Widok

Thermomix - warto?

Czy ktos moze mi cos powiedziec o tym urzadzeniu?
Naczytalam sie w necie bardzo duzo dobrych rzeczy, ale to raczej sa reklamy, wiec chcialabym poznac opinie prawdziwych uzytkowniczek.
Czy warto zainwestowac tak duza kase?
Jesli kupilyscie gdzies taniej - napiszcie gdzie, na allegro najnizsza cena za nowy to 3.500 zl, troche to duzo jak na robota kuchennego ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sensein..niekoniecznie to przedstawiciel
Ja mam to cudo i je uwielbiam. Teraz nie wyobrażam sobie mojej kuchni jak by go nie było :)
więc z CZYSTYM SUMIENIEM polecam!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli sam jesteś przedstawicielem i incognito namawiasz innych
maja: napisz do serwisu, może Ci wyślą
http://www.vorwerk.com/pl/thermomix/html/serwis_techniczny.html
Moze ktos ma lub wie gdzie znalezc instrukcje do thermomixa 3300, jest to stary model kupilam na aukcji w De ale niestety bez instrukcji.

Bede wdzieczna
602738210
zgadzam się z tym też mam thermomix i jestem z niego zadowolona w 200%
uwielbiam TERMOMIX ! mam namiar na prezentacje.
zastanawiam się czy nie zająć się sprzedażą Thermomixów :)

moja Ciocia zajmuje się tym(w Koszalinie) i namawia moją Mamę ;) (starego marketingowca)

jest zainteresowanie?
Sprzet naprawde warto zakupic... Pierwsze moje podejscie było tak jak wiekszosci 4000 tys zł za sprzet do kuchni ciut za duzo, po czasie przekonałem sie do jego zalet poniewaz na studiach w mieszkaniu kolega z uczelni posiadał TM-21, Jako Studenci nie dawalismy chwili odpoczynku thermomix-owi, przy okazji docenilsmy ile mozna zaosczedzic do kieszeni.

Przekonalem sie do zakupu po studiach...
Osobiscie znam przedtsawiciela z pełnym profesjonalizmem przedstawia oferte dla wymagajacych klientów...

Pozdrawiam

sampith@gmail.com
791 129 561
Caroca - zdębiałam;-) tu nie ma tego, co mi napisałas w mail'u :) to było chyba w innym wątku:) pozdrawiam:) dzięki za odpowiedź:)

jeśli ktoś jest chętny na prezentację albo ma pytania dot. Thermomixa - zapraszam:)
odpisalam, to samo zreszta co tu :-)))
Caroca - masz mail'a:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A macie jakieś fajne, sprawdzone przepisy - nie z książki "Dobre gotowanie" i "Łatwa kuchnia", bo te 2 mam.
tak jest aktualna
czy oferta sprzedazy termomixa jest jeszcze aktualna?Dziekuje za odpowiedz.Katarzyna
Proszę o namiary na dobrego prezentera. Jakie są możliwości zakupu na raty? Z góry dziękuję za informacje.
Witam
wątek jak widzę juz nie nowy, ale chętnie posłużę wiarygodną informacją. Czytałam kilka wątków, każdy pisze to z czym się zetknął, lub jak mu przekazano. Jeśli nadal moja informacja moze się przydac proszę pisać na: gra_banna@tlen.pl

Pozdrawiam
GB - Szczesliwa Posiadaczka TX :)

wg mnie właśnie mało miejsca zajmuje w kuchni:) a ja wiele swoich przepisów dostosowałam do tego, żeby robić w Thermomixie:) wychodzi szybciej niz tradycyjnie:) ale to kwestia przyzwyczajenia;-)
Ja miałam i sprzedałam. Wielki klamot, a poza tym musiałabym całkowicie zmodyfikować swoją kuchnię i potrawy, które gotuję. Lody, cappucino - super, tylko czy robimy to codziennie? W moim domu lepiej sprawdza się szybkowar.

Gdybym miała dom z ogrodem warzywnym i była typem, który robi przetwory i dużo gotuje dla duużej rodzinki, pewnie bym zostawiła.
"rz" - to długa historia

oferta aktualna wysłałam ci maila

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry