Widok
jestescie niesamowite dziewczyny same macie tyle problemow a moj to tak na prawde cos co sie podobno bardzo czesto zdarza. mieszkam w uk a tu maja ekonomiczne podejscie to ciazy tzn przez pierwsze 12 tyg nie robia nic tzn nie podtrzymuja ciazy, bylam u polskiego lekarza wczoraj i biore luteine. zle sformulowalam moj poprzedni post ciagle jest szansa ze bedzie ok ale bardzo mala.acha nie wytrzymalam i sie wypowiedzialam w tamtym watku. moge to zwalic na nude bo mam lezec do jutra
a ja zylam w takiej nieswiadomosci przez pol dnia tak wspanialej wymiany zdan. michalowa wcale nie pojechalas tylko wyazilas swoje zdanie, a pojechaly tam co poniektore osoby ale to tylko swiadczy o ich poziomie a raczej ich braku.
co do mnie to tak jakos wyszlo tzn ja mam juz 34 lata wiec zdecydowalismy ze nie ma co czekac, bardzo sie zdziwilam jak sie okazalo ze jestem w ciazy ale niestety fasolka sie nie utrzymala. chyba dam sobie spokoj na jakis czas i potem jeszcze raz sprobujemy.
co do mnie to tak jakos wyszlo tzn ja mam juz 34 lata wiec zdecydowalismy ze nie ma co czekac, bardzo sie zdziwilam jak sie okazalo ze jestem w ciazy ale niestety fasolka sie nie utrzymala. chyba dam sobie spokoj na jakis czas i potem jeszcze raz sprobujemy.