Widok

***TERMIN NA WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 66***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zaraz lista!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja po kolejnej wizycie u lekaża mój synuś waży już 2 kg a jak pan doktor spojrzał i mówi a tu dzieczynka ??? a nie chłopak to dostał od Filipka kopa :) zdenerwował się szkrab

Moj dopiero 1600waży:( cos mały jest:(.....Twoj juz dorka 2 kg...toz to chlopisko!!!

gabi
powodzenia trzymam kciuki!!!

Agata-Derkoracje

tel. 508 414 614
email: info@agatadekoracje.pl

wiper
a ty jeszcze w domku czy moze juz:)dzis juz 3:)trzeba szepnac Twojej Misi że juz czas:)

Agata-Derkoracje

tel. 508 414 614

oczywiście, ze w domku :)

Mam przeczucie ze bedziesz rodzila w weekend;)Nie wiem czemu, tak mi sie wydaje ze w piatek sie zacznie w sobote, niedziele urodzisz****

anti...ja mam przeczucie na niedzielę...jedna już minęła, więc teraz na drugą się szykuję ;)

plus jest taki, że brzuch mi się obnizył-tzn tak mi się wydaje
wkleję na drugim forum zdjęcie z wczoraj to ocenicie
no i czuję ruchy bardzo nisko i pobolewa mnie jak tak sie tam rusza-ale to wieczorem tylko

troszke zmieniajac temat:)
moja mała znowu fiknela co za maly urwisek:)czyli znowu glowka w dół:)ile ona ma energi dzis w nocy tancowala:)wiec nie bylo mowy o spaniu:)

Agata-Derkoracje

tel. 508 414 614

mi mała dała pospać
ale za to obudził mnie straszliwy ból głowy :/
chyba łyknę apap bo łeb mi pęka :/

U mine spoko,czekamy na babcię która wpada z zwizytą,dzisiaj 3 rocznica śłubu....jak to zleciało a znamy sie lat 15 szmat czasu!pogódka ok ale duszno niesamowicie.
No to czekamy na wieści od Gabi!!

z niecierpliwością :)

Ale szczerze mówiąć to jej zazdroszczę,pewnie stres ale juz nie będzie musiała wyczekiwać jak my,ja już nie moge się doczekać kiedy Wiki będzie z nami,teraz tylko obserwuje jak ona sie tam rusza ale to sa takie przeciagania,więcej śpi niz fika,musi być jej niewygodnie!

kirde...idę zaparzyć sobie te cholerne liście

No ja też już bym chciała ale cóż..Moja jeszcze sie nie przewróciła głową w dół więc pewnie juz tak zostanie:((I czeka mnie ciecie

zuzka jak widać po Gabi nic nie jest pewne!Może Cię zadziwi?!

rany moja głowa :/

wiper tych liści to może musisz podwójną dawkę? ;))
a wiadomo już coś o Gabi

ciekawe jak to u nas będzie

Mi brzuch przez ostatni tydzien strasznie opadł - wygląda jak balon przyczepiony do bioder :) Wczoraj bylismy u gina, mowi, ze główka już w kanał weszła i żeby szykowac już torby ;] Dietę cukrzycową trzymac mam dalej, do tego doszly zle wyniki krwi, więc przepisał tabletki na anemię... ehhh... czego to ja nie mam w tym piękny okresie ciążowym ;]

Swoją drogą, jak to strasznie szybko minęło.. jak nic pamiętam dwie kreseczki na teście ciążowym :D

A teraz... każda z nas z brzusiem wielgachnym chodzi :D i czeka, żeby się rozpakowac :)

Tak z innej trochę beczki - miałyście swoje pociechy zaplanowane? :) Pamiętacie reakcje swoich Połówek na wieść, ze zostaną tatusiami?:)

Moni, przeciez Ty masz termin na 19.X, to juz torbe masz pakowac?? jenki, nie strasz mnie, bo ja mam na 2 tyg pozniej:(....I juz torby?? Jesssu, jak ja słysze hasło" torba"...niby taka normalna rzecz, prawie codzienna, to dostaję szału:)...grrr.
Mó mąż jaksie dowiedzial o dzidzi, to podskoczył i jakis indianski okrzyk wydał z siebie, radoche mial na maxa, az sie popłakał....A ja stałam z tym testem i tylko powtarzałam-"Jenki, skąd to,, jak to sie mogło stac":)..teraz to wiem, ze byłam oszołomiona...

ja też będę pakować torbę, tylko w akpolu nie było wkładów poporodowych i muszę jakiś szlafrok kupić i jeszcze jeden stanik do karmienia

mój Patryk jak mu dałam test do ręki to spytał "a co to jest?" ;)))
dzidziuś planowany ale szok i tak był :))

Mój Dawid naoglądał się tyle pustych testów (robiłam co kilka dni) ze jak juz pokazałam mu ten z dwiema kreseczkami to z przyzwyczajenia stwierdził "no nie znowu ślepak", po chwili dopiero zaczaił że są dwie kreseczki i oboje sie poryczeliśmy ze szczęśćia :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry