Widok
A jeszcze moj maz mnie zawsze niepotrzebnie nakreca. On bidny tez tak bardzo chce bobaska, ze co miesac mi mowi - zabaczysz tym razem sie udalo. I chociaz prosze zeby tak nie mowil, bo chcac-niechcac sie nastawiam, to i tak to robi. Teraz tez w Walentynki mi powiedzial, ze on czuje ze teraz sie udalo ;-) i wez tu z takim dziadem ;-)))
Ale ja czuje, ze nic z tego znowu. Skonczyly mi sie testy owu i w tym m-cu juz nie robilam (naprawde mi sie odechcialo, zrezygnowana bylam po ostatnim miesiacu) ale w tym miesiacu w ogole nie zaobserwowalam objawow owulacji...od przyszlego m-ca zaczene znowu z testami owu + mierzenie temp.
Ale ja czuje, ze nic z tego znowu. Skonczyly mi sie testy owu i w tym m-cu juz nie robilam (naprawde mi sie odechcialo, zrezygnowana bylam po ostatnim miesiacu) ale w tym miesiacu w ogole nie zaobserwowalam objawow owulacji...od przyszlego m-ca zaczene znowu z testami owu + mierzenie temp.
Mój na razie siedzi cicho. Sam nie zaczyna temat. Jak wcześniej rozmawialiśmy, to powiedział, że jak będzie to będzie. Choć - może podświadomie - częściej zaciąga mnie na przytulanko :D A ja nie mam serca powiedzieć mu, że nie chodzi o ilość, że lepiej nie kochać się codziennie. Z drugiej strony jak sobie pomyślę, to nie zamierzam kochać się jak w zegarku - przynajmniej na razie będę się tym cieszyć jak zwykle kiedy mam ochotę :D
Ogólnie jestem jednak strasznie zdołowana brakiem śluzu :( Bo w zeszłym cyklu z testami owu i przytulankiem "w terminie" nie udało się i boję się, że teraz też nic z tego :(
Ogólnie jestem jednak strasznie zdołowana brakiem śluzu :( Bo w zeszłym cyklu z testami owu i przytulankiem "w terminie" nie udało się i boję się, że teraz też nic z tego :(
hej, ja wczoraj mialam usg jajanikow i wg mnie cos znalezli, w przyszlym tygodniu do lekarza po wyniki i wtedy skie okaze. probuje nie denerwowac sie, ale ciezko mi.
ja nie meirze tempki, bo mam czesto wyjazdy itd i jest to trudne.,
ja-dwisiu, 3mam kciuki, ja w tym cyklu nie nastawiam sie, w sobote czeka mnie cytologia i wizyta u ginka.
wierze, ze w tym cyklu ktorejs z nas uda sie:-)))
ja-dwisiu, 3mam kciuki, ja w tym cyklu nie nastawiam sie, w sobote czeka mnie cytologia i wizyta u ginka.
hej, ja wczoraj mialam usg jajanikow i wg mnie cos znalezli, w przyszlym tygodniu do lekarza po wyniki i wtedy skie okaze. probuje nie denerwowac sie, ale ciezko mi.