Widok

Szukam bratniej duszy -kolezanki

Cześć,
Mieszkam w Gdyni od 4 lat, czuję się bardzo samotnie. Chciałabym poznać koleżankę, która pójdzie ze mną na spacer, do kina, wpadnie na kawkę/herbatkę po prostu pogadać. Miałam jedną myślałam że przyjaciółkę, ale się myliłam. Studiuję, pracuję i siedzę w domu :/ Mam znajomych na studiach i w pracy, ale każdy z nich się tu wychowywał i ma mnóstwo koleżanek i swoje życie. Nie mają potrzeby zaprzyjaźniać się.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kolega nie moze byc ? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a w gdyni gdzie mieszkasz?
Monia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Okolice Chwarzna, raczej bliżej Witomina. A co też jesteś z Gdyni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ile masz lat, tak z czystej ciekawości, ja jestem z Gdyni, Grabówek też mieszkam w Gdyni kilka lat dopiero. Może jakaś kawka na mieście? Przydała by sie dobra koleżanka;) Pozdrawiam serdecznie. Gosia.
hej ja tez mieszkam tu od niedawna wiec chetnie poznam miła kolezankę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Fajnie, że nie jestem jedyna :) Trudno w nowym miejscu tak od razu poznać zaufaną osobę. Jeśli chodzi o wiek to mam 22 lata.
Pozdrawiam.
Chętnie naprawdę się spotkam w wolnej chwili.
Też jestem z Grabówka i tak jak Wy mieszkam w Gdyni od kilku lat, mam 23 lata. Piszcie biuropon@interia.pl
halko,nie czuj sie samotnie mam na imie justynka
Hej Ola, rozumiem Cie doskonale, studiowalam przez 5 lat w Krakowie, pozniej pracowalam we Wloszech,teraz jestem od ponad 3 lat w Anglii i w kazdym z tych miejsc mialam podobne odczucia co Ty. Co prawda mam znajomych i nie narzekam na zupelne odizolowanie ale takich pzryjaciol jak mialo sie w czasach dziecinstwa niestety juz nie spotkalam. Kazdy goni za czyms, ciezko spotkac bratnia dusze. Wiesz weszlam na to forum pzrypadkiem otoz zamieszczalam watek do wszystkich Trojmiaszczan(nie wiem czy to poprawne tak mowic-chodzi mi o mieszkancow Trojmiasta) z zapytaniem gdzie tu zamieszkac poniewaz bardzo chcialabym pzreprowadzic sie na stale do Gdyni,gdanska badz Sopotu. Ciesze sie ze zobaczylam Twoj watek-moze zostaniemy sasiadkami :) ? Jesli masz ochote napisz do mnie na niedzwiedziczka@wp.pl strasznie bym sie cieszyla ;) moze Ty jako mieszkanka Trojmiasta bedziesz mogla mnie pokierowac gdzie sie osiedlic? trzymaj sie i do uslyszenia!!! ;)
Mam ten sam problem. Mieszkam w Gdyni Grabówek i nie znam tu nikogo prócz nowych współlokatorów i mojej koleżanki, która wyjeżdża na początku maja.
Jestem tu od nieco ponad tygodnia... a pochodzę z okolic Kalisza. Uważam, że bez sensu jest biegać po mieście za niczym i zwiedzać Gdynie bez celu.
Nieprawda Olu ja również mimo że mieszkam w Gdańsku całe 20 letnie życie nie mam z kim spędzić czasu :(, mam wielu kumpli ale czasami to za mało, chętnie się z kimś zaprzyjaźnię cynamon80@wp.pl, piszcie.
Hejka ;)
ja tez z Gdyni jestem :)
co prawda mieszkam tu od zawsze ale wszystkie znajomosci jakos sie rozwiały.... jak cos piszcie z checia sie tez gdzies ywbiore ;)
a ja jestem z Lublina i tez szukam bratniej duszy :(
Wszystkie bratnie dusze w są piekle ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja jestem z okolic Gdańska, mieszkam tu od urodzenia i znam to uczucie, aczkolwiek mam dużo znajomych ale czasem znajomi nie wystarczają,,pozdrawiam wszystkich serdecznie, chętnie poznam kogoś nowego.
M.,
Tyle wpisów a tylko dwie osoby podały swoje maile. Ciekawe czy to tylko potrzeba narzekać czy realna ochota by kogoś poznać?
Proponowałbym się jakoś zorganizować - opisać siebie (miejsce zamieszkania, zainteresowania, wiek, czas jakim się dysponuje), to czego konkretnie się szuka (czyli oczekiwania z drugiej strony) i dać na siebie namiar.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Ja szukam kolezanki na dobre i złe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam!!
ja tez chetnie sie dolacze do grona ))) ja od kilku lat mieszkam w gdyni, mam meza z trojmiasta ale tak naprawde czuje sie samotna , nie mam zadnej bliskiej osobki, wiecie takiej do pogadania, pojscia do kina, na zakupy, wyzalenia sie czy wysluchania.Moj adres sylwiaarciszewska1@wp.pl
Piszcie samotne)))
do góry