Widok

Testy owulacyjne XIV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy wątek, bo poprzedni jest za długi i zawiesza się. Życze wszystkim staraczkom, aby 14-tka była szczęśliwa. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Caes Ty po prostu uboższa jesteś ;)))
cześć dziewczynki :)
pozwólcie, że się wtrącę :) Michałowa - brawo! bardzo dobrze napisałaś! to, co przeczytałam o bezdzietnych wnerwiło mnie strasznie... co niektóre panny chyba rozumy pozjadały przy dzieciach... nie kojarzę, by to forum było zarezerwowane wyłącznie dla dzieciatych rodzin. dziewczyna za bardzo popłynęła. ale wtrącać się nie będę, w koćcu co ja - bezdzietna, wiem o życiu... ;)))

pozdrowienia :)

Michałowa, wcale ale to wcale nie przesadziłaś, bardzo ładnie i słusznie tam napisałaś.
ja już zrezygnuję chyba z wypowiadania się w tamtym wątku, bo bezdzietne już się odzywały, a co za dużo, to niezdrowo ;)
Cholerka, poniosło mnie i pojechałam troszkę w tym wątku...może przesadziłam?
Walerka trzymaj się!
Ja też się zgadzam z tym, że nie ma nic gorszego niż nawiedzona matka.
Na pewno, jak w końcu będziemy miały dziecko, będziemy zwariowane na jego punkcie, ale myślę, że nie aż tak, żeby nie dostrzegać niczego innego. Wydaje mi się, że takie "matki-polki" żyją tylko dzieckiem, bo nie mają po prostu innych zainteresowań, pasji i przyjaciół...
walerka trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze...
Ja dzis ide na monitoring i sie troche boje...
o kurcze Walerka to trzymam mocno kciuki, żeby było ok!!! i też ofiaruję za Ciebie małą modlitwę - i za Twoje dzieciątko :)
nic nie wiedziałam, że jesteś w ciąży...

nie wiem, czy widziałaś, ale jedna forumka ostro pojechała z bezdzietnymi w tym wątku, nie ma dla nas miejsca na tym forum jej zdaniem, ech szkoda gadać i się wypowiadać, bo niestety sporo dziewczyn nie potrafi zachować dystansu i zaczynają się po prostu durne kłótnie...
jadwisia, udzielam sie w lutowo-marcowych mamusiach ale bylam dzis na usg i niestety nie wyglada to najlepiej, krotka szyjka, plamienie i dzieciatko nie rosnie, w piatek usg ostatniej szansy. a propo wypowiedzialam sie w tym watku, pewnie zaraz na mnie wsiada a ja zdania nie zmienie nie ma nic goszego niz nawiedzona matka polka. zycze wam wszystkim dziewczyny zebyscie byly normalnymi mamusiami bo po dluzszym staraniu to pewnie bedzie ciezko nie byc nadopiekuncza.
Ja mam PCOs i niestety okazało się, że zaawansowane. Ale dr pocieszył mnie, że szanse są i zna takie przypadki, że dziewczyna z zaawansowanym PCO zaszła w ciąże szybciej, niż ta zdrowa kobieta. Także nie ma reguły. Dlatego jestem dobrej myśli ;-)
hej Sheena, my też starania nasze wspomagamy Inviktą:)
Mam nadzieję że efekty będą. A jeśli chodzi o diagnozę, to właściwie wszystko z nami w porządku, szanse są, ale dwóch kreseczek nie widać.
cześć Sheena :) witamy :)

my też się leczymy, u dra Piątkowskiego w Swissmedzie (wcześnej pracował w Invikcie). i też jesteśmy zadowoleni, ale też na razie bez efektów ;)

Walerko, bardzo dziękujemy za wsparcie :)
rzadko ostatnio bywasz na forum...
a co do tej wypowiedzi i kilku innych tam padających, to trochę też mam takie przemyslenia, i wiem, że mozna inaczej, bo widzę to na przykładzie mojej przyjaciółki, która w ogóle się nie zmieniła po urodzenu dziecka (no może tylko trochę się wyluzowała, bo wcześniej była niesamowitą perfekcjonistką we wszystkim:)), nadal z nia można pogadać o wszystkim, fakt, nawiązała blizsze znajomości z kilkoma koleżankami mającymi dzieci, ale wcale się to nie odbiło na naszej przyjaźni, wręcz zależy jej, żeby mieć też inne tematy itp. mam nadzieję, że ja też tak będę umiała, bo strasznie mi się to u niej podoba :)
No u mnie narazie efektow tez brak... Niestety... :(
Macie okreslona przyczyne niemoznosci zajscia w ciaze?
sorry ze sie wtrace tak was troche podczytuje i kibicuje wam. co do tej dziewczyny co uwaza ze osoby bez dzieci sa ubozsze, nigdy nie slyszalam bardziej idiotycznej wypowiedzi. sama modle sie ze jak bede miala dziecko to i zupelnie na mozg ono nie padnie i bede miala jakies tematy poza kupkami i tymi podobne a jej zycze powodzenia w malzenstwie jezeli uwaza ze dziecko to wszystko o czym powinno sie rozmawiac. mam nadzieje ze nie macie nic przeciw ale ofiaruje za was moja mala modlitwe i wierze ze wam sie uda
Ja u dr Szczyptańskiej - Pałki. Jestem zadowolona, ale też czekam na efekty:)
U dr Czecha. Jestem zadowolona, ale efektów narazie brak. Ale wierzę, że niedługo ;-)
No to widze ze tak jak ja. Ja od grudnia u dr Lewczuk (endokrynolog) a od lipca u dr Sliwinskiego, a Wy u kogo? Jakies wrazenia juz macie?
leczymy...ja w Inviccie
ja od miesiąca w invikcie
Hey dziewczyny :) A leczycie sie gdzies?
ja też nie miałabym odwagi, ale zawsze mogę jej odpowiedzieć w myślach :)))
poczytajcie na bocianie inne teksty, poprawa humoru gwarantowana :))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry