Widok
wydaje mi się, że Twój. Mój jak zauważyłam nie chucha na zimne, pewnie luteina może doprowadzić do zmniejszenia torbieli, ale pod warunkiem, że pęchrzyk pękł, moj idzie na żywioł, jak się tak stało to widocznie musi tak być, coś w ten sposób, ale narazie nie chce go zmieniać, ma bardzo dobre opinie, on jako jedyny mnie nie wysyłał na stół i jak widać żyje ;-)
Kammcia - ważne, ze problem jest zdiagnozowany. Takie długie @ są niebezpieczne. W szpitalu spotkałam kobitkę, która miała @ przez dwa tygodnie. Lekarz gin dał od razu skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie. A ona była już tak osłabiona, że miała jeszcze podawaną krew. Była w szpitalu przez kilka dni.
Isa - a nie masz norm na wynikach prolaktyny? Jeżeli jest za wysoka, to dostaniesz tabletki za zbicie. Będzie dobrze.
Słonko - powodzenia.
Isa - a nie masz norm na wynikach prolaktyny? Jeżeli jest za wysoka, to dostaniesz tabletki za zbicie. Będzie dobrze.
Słonko - powodzenia.
A do Invicty jadę teraz już w 16 d.c. - tak jak zalecił dr. Także niech się wali i pali, a ja z pracy i tak wyjdę wcześniej i jadę do lekarza.
Mam już dość tych tabletek - znowu w tym cyklu strasznie się męczę. Wymioty i cały czas mdłości. Kurcze beznadziejne to...a wczoraj jak wracałam z plaży to się źle poczułam, dostałam strasznych zawrotów głowy i musiałam w cieniu posiedzieć trochę. Nigdy tak nie miałam - co te hormony ze mną robią? Mam nadzieję, że nie zniszczę sobie żołądka...
Mam już dość tych tabletek - znowu w tym cyklu strasznie się męczę. Wymioty i cały czas mdłości. Kurcze beznadziejne to...a wczoraj jak wracałam z plaży to się źle poczułam, dostałam strasznych zawrotów głowy i musiałam w cieniu posiedzieć trochę. Nigdy tak nie miałam - co te hormony ze mną robią? Mam nadzieję, że nie zniszczę sobie żołądka...