Widok

Testy owulacyjne XIV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy wątek, bo poprzedni jest za długi i zawiesza się. Życze wszystkim staraczkom, aby 14-tka była szczęśliwa. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale w sposób bardzo stonowany Walerko :)

dobrze, że byłaś u polskiego lekarza, może jeszcze uda się uratować maleństwo... :)
jestescie niesamowite dziewczyny same macie tyle problemow a moj to tak na prawde cos co sie podobno bardzo czesto zdarza. mieszkam w uk a tu maja ekonomiczne podejscie to ciazy tzn przez pierwsze 12 tyg nie robia nic tzn nie podtrzymuja ciazy, bylam u polskiego lekarza wczoraj i biore luteine. zle sformulowalam moj poprzedni post ciagle jest szansa ze bedzie ok ale bardzo mala.acha nie wytrzymalam i sie wypowiedzialam w tamtym watku. moge to zwalic na nude bo mam lezec do jutra
Dokłanie tak jak pisze Ja-dwisia - w końcu będzie dobrze!
Walerka, nie załamuj się. A jesteś pod opieką dobrego lekarza? Może wystarczy tylko jakiś hormon wyregulować? Może coś nie tak z prolaktyną?
Walerko, strasznie mi przykro...

odpocznij sobie teraz trochę... tak naprawdę to jest jakaś pozytywna rzecz, że udało Ci się szybko zajść w ciążę, następnym razem już będzie ok od początku do końca!
ha! dobry pomysł Michałowa!
a ja Caes już zaczynam nie lubić, jak tylko o tym pomyślę! ;)
a ja zylam w takiej nieswiadomosci przez pol dnia tak wspanialej wymiany zdan. michalowa wcale nie pojechalas tylko wyazilas swoje zdanie, a pojechaly tam co poniektore osoby ale to tylko swiadczy o ich poziomie a raczej ich braku.
co do mnie to tak jakos wyszlo tzn ja mam juz 34 lata wiec zdecydowalismy ze nie ma co czekac, bardzo sie zdziwilam jak sie okazalo ze jestem w ciazy ale niestety fasolka sie nie utrzymala. chyba dam sobie spokoj na jakis czas i potem jeszcze raz sprobujemy.
:D :D

Ha! Tak będzie! ;-)
A tak w ogóle to idę powkurzać dziewczyny na weselniku! Na pewno jakaś wybrała brzydką suknię!
oj... wtedy przestaniemy się lubić... nie będziemy miały o czym ze sobą rozmawiać... ach to będzie straszne!

;)))

no niestety, taki już nasz los. ale uważaj Caes, bo jak my z Michałową zajdziemy w ciążę, a Ty nadal nie, to zaczniemy Cię zwalczać!!!! ;))
hehehe :)

jesteśmy jak trolle zaśmiecające forum, a wszystko przez to, że nie jesteśmy mamami... nasze rodziny, jakie tworzymy z mężami są ubogie...

no padnę :)))

Michałowo też może być ;-)))))))))))
*Michałowa
Michałowo, po to samo, co my - po cholerę! ;))))
Ach joo...po cholerę ja jestem na tym forum? ;-)
a wydaje Ci się tylko Michałowa, no bo przecież jesteś uboższa... i błędne kółko się zamyka... ;)))

nie jesteś w stanie pewnych spraw ogarnąć Michałowa i tyle, wszystko Ci się tylko "wydaje"
;)))
heheh ;-)
No to ok. Już nie mam wyrzutów sumienia - bo ja taka głupia jestem, że się przejmuję wszystkim. Ale to pewnie dlatego, że ja bezdzietna jestem...ale w sumie co ja tam mogę wiedzieć!? ;-)
Jadwisia, uboższa i jakaś taka do tyłu z życiem... no szkoda gadać ;))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry