Widok
czesc dziewczyny!
Jestem nad jeziorkiem (mam urlop), ale uzaleznienie zmusilo mnie aby tu zajrzec.
Walerka, bardzo mi przykro...trzymaj sie kochana!
Makarena, no nie wiem co u mnie. Kurcze tak mam wszystko teraz pomieszane. Owulacja była niby (bo to tylko domysly lekarza) 14 dni temu, wiec niby @ powinna byc dzisiaj. Podbrzusze pobolewa już parę dni, ale baaardzo delikatnie. No i piersi bolą - ale tak standardowo. Także myśle, ze jednak @ przyjdzie...czekam. Szkoda...
Pa dziewczynki! ;-))
Jestem nad jeziorkiem (mam urlop), ale uzaleznienie zmusilo mnie aby tu zajrzec.
Walerka, bardzo mi przykro...trzymaj sie kochana!
Makarena, no nie wiem co u mnie. Kurcze tak mam wszystko teraz pomieszane. Owulacja była niby (bo to tylko domysly lekarza) 14 dni temu, wiec niby @ powinna byc dzisiaj. Podbrzusze pobolewa już parę dni, ale baaardzo delikatnie. No i piersi bolą - ale tak standardowo. Także myśle, ze jednak @ przyjdzie...czekam. Szkoda...
Pa dziewczynki! ;-))
Julia jeszcze dwa słowa do Ciebie, jeśli faktycznie to będzie 5tyd to naprawdę nie masz się co martwić na zapas. Tak jak pisałyśmy Ci z Ewwa ciąża jest widoczna od 6tyg, wcześniej nawet nie ma po co iść na usg. Nie masz żadnych niepokojących objawów, nic Cię nie boli, myślę, że będzie dobrze. Wiem, że nie jest Ci łatwo, ale staraj się uspokoić, żeby niepotrzebnie nie stresować maluszka, który miejmy nadzieje jest na swoim miejscu :)