Widok

Testy owulacyjne VI :D

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-III-t70812,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-IV-t71717,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-V-t72639,1,16.html

Znów założyłam, bo tamten był dłuuugi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Dzisiaj powinnam dostać okres. Nie ma lecz za bardzo sie nie nakrecam. Jutro ide do lekarza testu nie robilam jakos mnie nawet do tego nie ciagnie. Okaze sie wszystko jutro mam nadzieje. jak narazie bolą mnie juz dlugo piersi sa powiekszone a do tego pojawily sie na nich niebieskie zyły i mam podwyższoną temperature 37, 37,3 roznie. Jednak boję sie że to przed miesiaczka. Nie mam apetytu i ciagle bym cos pila. Jednak nie ludze sie bo to sie zawsze zle konczy... a co u Was? Pozdrawiam
no to będę testować ;)

hihih mi dziś nie idzie ;)

więc może Ty Dorcis? :)
Czy jest ktoś chętny do założenia VII części?

To rzeczywiście za szybko trochę... no to pozostaje czekać :(((
dzięki Dziewczyny, ale - Ewwa - to było za szybko na ewentulane zagnieżdżenie, bo 2-3 dni po owulacji...
Dorcis troszkę mnie pocieszyłaś, dzieki :)
Ja-dwisia ja miałam podobnie jak Ty w grudniowym cyklu. Bardzo się denerwowałam, a jednocześnie liczyłam na to, że może się udało. Niestety, skończyło się tym, że @ przylazła 5 dni później niż powinna. Poza tym nic się nie działo.
Mam nadzieje, że u Ciebie też będzie wszystko O.K.

Madullah działajcie jak najbardziej. My poszliśmy na łatwiznę i przytulaliśmy się przez 7 dni aż do skoku - oczywiście nic na siłę, tak jakoś wyszło...
No i WYSZŁO!!! jak widać na suwaczku :)

Ja-dwisia - czasem jak dochodzi do zagnieżdżenia to może się nawet wydawać aż do złudzenia, że to @ przylazła, więc nie martw się. Będzie na pewno dobrze!!! Musi być!!!
Piggy bardzo mi przykro, że tym razem się nie powiodło. Życzę aby kolejny cykl zakończył się pozytywnym wynikiem.

Medullah - Tobie życzę, aby te miłe chwile związane z przytulaniem zamieniły się w niesamowicie miłe miesiące związane z oczekiwaniem na Maleństwo

Isa - witam się z Tobą :)

no dziewczyny, w takich emocjach to ja się nie mogę gniewać za pominięcie mojego przywitania :) medullah - miłych wieczorów wam życzę z okazji dwóch kresek oraz szybkiego drugiego takiego wyniku ;)
"Życia nie oszukasz"
Medullah rozumiem Cię, bo ja też się tak cieszyłam z tych pierwszych dwóch kreseczek na owu :)
życzę Ci gorąco, zebyś się cieszyła rówież z tych kolejnych :)
Dzięki Ja-dwisiu :) już ochłonęłam, pierwszy raz mi się gdzieś 2 kreski zdarzyły ;) trzymam z nas wszystkie kciuki i witam się z Isą, bo z wrażenia zapomniałam... powodzenia!
przepraszam, Isa :)
Medullah, mocno trzymam kciuki i wierzę, że to samo się pojawi na ciazowym :))

Izulucha, dzięki, no powiem szczerze, że się martwię trochę, nigdy czegos takiego nie mialam, sorry za dosłowność, ale to była normalna zywa krew :( nigdy czegoś takiego nie miałam, mam nadzieję, że to nic strasznego...
a okres powinnam dostać za tydzień, no nic, poczekam juz chyba faktycznie, dziś chcialam dzownić do lekarki, ale tak byłam zalatana cały dzien, ze nie zdążyłam. w sumie to po tym okresie, jeśli kolejny raz się nie uda, i tak mialam iść na kontrolę...

Ina witamy i zapraszamy :)
Och Boziu, tak byśmy chcieli! my planujemy teraz ostro podziałać przez parę dni, a że cykle mam długie, to potem sporo czekania nas czeka, ale ten plusik przy owu tak mnie cieszy...wczoraj był wątpliwy, dziś się ruszyło... kroczek do przodu :)
wieżę żewam też się szybciutko uda i za 2-3 tygodnie powiesz żesą 2 kreseczki na teście ciążowym;-)
gratulacje, to po jakim czasie po teście sę przytulaliście?
jest druga kreska na owu, jest!! o rany, mąż mi może na trzy miesiąće wyjechać, trzymajcie kciuki!! ;)
witam,

ja-dwisiu, ja poczekalabym na @, i wtedy zobaczyla.

ja za 3 dni zaczne uzywac testy owu. zobaczymy jak to dziala.

dziewczyny, musi byc dobrze. piggy nie zalamuj sie, cierpliwosci itp. wiem, ze latwo to pisac, ale z wytrzymaniem tego jest ciezko
chyba do was dziewczyny dołączę, podczytuje was od jakiegoś czasu. Ale 3 cykle i nic, a myślałam że znam swój cykl i w ogóle.. ;/
Gratuluję tym co zaskoczyły a za resztę 3mam kciuki ! :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry