Widok
Mi brzuch przez ostatni tydzien strasznie opadł - wygląda jak balon przyczepiony do bioder :) Wczoraj bylismy u gina, mowi, ze główka już w kanał weszła i żeby szykowac już torby ;] Dietę cukrzycową trzymac mam dalej, do tego doszly zle wyniki krwi, więc przepisał tabletki na anemię... ehhh... czego to ja nie mam w tym piękny okresie ciążowym ;]
Swoją drogą, jak to strasznie szybko minęło.. jak nic pamiętam dwie kreseczki na teście ciążowym :D
A teraz... każda z nas z brzusiem wielgachnym chodzi :D i czeka, żeby się rozpakowac :)
Tak z innej trochę beczki - miałyście swoje pociechy zaplanowane? :) Pamiętacie reakcje swoich Połówek na wieść, ze zostaną tatusiami?:)
Swoją drogą, jak to strasznie szybko minęło.. jak nic pamiętam dwie kreseczki na teście ciążowym :D
A teraz... każda z nas z brzusiem wielgachnym chodzi :D i czeka, żeby się rozpakowac :)
Tak z innej trochę beczki - miałyście swoje pociechy zaplanowane? :) Pamiętacie reakcje swoich Połówek na wieść, ze zostaną tatusiami?:)
Moni, przeciez Ty masz termin na 19.X, to juz torbe masz pakowac?? jenki, nie strasz mnie, bo ja mam na 2 tyg pozniej:(....I juz torby?? Jesssu, jak ja słysze hasło" torba"...niby taka normalna rzecz, prawie codzienna, to dostaję szału:)...grrr.
Mó mąż jaksie dowiedzial o dzidzi, to podskoczył i jakis indianski okrzyk wydał z siebie, radoche mial na maxa, az sie popłakał....A ja stałam z tym testem i tylko powtarzałam-"Jenki, skąd to,, jak to sie mogło stac":)..teraz to wiem, ze byłam oszołomiona...
Mó mąż jaksie dowiedzial o dzidzi, to podskoczył i jakis indianski okrzyk wydał z siebie, radoche mial na maxa, az sie popłakał....A ja stałam z tym testem i tylko powtarzałam-"Jenki, skąd to,, jak to sie mogło stac":)..teraz to wiem, ze byłam oszołomiona...