Widok

Testy owulacyjne IV :))))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-III-t70812,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta kreska po 8 min zrobila sie ciemniejsza i grubsza boze teraz bede myslec o tym a jak przyjdzie @ to bede przezywac jak sie teraz nastawie
A jak czuły masz test ciążowy? Jeśli o czułości 10, to możesz śmiało robić w 13 dniu fl, a może nawet 12 dnia.
Musisz być dobrej myśli. Ja jestem :)
dziewczyny ale chyba nie moliwe ze pokazuje owulacje w 23 dc
ewcia ja robilam teraz test owu a ciazowego jeszcze nie mam:(
Wiem, że robiłaś owu :) I skoro wyszły dwie, to raczej będzie dobrze :D
Skoro nie masz jeszcze testu, to poszukaj w aptece Bobo-testu o czułości 10 lub testu ACON Ultraczuły też o czułości 10. Wtedy możesz spróbować go zrobić już w poniedziałek, bo wcześniej pokaże. Jeśli kupisz jakiś o czułości 25, to nawet w środę może pokazać negatyw jeśli jesteś w ciąży.
oki ewcia napewno bede chciala zrobic tem test co szybciej [pokaze bo juz zaczynam myslec o tym
zastanawia mnie dlaczego wychodza ciagle 2 kreski ja nie mam zadnych objawow itp:(:(:(
od ilu dni masz dwie kreski na owlu?? ile trwa twoj cykl? kiedy @ powinnas dostac:)
chyba z tymi objawami, to indywidualna sprawa - nie każda ma je tak od razu.
ja mam 2 kreski od 14dnia cyklu moj cykl ostatnio trwal 25 dni 28mialam zawsze a od 3 miesiecy mam 25 -26 cykl a @ powinnam dostac w srode liczylam 28 dni cyklu a jakbym liczyla cykl 25 to powinnam miec w poniedzialek
ale w ten co bedzie ? to ja proponuję zrobic test ciążaowy ...a dzis nadal masz 2 kreski? bo u mnie dlugooo trwajaca owu :) okazała sie juz ciąża :)
kasia dzis mam nadal 2 kreski a ty od ktorego dnia ta druga kreska ci sie utrzymaywala?caly czas ja mialas od owulacji?
tylko ciążowy może nic nie wykazać, skoro dziś dopiero 9 dzień fazy luteralnej. W poniedziałek najwcześniej i to ten czuły powinien coś pokazać, choć najpewniej we wtorek dopiero.
tak kasia w ten co bedzie poniedzialek lub srode
od ok 14dc mialam dwie 21 dc testy m sie skonczyly,,,28 dc kupilam ciazowy,,i tez byly juz 2 kreski
poprzednie owu mialam max 2-3 dni pozytywne
chyba ewcia ma racje nie ma co wczesnie robic bo moze nic nie wyjsc dziewczyny ale jak nie ciaza to dlaczego moze mi sie pokazywac druga kreska caly czas?testy sa chyba dobre bo siostra robila miala 1 a ja mialam 2
a ja robilam 21 dc i tez mialam 2 kreski dzis mam 23 i znow mam 2 kreski nawet ta kreska wydaje mi sie ze jest ciut mocniejsza niz tamte chociaz tez jasna jest
no to poczeka do pn,,ale ja bym nie wytrzymala hehehe

owu napewko owu pokazuja lub zaciążenie hihi
Ja myślę, że jesteś w ciąży, skoro owu pokazuje dwie. Domyślam, że to będzie baaardzo długi weekend dla Ciebie przez to oczekiwanie.
Ale Cię nie nakręcam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry