kogoś poznać, do ilu z nich napisałaś?
Pewnie oni nie napiszą do Ciebie z tego samego powodu.
Są dwie metody by tu kogoś poznać, pierwsza to stworzyć własny temat, opisać dokładnie siebie i swoje oczekiwania wobec poznawanej osoby - i podać do siebie kontakt. Druga to udzielać się na forum, być sobą, i swoimi wypowiedziami zwrócić uwagę osób które chciałyby cię poznać.
witam tez szukam jakiejs fajnie koleżanki co by chciała sie zemna poznac? jestem z Gdynia:) jestem normalna fajna mila dzewczyna szukam fajnie milej torelacyjniej koleżanki do pogadania czasami sie spodkac gdzes wyjsc razem bo zadko gdzies wychodzie bo nie mam nawet z kim ani pogadac:( a facet to nie wszystko
i ja się dołączam, mieszkam w Sopocie od niedawna, mies. temu sprowadziliśmy się tu z chłopakiem:) (23l.,24l.), cóż, któraś z Was napisała "facet to nie wszystko" - racja, chętnie poznam nową koleżankę/koleżanki z Pomorza, bądź parę, żeby było miło wyskoczyć gdzieś razem, do kina, na pizzę, piwko itd. :)
Pozdrawiam,
ZieloneOko
gg 13581454
Pozdrawiam,
ZieloneOko
gg 13581454
Tutaj podało kilka osób, więc chyba chcą byś napisała;)
A gdybyś Ty podała to pewnie i do Ciebie by ktoś napisał - nawet taki co nie ma odwagi tu pisać. Ja prywatnie rozmawiam z większą ilością niepiszących tutaj niż tych piszących;)
A gdybyś Ty podała to pewnie i do Ciebie by ktoś napisał - nawet taki co nie ma odwagi tu pisać. Ja prywatnie rozmawiam z większą ilością niepiszących tutaj niż tych piszących;)
Staram się jak mogę by tego nie zrobić:D
Zresztą tak jak Ty, poszukując znajomości, starasz się nie podać do siebie kontaktu i zbytnio się nie udzielać;)
Ale może inaczej. Dlaczego chcesz poznać odpowiedzi na te swoje dwa pytania?:)
Zresztą tak jak Ty, poszukując znajomości, starasz się nie podać do siebie kontaktu i zbytnio się nie udzielać;)
Ale może inaczej. Dlaczego chcesz poznać odpowiedzi na te swoje dwa pytania?:)
hej mam 23 lata jestem mężatką mam 3miesięczną córeczkę, mieszkam w Gdańsku Łostowice przy ul.Świętokrzyskiej obok Kowali.
Chętnie poznam koleżankę najlepiej też mamę do pogadania o swoich pociechach i nie tylko ( najlepiej okolice Kowali, Szadułek) mam nadzieje że ta znajomość przekształci się w przyjaźń- proszę o poważne propozycje :)
Chętnie poznam koleżankę najlepiej też mamę do pogadania o swoich pociechach i nie tylko ( najlepiej okolice Kowali, Szadułek) mam nadzieje że ta znajomość przekształci się w przyjaźń- proszę o poważne propozycje :)