Widok

Testy owulacyjne VI :D

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-III-t70812,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-IV-t71717,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-V-t72639,1,16.html

Znów założyłam, bo tamten był dłuuugi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja też dalej czekam,jeszcze 6-7 dni i bedzie wiadomo :) A jakoś tak mnie pobolewa troszeczke podbrzusze od czasu do czasu, jakby @ miała przyjść, ale to przecież za wcześnie jeszcze.
Paaulinaa, dziękuję:) I głowa do góry. Na pewno będzie dobrze. Ja też zaszłam dopiero w 5 cyklu starań, mimo,że to niezyt długo, to miałam chwile zwątpienia i wiem, jak to jest czekać i liczyć na cud. Wizytę mam dopiero w nast. tygodniu, ale wierzę,że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkie starające się i te ze skarbami w brzuszkach!
Dziewczyny super że Wam się udało :) teraz już tylko czekać do narodzin i zostaniecie mamusiami:) Gratuluje serdecznie Ewwa i Ola :D Może niedługo znowu któraś z Nas bedzie :) Oby :) JA już jestem po owulacji i teraz muszę czekać... najgorsze to czekanie..
hey jestem nowa tutaj i jestem obcekrajowy, na to przepraczam na moje polski.My staramy o baby 2 lata.Od maju jestem w invictie i okazuje że mam problem z owulacia.Brałam tableki i inne leki na 6 miesiące i nic, teraz robimy program inseminatia po drugi raz.Nie wiem czy będzie ok czy nie ale... Tam lekarży sąbardzo dobre i rozumiąm twoje situacja.Jak kogós chyła po rozmawiać jest łatwy dla mie niż pisać
Na mojej ulotce testów owu jest napisane, żeby robić je zawsze o tej samej porze, nie z moczu porannego i wcześniej 2 godziny nie pić. Czy też tak robiłyście? zakładam, że wtedy jest większa wiarygodność...
Nemaja, myślę,że dla pewnosci powinnaś zrobić betę. U mnie też testy owulacyjne pokazywały 2 kreseczki pod koniec cyklu, potem dodatnich kilka testów ciążowych i jak się okazuje- beta ponad 790! Nie byłam jeszcze u lekarza, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi:)wskazują,że jestem w ciąży:) Nemaja, może to krwawienie to tzw. krwawienie implantacyjne? Zrób betę- będziesz miała pewność.
temperatura 37,6
wzrosla bo w dzien @ 3 dni temu spadla do 36,6 a dzis test pozytywny wyszedl i tempka skoczyla az tak wysoko.

@ ucichl.
ale w glowie to niezle mi sie kreci.

eh ide do pracy.
jutro zrobie test moze.i w poniedzialek na bete.
zreszta test wyszedl pozytywnie.
a owulacyjne wychodzily od 22 dnia cyklu az do 26 pozytywnie.

cos w tym musi byc.
wlasnie tak mysle.
zreszta do gina i tak mialam isc po skonczonej @ bo mnie piersi bola.sa powiekszone,cieple i zyly mam na piersiach a nigdy nie mialam.
do tego swedza i pieka sutki :|
porabane .
test zrobilam dzis i jest pozytyw.
natomiast @ sie juz konczy bo jest jej coraz mniej i jest coraz ciemniejsza ta krew.
plamienia takie jak końcówki miesiączki bywają w ciąży, zwłaszcza na początku, chyba bym poszła na betę
ewcia i ola gratuluje z calego serducha.
a ja mam problem i nie wiem co sie dzieje :(
dostalam @ 3 dni temu, dzis przypada termin spodziewanej miesiaczki i zrobilam test i jest pozytyw!tak samo wyglada jak u Ciebie ewciu.
tyle ze ja dzis 3 dzien miesiaczki.

bola mnie piersi i sutki,widac zyly na piersiach.normalnie jestem w szoku.

kiedys test pozytywny wyszedl mi dzien przed @ a po @ jak zrobilam to juz nie bylo drugiej kreseczki.
teraz natomiast jest inaczej.

konczy mi sie juz @ jest malutko krwi i w ogole skrzepow prawie nie ma.

co kochane o tym myslicie?
hej ewwa :) powiedz, czy na śluz wystarczy pic dużo wody? w tym cyklu jeszcze nie chciałabym wprowadzać wiesiołka. Pozdrawiam :)

Dziewczyny, co u Was ?:) pozdrawiam weekendowo! a piggy... wiem, o czym mówisz... w zeszłym cyklu nieźle sobie nawkręcałam... w tym mam postanowienie - po prostu poczekać... trudne, ale można zrealizować ( chyba ;) )
Hej Monia, dawno Cię tu nie było. Jak samopoczucie?
U mnie wszystko dobrze, tylko jak boli mnie krzyż i podbrzusze. Jak siedzę dłużej na krześle/fotelu przy kompie to najbardziej i najbardziej się wtedy nasila... W środę idę do lekarza - może coś poradzi :)
Nie mogę jeszcze uwierzyć :D
Ewwa ale cudowna wiadomość-super!!!
Gratuluje kochana i życzę spokojnych kolejnych 8 miesięcy!!!
A jak się czujesz?
ale Ty przynajmniej możesz działać , coś robić, a ja tylko czekać i czekać... I jakoś mimo iż mówiłam wcześniej że czuję że nic z tego nie będzie bo stres itp to chyba znowu zaczynam się nakręcać i mieć nadzieję. Ale ja to już taka jestem:) a potem znowu będzie wielkie rozczarowanie
a, widzisz, bliżej jesteś ode mnie :) ja jestem dopiero w 6 dc, pierwszy nasz cykl z testami owu, dopiero sie uczę :) oby skutecznie ;) pozdrawiam
no jestem już po owulacji i po przytulankach, obecnie 19 dc . No więc czekam na efekty albo na @.
A wyniki też mam ok, jak już wcześniej pisałam.
Medullah, to znaczy, że Ty jesteś przed owulacją teraz?
piggy, a na co czekasz ? :)

moje wyniki w normie, teraz do dzieła, jupi!!
ja na razie mam przed sobą tydzień czekania:) i to jest najgorsze,strasznie dłuży się ten czas
Madzikus255, również odgromne gratulacje. Ja póki co czuję się dobrze, poranne mdłości pewnie dopiero nadejdą, choć nie ukrywam,że chciałabym czuć się jak teraz, wyśmienicie:) Ja we wtorek zrobię drugą betę, zobaczę, czy ładnie przyrasta. Do lekarza pewnie pójdę tak pod koniec nast. tygodnia, bo mojej doktor nie ma. Jestem na początku 6 tyg. Mam nadzieję,że w nast tygodniu jak pójdę, to będzie już widać serduszko.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry