Widok

***TERMIN N A WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 54***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czas bym i ja rozpoczęła wątek :-))
dziewczyny jak tak czytam te wasze przygotowania to jestem w szoku bo ja nie mam jeszcze doslownie nic!! dopiero w ten weekend zaczynamy malować pokoik dla dziecka i wtedy dopiero zaczne mysleć o kupowaniu i urządzaniu wszystkiego

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurcze... to z mojej Małej będzie wielkolud chyba... nie pamiętam dokladnie, ale w 28 tygodniu ważyła coś ok. 2 kg :|

już cos z tego wychodzi, tylko mój net bardzo wolno działa i szlag mnie trafia

Wróclilismy-zadowolona na maxa!!!!!
Ale z tego co czytam, nasz maluch ma 1450wagi, to malutki chyba jest przy Waszych pociechach..hm...pewnie podrosnie do tego czasu wyklucia się..Ja myslałam ze taki sporawy a tu malenki sie okazuje...
Niby ciążą moja wzorcowa-tak twierdzi p >olszewska, pocieszylo mnie to*a mąż jakis dumny siedział jak nasz Jasiek pokazał klejnociki !:)

320 będzie malutkie, 640 będzie większe

320 na 240 czyli ta pierwsza opcja w imageshack

jaki mam ustawić rozmiar zdjęcia żeby było "małe" ???

ktoś mi podpowiedział, że 640x ... ale to nie podziałało

od rana ma goryczkę w buzi. Cokolwiek zjem, za chwilę sama gorycz, nawet po wodzie. Mam nadzieję,że przejdzie do jutra.

ogladałyście na polsacie o cesarkach, p Kopacz daży do ograniczenia ich ilości w szpitalach a metodą ma byc m.in,jeszcze wieksza kontrola odsetek cesarek oraz bezpłatne zzo,terefere teraz tez niby jest dostępne a anestezjologów nie ma...zdanie lekarzy podzielone,jedni że to niepotrzebna operacja a drudzy że tak mówia tylko Ci którzy na codzień cesarek nie wykonują i ostatni raz robili je na praktykach i że nawet kobitki - ginekolożki-położniczki decydują się na cc ze strachu przed bólem,ja to tak się zastanawiam czy to jest troska ministerstwa o zdrowie pacjentek czy o koszta cesarek..

waga średnia ale błąd pomiaru +/- 500g na tym etapie ciąży :D

niech już nie rośnie :)

ufff !!! mąż własnie pojechał do Tesco na zakupy, mecz Polaków go wkurzył i pojechał przed zakończeniem :-) zrobiłam mu listę.

Bylismy w W-wie i w powrotną drogę zajechaliśmy do Redy na kebaby :-) mniam ... a w lodówce rosołek, ale nic się nie zmarnuje, bedzie na jutro.

rybka to rzeczywiście kruszyna podobna do mojej,no ale najwazniejsze że systematycznie na tej wadze przybiera no i przez tę diete to Ty laska ciężarówkowa będziesz:) Wiper a Twoja Miska nie jest az takim klopsikiem jak się zapowiadało bo to chyba taka średnia waga..A co do przeczucia o wcześniejszym rozsypaniu się to chyba ma je połowa z nas hehe jeszcze będziemy to wspominały jak będziemy męczyły sie po terminie:))a ja posprzątałam szafe i jest miejsce na babcine rzeczy,drugie pranie zrobiłam brzuch jak kamień i ciągnie w dół jak cholera,mała spokojna dziś,zaraz kisielek sobie ugotuje i biore się za prasowanko

ojojoj...a moze się wzrostem po prostu różnimy?? :)
a może Ty po porodzie szybciutko schudniesz a ja będe się męczyć??

wszystko zalezy od organizmu...ja mam tendencje do tycia i cienko widze moje chudnięcie :(

Ale Ty wiper wazysz tyle ile ja przed ciążą,a wszystko poszło mi w uda taki celulit szok,a moze to woda za to jakos rozstępy mnie ominęły.

ja też się objadam słodkim...co będę sobie żałować :)

To ja mam 116 w pasie ale objadałam sie słodkim jak wstaje w nocy siku to później zasiadam przed ciasteczkami i wypijam do tego pół litra mleka.

Rybka wage jeszcze nadgoni albo do porodu albo na piersi mamy.Wiper no waga pokaźna! ciekawe co mi gin jutro powie ja to mam przeczucie ze rozwiąże sie wcześniej niz w terminie.

kurcze, zmierzyłam mój brzuszek, mam 112 i ważę ok.74 kg.
ale ostatnio mam straszną ochotę na słodycze: głównie zajadam się lodami, goframi i ciastem od Sowy.

Altea a jakie są Twoje wrażenia z wykładów? Chodzisz z mężem?
Czy trzeba wziąć coś do notowania? :)

Wiem, że na ćwiczenia trzeba się wygodnie ubrać? Ale czy mozna w dresie przyjechać? Czy jest tam mozliwość przebrania się?

Asienka, to sie spotkamy na wykladzie w poniedzialek. Na cwiczeniach bedzie troche opieki i troche cwivczen pod katem porodu :) Ja mam niby skonczyc cw 1 pazdziernika ciekawa jestem czy sie rozpakuje do tego czasu czy uda mi sie wszystkie zajecia zaliczyc.

asienka, na sr uczysz się wszystkiego

oddychania i parcia a także pielęgnacji, kąpieli i ubierania maluszka

ja też wróciłam własnie od gina...
szyjkę mam, miękką ale mam jeszcze ;) łożysko ma II stopień dojrzałości, wód płodowych spora ilość a Misia waży 3500 g

mam się zgłosić w piątek za tydzień jak nie urodze ;) a raczej się nie zapowiada

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry