Widok

Testy owulacyjne XIV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy wątek, bo poprzedni jest za długi i zawiesza się. Życze wszystkim staraczkom, aby 14-tka była szczęśliwa. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asiu no i majowo-czerwcowa dzidzia :) Fajnie mieć urodzinki jak wszystko rozkwita :)

Ja na nic nie licze w tym cyklu, bo sobie z mężem oduściliśmy, teraz jak miałam pozytywny test owu, to zero ochoty na przytulanki, także czekam na @ i mam nadzieje, że szybko przyjdzie
Gabi - więc w Tobie nadzieja. Może faktycznie miałaś poprzesuwany cykl tym razem?
Piggy - wydaje mi się, że jestem już dość mocno wzmocniona. :)

Temreratura rano spadła do przepisowych 36,6. Więc po zawodach. Jutro jestem umówiona do dra Czecha. Usg i pewnio Clo. Około 25-26.08 chciałabym mieć inseminację. No i wtedy zachodzę w ciążę. :)
Michalowa, Makarena trzymajcie sie dziewczyny! co nas nie zabije, to nas wzmocni:)
Może chociaż u Julii, Ja-dwisii lub Liluś są jakieś dobre wieści?
dupa, dupa, dupa! ;( Dostalam dziś @...a do tego pogoda się spieprzyla akurat na ten tydzień kiedy w końcu mam urlop...dół!
Nie mart się, proszę Cię, musimy sobie dać jakoś radę, musi być dobrze
Jak byłam w ciąży to od czasu zapłodnienia do spadku bety do zera (prawie 1,5 m-ca po zabiegu), czyli przez ok. 2,5 m-ca ani razu nie bolała mnie głowa. Było to cudowne. Więc teraz ten ból przypisuje @. Mam dzisiaj doła. :(
Asiu jeszcze nie trać nadziei, w tamtym cyklu mnie też bolała głowa, więc może to nie jest oznaka @
No niestety migrena wczoraj mnie dopadła. Dzisiaj na razie dała mi spokój. Temperatura rano jeszcze była podwyższona. Pewnie jutro rano spadnie. Ach, do kitu z tym wszystkim. :(
Asiu a jak u Ciebie z migreną? :)
Michałowa wierze w Ciebie! :)
udanego odpoczynku

ja z moim cyklem to już nic nie wiem, wczoraj miałam śluz przypominający płodny, zrobiłam test owu, wyszedł pozytywny, 19 dzień cyklu.. czyli będę miała cykl ponad 30 dniowy? Masakra
czesc dziewczyny!

Jestem nad jeziorkiem (mam urlop), ale uzaleznienie zmusilo mnie aby tu zajrzec.

Walerka, bardzo mi przykro...trzymaj sie kochana!

Makarena, no nie wiem co u mnie. Kurcze tak mam wszystko teraz pomieszane. Owulacja była niby (bo to tylko domysly lekarza) 14 dni temu, wiec niby @ powinna byc dzisiaj. Podbrzusze pobolewa już parę dni, ale baaardzo delikatnie. No i piersi bolą - ale tak standardowo. Także myśle, ze jednak @ przyjdzie...czekam. Szkoda...

Pa dziewczynki! ;-))
Ja mam dostać w środę. U mnie najjbardziej oczywistym objawem jest migrena, więc dzisiaj cały czas "wsłuchuję się w swoja głowę". Na razie nic. Mam pewne nadzieje, ale czas pokaże co będzie.
Michałowa - Ty byłaś przede mną. I jak?
Jak tam dziewczyny u Was?
Ja równo za tydzień mam dostac @
Walerka bardzo mi przykro, trzymaj się tam jakoś..
sorry ze,ze zla wiadomoscia ale dzis dowiedzielismy sie ze ciaza obumarla. staramy sie niezalamac ale jakos tak ciezko. zaczniemy starania za jakis czas to pewnie do was dolacze, chociaz mam nadzieje ze was juz w tym watku nie bedzie :-).
Julia jeszcze dwa słowa do Ciebie, jeśli faktycznie to będzie 5tyd to naprawdę nie masz się co martwić na zapas. Tak jak pisałyśmy Ci z Ewwa ciąża jest widoczna od 6tyg, wcześniej nawet nie ma po co iść na usg. Nie masz żadnych niepokojących objawów, nic Cię nie boli, myślę, że będzie dobrze. Wiem, że nie jest Ci łatwo, ale staraj się uspokoić, żeby niepotrzebnie nie stresować maluszka, który miejmy nadzieje jest na swoim miejscu :)
julka.witaminka@wp.pl
Makarena nic nie dostałam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry