Widok

Testy owulacyjne IV :))))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-III-t70812,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jeszcze moj maz mnie zawsze niepotrzebnie nakreca. On bidny tez tak bardzo chce bobaska, ze co miesac mi mowi - zabaczysz tym razem sie udalo. I chociaz prosze zeby tak nie mowil, bo chcac-niechcac sie nastawiam, to i tak to robi. Teraz tez w Walentynki mi powiedzial, ze on czuje ze teraz sie udalo ;-) i wez tu z takim dziadem ;-)))
Ale ja czuje, ze nic z tego znowu. Skonczyly mi sie testy owu i w tym m-cu juz nie robilam (naprawde mi sie odechcialo, zrezygnowana bylam po ostatnim miesiacu) ale w tym miesiacu w ogole nie zaobserwowalam objawow owulacji...od przyszlego m-ca zaczene znowu z testami owu + mierzenie temp.
Mój na razie siedzi cicho. Sam nie zaczyna temat. Jak wcześniej rozmawialiśmy, to powiedział, że jak będzie to będzie. Choć - może podświadomie - częściej zaciąga mnie na przytulanko :D A ja nie mam serca powiedzieć mu, że nie chodzi o ilość, że lepiej nie kochać się codziennie. Z drugiej strony jak sobie pomyślę, to nie zamierzam kochać się jak w zegarku - przynajmniej na razie będę się tym cieszyć jak zwykle kiedy mam ochotę :D
Ogólnie jestem jednak strasznie zdołowana brakiem śluzu :( Bo w zeszłym cyklu z testami owu i przytulankiem "w terminie" nie udało się i boję się, że teraz też nic z tego :(
Podczytałam Was trochę dzieczyny i trzymam kciuki mocno za Wasze powodzenie!

Na pocieszenie powiem, że zaszłam w cyklu, który w/g monitorowania był bezpłodny :)
dzięki za pocieszenie Martek :)

oj tak, czekanie jest koszmarne, ja wprawdzie mam tyle pracy i zajęć, że nie myślę o tym cały czas... ale najgorsze dla mnie jest to, że zawsze dopiero za miesiąc kolejna szansa, a czas leci :(

jadłyście już pączki? :)
Ja już jadłam pączusie. I to duże ilości. Pare z wypieku mojego mężusia, a pare robutki koleżanki z pracy (specjalnie na tą okazje wzięła urlop).
:)

hohoho super, takie domowe :) zazdroszczę! :)
ja też wciągnełam 2...ale na tym nie poprzestane ;-)
ja też 2 zjadłam... a mój mąż o 8.30 miał już 4 na liczniku :)
A ja już wymiękam... a tu jeszcz kilka pączków się do mnie uśmiecha...

Ja-dwisia faktycznie szkoda, że miesiąc jest taki długi, a szansa na zajście taka niewielka :(

Dziewczyny, jak Wam idzie zjadanie pączków?

przez Was musialam sie ubrac i dygac do sklepu takiej mi ochoty na pączaki narobilyscie :)
3 i mam dość ;-)
Ale po pracy ide na domowe pączki do cioci heheh to tam tez cos zjem ;-)
hej, ja wczoraj mialam usg jajanikow i wg mnie cos znalezli, w przyszlym tygodniu do lekarza po wyniki i wtedy skie okaze. probuje nie denerwowac sie, ale ciezko mi.

ja nie meirze tempki, bo mam czesto wyjazdy itd i jest to trudne.,

ja-dwisiu, 3mam kciuki, ja w tym cyklu nie nastawiam sie, w sobote czeka mnie cytologia i wizyta u ginka.

wierze, ze w tym cyklu ktorejs z nas uda sie:-)))
hej, ja wczoraj mialam usg jajanikow i wg mnie cos znalezli, w przyszlym tygodniu do lekarza po wyniki i wtedy skie okaze. probuje nie denerwowac sie, ale ciezko mi.

ja-dwisiu, 3mam kciuki, ja w tym cyklu nie nastawiam sie, w sobote czeka mnie cytologia i wizyta u ginka.

mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
musi być dobrze, cały czas wam dopinguje.
A ja jutro mam USG
Izulucha a czemu myślisz, że coś znaleźli?
wierzę, że będzie dobrze!

Monika czekamy na wieści po usg - na pewno będą dobre!

buziaki dla Was, też wierzę, że w tym cyklu któraś zajdzie, była Kasia, potem Monia, potem Madzik, więc nie możemy robić przerwy ;)
No dobra, to ja zgłaszam sie na ochotnika heheh! ;-)
Zeby to bylo takie proste, co?
No nic, ja tez trzymam mocno za Nas kciuki babeczki!
jestem już po USG przeszczęśliwa bo wszystko w porządku a serduszko wali jak dzwon:-)
Idę się chwilkę położyć, zmęczona jestem

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry