Widok
Kammcia - faktycznie coś jest nie tak. Powinnaś spróbować u innego gin. Ja mogę polecić tez albo Invictę (dr Śliwiński) albo dr Maciejewski (ordynator z Wejherowa) - ale do niego zapisy są zawsze w dwóch pierwszych dniach miesiąca na miesiąc nie obecny ale następny. Czyli 1-2 wrzesień będą zapisywać na październik.
Trzymam kciuki za wszystkie starające i testujące. Ja w tym miesiącu nie mierzę temperatury, przygotowujemy się do wyjazdu, więc mam dużo czasu zajętego. Chciałam nie myśleć i nie liczyć. Cóż z tego jak i tak po zewnętrznych objawach wiem, że czas płodny zaczął się.
Trzymam kciuki za wszystkie starające i testujące. Ja w tym miesiącu nie mierzę temperatury, przygotowujemy się do wyjazdu, więc mam dużo czasu zajętego. Chciałam nie myśleć i nie liczyć. Cóż z tego jak i tak po zewnętrznych objawach wiem, że czas płodny zaczął się.
ja wlasnie chodze do endokrynologa - ginekologa... mam niedoczynnosc tarczycy i biore juz tabletki na to... teraz dostalam dostinex... i nie wiem czy moze on wlasnie wywolał tak wczesnie @... niespodziewalam sie zupelnie... dwa miesiace temu mialam @ trwajacy 14 dni:( ostatnio @ z niespodziankami:( ja juz naprawde nie wiem co robic... :(
Michałowa szaman powiadasz :) oby oby :) trzymam kciuki:) to na pewno był proroczy sen :)
a u mnie to juz wszystko jakies dziwne.... najpierw @trwajaca 14 dni:( pozniej kolejna @ po 34 dniach, a teraz po 14dniach znow @... i kiedy tu sie starac :D i nie zwariowac:( nie wiem kurde..:( juz naprawde nic nie wiem... dziewczynki moze polecicie mi jakiegos dobrego gin :) bo ja juz sama nie wiem.... niby wszystko zganiane jest na wysoka prolaktyne... ale naprawde juz nie wiem co myslec:(
a u mnie to juz wszystko jakies dziwne.... najpierw @trwajaca 14 dni:( pozniej kolejna @ po 34 dniach, a teraz po 14dniach znow @... i kiedy tu sie starac :D i nie zwariowac:( nie wiem kurde..:( juz naprawde nic nie wiem... dziewczynki moze polecicie mi jakiegos dobrego gin :) bo ja juz sama nie wiem.... niby wszystko zganiane jest na wysoka prolaktyne... ale naprawde juz nie wiem co myslec:(
Noooo w środę jadę do Invicty. Mam nadzieję, że nie będzie znowu za późno, ale idę tak jak mi dr kazał. Mam nadzieję, że wie co robi ;-P.
Miałam taki kurcze sen, który chodzi mi cały czas po głowie i przez to się nakręcam. Śnił mi się jakiś szaman! ;-)) serio szaman, który mi powiedział, że już niedługo nie będę miała takiego małego brzucha, że już niedługo będzie duży...i coś mówił o wrześniu! ;-)) To chyba moja podświadomość robi sobie ze mnie jaja! ;-))
Trzymam kciuki za Was wszystkie! ;-)
Miałam taki kurcze sen, który chodzi mi cały czas po głowie i przez to się nakręcam. Śnił mi się jakiś szaman! ;-)) serio szaman, który mi powiedział, że już niedługo nie będę miała takiego małego brzucha, że już niedługo będzie duży...i coś mówił o wrześniu! ;-)) To chyba moja podświadomość robi sobie ze mnie jaja! ;-))
Trzymam kciuki za Was wszystkie! ;-)
Liluś napewno nam się uda :) Innej opcji nie biorę pod uwagę :) Liczyłam się w sumie z tym, że teraz nic z tego nie wyjdzie bo dopiero zaczęłam brać tabletki, ale dlaczego @ jeszcze nie ma? Poczekam jeszcze trochę i jak nie przydzie to zadzwonie do mojej gin.
Skoro u mnie cisza, to która teraz testuje? :) Przecież musimy skończyć jakoś pozytywnie ten wątek, bo jest już baaardzo długi :))
Skoro u mnie cisza, to która teraz testuje? :) Przecież musimy skończyć jakoś pozytywnie ten wątek, bo jest już baaardzo długi :))
Walerka ja zadałam to samo pytanie, nawet założyłam w tym celu specjalny wątek. Otrzymałam dwie odpowiedzi, że między 1, a 3 dniem cyklu lub między 3, a 5, więc sama nie wiem. Chyba najlepiej iść w 3 dniu cyklu. Słonko i co u Ciebie? Dobre wieści? Ja pójdę w piątym. Wcześniej nie dałam rady przez weekend.
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.
cześć Walerka!
trzymaj się kochana, to dobrze, ze powoli wracasz do siebie.
co do badań, ja mialam do tej pory robioną tylko prolaktynę i z tego co pamiętam miałam ją zrobić w drugiej połowie cyklu. hormony tarczycy robi się jakoś w pierwszych dniach cyklu, progesteron nie wiem. też będę niedługo robić te badania.
Liluś Ty robisz jakoś 5ego dnia, co nie? trzymam kciuki za dobre wyniki.
Słonko czekamy z niecierpliwością na (pozytywny:)) wynik testu :)
trzymaj się kochana, to dobrze, ze powoli wracasz do siebie.
co do badań, ja mialam do tej pory robioną tylko prolaktynę i z tego co pamiętam miałam ją zrobić w drugiej połowie cyklu. hormony tarczycy robi się jakoś w pierwszych dniach cyklu, progesteron nie wiem. też będę niedługo robić te badania.
Liluś Ty robisz jakoś 5ego dnia, co nie? trzymam kciuki za dobre wyniki.
Słonko czekamy z niecierpliwością na (pozytywny:)) wynik testu :)
czesc dziewczyny. ja juz po wszystkim. pouzalalam sie na soba a teraz czas wrocic do normalnego zycia i nawet dzis wyszlam na spacer co jak dla mnie teraz to wyczyn ze wzgledu na otaczajace mnie dzieci i kobiety w ciazy, na ktore nie mam ochoty patrzec. i mam pytanie kiedy moge zrobic badania hormonalne takie jak pprogesteron, prolaktyna i tarczyca. chce wykluczyc wsio zanim bede sie starac znowu. tzn czy to musi byc w konkretnym dniu cyklu czy moze byc kiedykolwiek.
Jadwisia badania zrobię w poniedziałek. Niestety nie mieszkam w gdańsku i nie miałam możliwości wykonać ich dzisiaj. Do gdańska mam ponad 100 km. Zresztą i tak będę musiała wybrać się do ginekologa. Dziwnie się czuję i boję się, że powodem może być tarczyca. Słonko trzymam kciuki bardzo mocno, oby można było zakończyć ten wątek, bo jest bardzo długi :)