Widok

Testy Owulacyjne VIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-III-t70812,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-IV-t71717,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-V-t72639,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-VI-D-t93897,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-Owulacyjne-cz-VII-t97575,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny mam nadzieje że wiosna będzie dla nas wszystkich owocna :) szalejecie z tymi dobrymi wiadomościami!
no ale się ostatnio posypało dobrych wieści :)
a mówiłam, że będzie nieskończenie wiele ciąż w tym wątku! ;))
Kiccek myślę, że mogę już złożyć wstępne gratulacje i oby beta wszystko potwierdziła :)

Piggy, my też myślimy o Invikcie, ale jakoś cały czas nie jestem przekonana...
Asia, wyobrażam sobie, jak Ci ciężko, ale nie martw się, do lipca już niedługo, szybciutko zleci :) a na razie spróbuj się cieszyć czasem niezależności, no i wolności od ciągłego czekania ;)
Piggy Ty też miałaś urodziny?? dopiero teraz to doczytałam - przepraszam za pominięcie Cię :) również Ci życzę kochana wszystkiego naj naj naj, radości, miłości, zdrówka no i oczywiście upragnionego dzieciątka jak najszybciej i najlepiej bez skomplikowanych zabiegów :)
dziekuję bardzo ja-dwisia za życzonka:) tak wyszło że razem z Michalową mamy tego samego dnia:) I mam nadzieję że żeczywiście obejdzie się bez zabiegów. A propos zabiegów mam pytanie do Asi80, piszesz,że ponownie czeka Cię badanie drożności jajowodów, czyli że już miałaś. A czy robiłaś je w Invikcie? Jak to jest z tym badaniem, czy lekarze gdzieś konkretnie kierują i czy mam się stresować?
o ja Dziewczyny!! Coraz optymistyczniej tu :) gratulacje serdeczne kiccek :)) Michałowa, też trzymam kciuki!!
Gratulacje dla wszystkich od tych genialnych wiesci i od tych narazie po cichu tez :)
Dziewczyny ratunku, 4 cykl, 1 z testami, ktore nie pokazaly owu, powinnam dostac wczoraj. Nie chce znowu zrobic testu i sie rozczarowac. kota idzie dostac czy cos.
"Życia nie oszukasz"
Kiccek, super!!!!!!! ;-)))))))))) Myślę, że Ci sie udalo! Na pewno! ;-)) Ale owocny wąteczek ;-).

Kochane jesteście wszystkie, że tak mi dobrze życzycie i trzymacie kciuki! Mam nadzieje, że jutro w końcu będę mogła coś konkretnego wam powiedzieć, tak czy nie! Bo już sama tymi domysłami się męczę. Znowu mam zgagę! No i jak zwykle staram się sobie nie wkręcać, ale wiecie jak to jest. ;-)

Isa, wczoraj powinnas dostac owu czy okres? Jesli owu, to dalej stosuj testy owulacyjne, bo moze masz jednak innego dnia niż Ci się wydaje. Jesli miałaś dostać okres - poczekaj jeszcze 2 dni i zrób test ciążowy ;-). I nie łam się! Dopiero 3 cykle za Tobą, czasami trwa to troszkę dłuzej niestety, ale na pewno Ci się uda!!!

Asiu80, przykro mi, że tak wyszło i że musisz na razie wstrzymać starania. Ale zleci szybciutko. Zarezerewujcie sobie z mężem jakiś wczasy na lipiec i tam zacznijcie owocne staranka. Jedyny plus taki, że właśnie możesz zaplanować sobie jakoś konkretnie urlop. Wiem, marne pocieszenie. Ale bądz silna i myśl pozytywnie. Następnym razem się uda!

nie dokładna jestem kurcze, @ powinna wczoraj byc. Niestety łączę się z Tobą michałowa w długich i nieregularnych cyklach. Mam nadzieję że obie już niedługo będziemy musiały trwać w dążeniach :)
"Życia nie oszukasz"
Aaa, no to poczekaj jeszcze z 2 dni. Nie spiesz sie z testami. Zrob sobie w sobotę lub niedzielę rano ;-). I życzę Ci żeby pokazały sie na nim 2 kreseczki!!!! ;-))
Echhh te długie cykle są dobijające!
o Isa to i za Ciebie trzymamy kciuki i czekamy na wieści :)
oj tak, długie cykle = dlugie czekanie. a jak cos sie okaze napewno dam znac, jak juz w koncu mam neta spowrotem to sie poudzielam :) dziewczyny to trzymam za was kciuki!
"Życia nie oszukasz"
dziewczyny jeszcze chwila i tu nikogo nie będzie oczywiście to dobrze ale ja nie chce sama zostać:(
zuzia ty sie nie martw. nadzieje to jedno a realia swoje. oczywiscie to nie fajne ale albo ktos z toba zostanie albo wersja lepsza - dolaczysz do wybranych :)
"Życia nie oszukasz"
Piggy. Dr. Ś. dał mi skierowanie na HSG. Zrobiłam na NFZ w szpialu Miejskim w Gdyni. Można też w szpitalu w wejherowie. Nie rób w Invicie, bo po pierwsze jest płane, a po drugie - ważniejsze: jes robiono przy pomocy USG, a w szpitalach robią RTG i to jest bardziej wiarygodne. Nie ma sie czego bać, choć jak każde badanie nie jest przyjemne. Mogę napisac więcej informacji i wskazówek, jak podasz maila.
Same błędy - ale wstyd. :)
Asia80 to napisz bardzo proszę na maila eve13@vp.pl
I napisz czy tylko te dwa szpitale robią HSG? a w Gdańsku nie?
Ja też chodze do dr Ś.
Dziś rano zrobiłam znowu test ciażowy. Tak sobie pomyślałam, że pewnie i tak lekarz chciałby żebym go zrobiła, bo od ostatniego testu minął tydzień. No i wyszedł negatywny. Także nic z tego. Po prostu ostro mi się w organiźmie pokićkało. Pewnie znowu PCOs dało o sobie znać i zaniknęła owulacja...fuck!!!!
Ale jak tylko da mi coś na wywołanie i @ przyjdzie, lecę do Invicty i robie konkretne badania. Nie mam zamiaru już dłużej tracić czasu na takie "leczenie", jakie funduje mi mój endokrynolog. Tzn. tylko duphaston i próbować. Echhhhh
zrob jak uwazasz Michalowa. i faktycznie zmien lekarza, jezeli nie jestes zadowolona.
U mnie też nadal bez zmian. Posłucham cie Michalowa i powstrzymuję się od testu, tymbardziej że "czuję się" że @ nadchodzi. I znowu jakieś trzydzieśc****re dni czekania.
"Życia nie oszukasz"
Byłam rano zrobic bete teraz czekanie do 17 na wyniki :) trzyma kciuki za wszystki bedzie dobrze :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry