Widok

Testy owulacyjne VI :D

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-III-t70812,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-IV-t71717,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-V-t72639,1,16.html

Znów założyłam, bo tamten był dłuuugi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie tak medullah:)
A Ty dalej czekasz na owu?
Dzięki :)
U nas ten cykl jakoś marnie wypadł, więc raczej na ten rok się nie załapiemy...
A co tam u Was kobitki?

u mnie tez kiepsko:( Dzisiaj mam 27 dzień cyklu i miałam dzis robić test, ale czuję już że @ nadchodzi, tak mi brzuch delikatnie się odzywa i plamienie sie pojawiło. Och jaka szkoda:(
Przykra sprawa. Nie dość, że ciąża trwa 9 miesięcy, to jeszcze tak długo trzeba na nią czekać.... I w dodatku niby człowiek się nie nastawia, a zawsze serce boli jak ta okropna @ przylezie...

no właśnie, tyle trzeba czekać:(
A to juz mój drugi cykl po Clostillbegycie i Pregnylu i znów nic :((
Płakać mi sie chce
Rozumiem Cie, aż za dobrze. Niestety nie potrafię, Cię pocieszyć. Mogę tylko powiedzieć, że trzeba próbować dalej. Następnym razem musi się udać. Wierzę w to.

cześć Dziewczyny :)

Piggy przykro mi :( trzymaj się ciepło i się nie poddawaj :*

ja się zaczynam martwić, czy u mnie wszystko ok ze zdrowiem, w piątek miałam małe krwawienie, a wczoraj i dziś troszkę takie a'la plamienie, owulacja była wtorek/środa, więc to na pewno za wcześnie na krwawienie wczesnej ciąży, gdyby się udało, a za późno na okołoowulacyjne, którego zresztą nigdy nie mialam :( martwię się co to, ale nie wiem, czy iść w tym tygodniu do lekarza, czy już się wstrzymać i zobaczyć co bedzie z okresem... zobaczę, jak się będzie sytuacja rozwijać...
Piggy, ale to juz rozstrzygnięte? ja-dwisiu, trzymam kciuki, na pewno będzie ok... czuję, że Wy mnie też będziecie pocieszać, jakoś dziś straciłam wiarę.. wciąż czekam na owu i nie mam siły na nadchodzący tydzień....
Hm, po raz pierwszy mój test owu pokazał drugą, słabą kreskę. Wiem, że według instrukcji to negatyw, ale może znaczy, że w organiźmie się coś zmienia? jak myślicie?
a no i jak wyjdzie ten pozytyw, to kiedy najlepiej się przytulać? różnie tu piszą - 12 czy 24 godziny po teście?
Mi jak wyszedł rano czyli około 7-8 to przytulaliśmy sie około 20-21 :))) no i dziś mamy kochanego synka przy sobie :) powodzenia
tak Medulah, rozstrzygnięte, dzisiaj przyszła @ i to nawet troszke bolesna , bo z reguły nie miałam z tym problemu.Więc nawet nie zdążyłam testu zrobić:(
oj jak mi ciężko i znowu tyle czekania:(
och kurcze, no... ściskam poniedziałkowo! minie, jak wszystko... zobaczysz :)
chyba do was dziewczyny dołączę, podczytuje was od jakiegoś czasu. Ale 3 cykle i nic, a myślałam że znam swój cykl i w ogóle.. ;/
Gratuluję tym co zaskoczyły a za resztę 3mam kciuki ! :)
witam,

ja-dwisiu, ja poczekalabym na @, i wtedy zobaczyla.

ja za 3 dni zaczne uzywac testy owu. zobaczymy jak to dziala.

dziewczyny, musi byc dobrze. piggy nie zalamuj sie, cierpliwosci itp. wiem, ze latwo to pisac, ale z wytrzymaniem tego jest ciezko
jest druga kreska na owu, jest!! o rany, mąż mi może na trzy miesiąće wyjechać, trzymajcie kciuki!! ;)
gratulacje, to po jakim czasie po teście sę przytulaliście?
wieżę żewam też się szybciutko uda i za 2-3 tygodnie powiesz żesą 2 kreseczki na teście ciążowym;-)
Och Boziu, tak byśmy chcieli! my planujemy teraz ostro podziałać przez parę dni, a że cykle mam długie, to potem sporo czekania nas czeka, ale ten plusik przy owu tak mnie cieszy...wczoraj był wątpliwy, dziś się ruszyło... kroczek do przodu :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry