Widok

Testy owulacyjne IV :))))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-III-t70812,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi tez sie wydaje ze to moze juz fasolka byc:)
no dziewczyny teraz to naprawde jajko zniose przez ten weekend hehe
wydaje mi sie dziewczyny ze takie szczescie by mnie nie kopnelo a tak bym chciala 2 kreseczki na tescie ciazowym:):):0
a daleko masz do apteki :)
jakies 4km ale teraz zamknieta jest chyba ze jutro pojade do mamy tam jeste wiele aptek to kupie:):) ale dziwne jakby to bylo na owulke bo temp mi juz skoczyla tak jakby bylo juz po owulce
mi się śniło wczoraj,że test ciążowy pokazał 2 krechy- ale niestety marne szanse:(
bertisa tez mam ostatnio takie sny
ale tu cichutko gdzie dziewczyny pouciekaliscie:):):)
też w poprzednim cyklu miałam taki sen o pozytywnym teście :)
puk puk jest tu ktos
czesc dziewczyny co taka cisza:):):):)ja jutro chyba zrobie test ale moj mowi zebym nie robila wczesnie zrobie pozniej jeszcze test owu zobacze co wyjdzie dzis temp 37.4 ciekawe co z tego wyjdzie piesi mam normalne tzn troche sa napiete ale nie takie ciezkie jak czasami dziewczyny maja
hej :) a ja sie nakręcam i nakręcam, a jeszcze tyle dni do testu.... plecy mnie dobijają po prostu, zawsze tak mam przed okresem, a tu jeszcze 10 dni... nawet masaż męża nie pomaga, no i ten brzuch, tak tępo boli. Ach.... marzenia :)
Dziewczyny, a może razem coś wymyślimy, żeby było łatwiej czekać? Ja się próbuję oderwać od tych myśli, ale to trudne, szczególnie jak mąż co chwila pokazuje mi jakie fajne znalazł artykuy dla dzieci....a ja jprzecież jeszcze nie wiem...
ja staram się już nie nakręcać, w poprzednim cyklu to miałam chyba wszystkie możliwe objawy:) teraz mam zero i cieszę się bo tak wolę, w spokoju, a kiedyś się przecież uda:)
Oj, ja tego też nie chcę. bo się kiedyś ostro wkręciłam... ale jak to zrobić? jak? ;)
Cześć dziewczyny!

Widzę że nie był mnie chwilkę (wyjechaliśmy na kilka dni) a tu powstał kolejny wątek, super:-)

Dla tych co mnie nie znają ja jestem żywym dowodem że testy owu działają.
Trzymam za wsze wszystkie kciuki!!!

dyiewczynyz dzis mam 23 dzien cyklu i nadal test owu pokazuje 2 kreske nawet grubsza niz wczesniej nie wiem o co chodzi a temp mam 37.4 mam nadzieje ze sie udalo
jeśli jesteś w ciąży, to temp utrzymuje się na wysokim poziomie; test też wskazuje, że chyba się udało :))) Jutro koniecznie zrób test o czułości 10 - a najlepiej jedź od razu na betę, bo ona pokaże na pewno.
Dziewczyny, pomocy. Przeczytałam wszystkie wątkie TESTY OWULACYJNE wstecz i wiem, że się znacie bardziej niż ja. Pomińmy moje pragnienie dziecka, potrzebuje kogoś obiektywnego. Opiszę co się ze mną dzieje a Wy powiecie mi co sądzicie, plizzz :)
A więc: mam takie dziwnie czerwone, bolące sutki, zauważyłam też inny kolor i rozpulchnienie mojej hmmmm"muszelki" to już od jakiegoś czasu, bolą mnie strasznie plecy, serce mi się tak przewraca na drugą stronę, ćmi mnie podbrzusze,a od wczoraj po lewej stronei boli mnie mocno, jakby na owulacje, ale nie w 21 dniu cyklu przecież?? no i mam taką bardzo delikatna kreskę ciemna idącą w górę od łona. Pomijam rozdrażnienie, zmiany nastrojów i ciągłe wzdęcie...
Dzięki za pomoc!!
dla mnie to sią objawy ciążowe- ale trudno stwierdzić, bo mój organizm też czasem szaleje w fazie poowulacyjnej i nic z tego nie ma

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry