Widok

Testy owulacyjne XIV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy wątek, bo poprzedni jest za długi i zawiesza się. Życze wszystkim staraczkom, aby 14-tka była szczęśliwa. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej poszłabym na jakas konsultacje... zeby utwierdzic sie w tym, że leczenie jest dobrze prowadzone... :) moze zapisze się tam gdzie i TY :)
Kammcia - faktycznie coś jest nie tak. Powinnaś spróbować u innego gin. Ja mogę polecić tez albo Invictę (dr Śliwiński) albo dr Maciejewski (ordynator z Wejherowa) - ale do niego zapisy są zawsze w dwóch pierwszych dniach miesiąca na miesiąc nie obecny ale następny. Czyli 1-2 wrzesień będą zapisywać na październik.
Trzymam kciuki za wszystkie starające i testujące. Ja w tym miesiącu nie mierzę temperatury, przygotowujemy się do wyjazdu, więc mam dużo czasu zajętego. Chciałam nie myśleć i nie liczyć. Cóż z tego jak i tak po zewnętrznych objawach wiem, że czas płodny zaczął się.
Makarena, mam to samo, nawet jak nie testuję...

Kammcia, ja słyszałam, że Skweres jest dobry na takie konsultacje, ale nie wiem, czy on jest ginekologiem-endokrynologiem, czy tylko gin.
ja-dwisia, na IUI jeszcze nie byłam, chciałabym w następnym cyklu , ale nie wiem czy wtedy mąz będzie, bo akurat w aczasie owulacji ma wyjechac, więc wtedy pewnie w październiku.
Michalowa, może to rzeczywiście proroczy sen :))
kammcia, ponoć dobry gin-endokrynolog to dr muczyńka-Turek, może warto skonsultować?
Słonko co u ciebie?
Dzięki dziewczyny :) Trzymajcie dalej kciuki bo jak na razie to mija 4 dzień i @ nie ma. Ale z betą lub kolejnym testem to poczekam tak do 10 dnia po odstawieniu, bo czytałam gdzieś na innym forum, że dziewczy dostawały @ nawet po 8-10 dniach, a ja nie chcę znów zobaczyć jednej kreski i znów mieć doła.
Piggy czekam na dobre wieści od Ciebie i oczywiście na dobre nowiny od reszty dziewczyn :)
Słonko, no obyś szczęśliwie zamknęła ten wątek :)

Piggy, fajnie by było, jakby Tobie się udało bez IUI :)
aaa o dr Muczyńskiej-Turek też słyszałam dobre opinie
fajnie by było, ja-dwisia, ale chyba się nie uda,ani trochę nie czuję sie inaczej niż zwykle, żadnych objawów, nawet sobie nic wkręcic nie mogę:)
tak a'propos wkręcania, to ja się ostatnio zastanawiałam, skąd się brały moje megaobjawy co miesiąc na początku starań - kurcze no naprawdę mnie wtedy bolały piersi! nie wiem, czy to było wkręcanie na maksa, czy może jakieś hormony ze stresu to powodowały.

teraz już nabrałam dystansu do tego i nie mam objawów co miesiąc, choć mam nadzieję, że kiedyś się naprawdę pojawią... :)
hehe
oj dziewczynki z tym wkrecaniem to ja tez cos wiem :) wydaje mi się, że pragnienie bobaska jest tak wielkie, że mamy klapki na oczach :] i każdy bol glowy, bolące piersi to juz to :)
trzeba miec dystans by nie zwariowac :D
U mnie o dziwo w tym miesiący prawie żadnych objawów, nawet piersi mnie już nie bolą, wydaje mi się że to było po duphastomie. Dziś 5 dzień ciszy i zastanawiam się czy nie zadzwonić do mojej gin i nie pwiedzieć jej o tym, że wcale @ nie przyszła po 2-3 dniach tak jak mi mówiła.
i co tam Słonko? :)
Słonko i co u Ciebie słychać?
U mnie nadal nic się nie dzieje @ nadal nie ma. Dziś w pracy miałam lekkie bóle podbrzusza ale nie do końca taki jak na @, a teraz przeszły zupełnie. Zauważyłam tylko dzis raz jak byłam w toalecie, że mój śluz był ciut ciemniejszy - ale było go baaardzo mało, a później już w ogóle go nie było. Mam tylko co jakiś czas uczucie "mokrości" i dlatego mam wrażenie że @ jednak przyjdzie :( Czekam do 10 dnia po odstawieniu na ewentualny kolejny test lub betę.
kurcze no, oby nie przyszła!
Słonko ja uczucie "mokrości" miałam jak byłam w ciąży. Cały czas mi się wydawało, że @ dostałam, a tu nic. Także nadal trzymam kciuki :)
Dzięki dziewczyny :) Trzymajcie nadal mocno kciuki! Jeszcze tylko 4 dni i zrobię kolejny test :)
Słonko ja trzymam mocno :)
Ja również :)

Michałowa jak tam usg? :)
No hej babki.
Okzauje się, że moja hydraulika ;-) jest nieźle pokręcona.
Wczoraj był mój 16 d.c. a pęcherzyk dopiero rośnie i ma 14mm. W poprzednim cyklu owu była ok 17 d.c.
Także mamy się z mężem kochać co 2 dni i w poniedziałek mam zrobić sobie zastrzyk na pęknięcie jajeczka ;-). Boję się, bo nigdy nie miałam zastrzyków robionych - a teraz muszę zrobić sobie go sama, albo mąż. Ech, ale dam radę, muszę. No i mam przyjść znowu do Invicty w czwartek. Najpierw badanie krwi na poziom progesteronu (zeby zobaczyc czy byla na pewno owu) i 2,5 godz. później usg u dr.
Także wszystko jeszcze przede mną.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry