Widok

Szukam przyjaciółki !!!! : )

Wiem, że powyższy wątek jest już obecny na forum ale chciałam zapoczątkowa nowy ( w starym się - pogubiłam : )

Mam 31 lat, jestem szczęśliwą mężatka ( cho nieco samotną - mąż dużo pracuje )mamą 5letniego żywotnego chłopca i oczekuje narodzin córeczki ( 9-ty miesiąc ciąży ) , pracuje, mam wiele zainteresowań tj. książka, teatr, kino, motoryzacja ( samochody, motory { ścigacze, crossy }, pasjonuje się Biografiami znanych ludzi, oraz psichiką seryjnych morderców, uwielbiam dobrą kuchnie - sama gotuje i stale szukam nowych inspiracji. Wierze w ludzi i w przeznaczenie, chodzę do wróżki. Interesuje się Ezoteryką. Jestem POZYTYWNIE ZAKRĘCONA : - ) Oczywiście mam wiele złych cech tj. jestem gadułą ( co widac : ) ,dyktatorką, pedanką a co się z tym wiąże .Uwielbiam M jak miłośc, Dr House i Detektywa Monk i Perefekcyjną Panią Domu : ) Szukam przyjaciółki , otwartej, lojalnej, szczerej ( sama jestem do bólu ) i tak samo zwariowanej jak ja :( Jestem zodiakanym KOZIOROŻCEM który ceni sobie ciężką prace , stałośc i wytrwałośc i uwielbie nastawienie na cel . Jeśli znajdzie się KTOŚ, kogo mój opis nie zniechęcił, chętnie NAWIĄŻE Z NIM KONTAKT ( domea666@gmail.com ). Pozdrawiam Dominika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Fajny wątek.

A udało się już jakieś spotkanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też jestem ciekawa, czy coś się udało:)

Może jakieś kolejne spotkanie?
Chetnie bym sie spotkala z nowymi kolezankami, najlepiej w Gdansku. :-) Ktos reflektuje?
komu pasuje dzisiaj?
Cześć to mój mail odnośnie kumplowania karola.b.ska@gmail.com
hej odezwij się na gg 10757200
Mam 35 lat i "prawie" odchowane dzieci. Szukam koleżanki do rozmów, spacerów, wspólnych zakupów szczególnie kosmetycznych. Szczególnie uwielbiam podróżować po Polsce i zagranicą - byłam w 20 krajach. ksantypa@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hejka,

jestem z Gdańska, mam 26 lat, 4 letniego synka. Na co dzień pracuję ale brakuje mi osoby z którą mogłabym wyskoczyć na spacer czy na piwko i z którą mogłabym szczerze porozmawiać.
Witam. Jestem Asia, mam 34 lata i dwojke dzieci i dobrego meza. Jednak od dluzszego czasu jestem kura domowa. Tak czasem sie pouklada. Szukam bratniej duszy. Moze ktos sie odezwie.pzdr asia28.28@tlen.pl
Witam. Ja jeszcze nie mieszkam w Trojmiescie, ale w polowie Kwietnia zamieszkam w Gdasnku. Mam dwojke dzieci - corka prawie 6 lat i synek roczek. Jesli jakas mamusia mialaby ochote na spotkanie, to ja chetnie. Jesli ktoras ma dziecko w podobym wieku do mojej corki, to jeszcze lepiej, bo wiem, ze jej bedzie bardzo ciezko bez kolezanek i kolegow.
Prosze pisac jesli ktoras mama ma ochote na spotkanie niedlugo:):):)
Witam ja szukam przyjaciolki mam 36 lat pracuje poza gdanskiem i ciezko mi znalezc tu kolezanke dzieci niestety nie posiadam , lecze sie z tego powodu ale szanse sa bardzo slabe
Hey. Tylko pracujesz poza Gdańskiem, czy także mieszkasz poza nim?
Mam dzieci w podobnym wieku :). Dodatkowo organizuję ćwieczenia dla mam z dziećmi może jesteś zainteresowana - spotkaniem prywatnym albo ćwiczeniami proszę o kontakt klub-mamy@o2.pl
Hej neta, mam 34 lata i podobny problem z dziećmi, a właściwie z ich brakiem. Odezwij się arrnica@poczta.fm :)
Jestem starsza od pani. Mieszkalam kiedys w Gdansku i wspominam to piekne miasto. Prowadze bardzo aktywny tryb zycia i jeszcze pracuje.
Mieszkam w Szwecji.
Czy to pania zainteresuje?
Pozdrawiam
Anna
Nie masz swoich znajomych? Trochę to dziwne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dalej szukasz? :)

hello dlaczego dziwne ? Ja straciłam koleżankę ;( spotykam się z innymi , ale też chętnie poznałabym nową kolezankę. pozdrawiam

myszak

Hejka Myszak, skąd jesteś? Ja mieszkam w Gdańsku i również chętnie poznałabym nową koleżankę.

Mój mail: evcia.p@wp.pl

Szukanie przyjaciółki na forum to chyba jakiś akt depresyjny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry