Widok

Trolownia

A tu każdy sobie może napisać to co mu w głowie siedzi. Ponieważ w hParku straszy mnie bardzo to pozwoliłam sobie przenieść się tam gdzie życie krąży w żyłach.
Pierwszym zwiastunem wiosny wcale nie są jaskółki w ilości większej niż jedna. Nie są też boćki zlatujące się do kraju ani też psie znaleziska, które w niesamowity sposób pojawiają się na mojej drodze. Na szczęście jestem na tyle sprawna by je z gracja omijać. Topienie marzanny też nie daje 100% pewności.
Pierwszym objawem nadchodzącej wiosny jest gubienie przeze mnie słuchawek. To już tradycja i zapewniam, że na tej podstawie śmiało można oczekiwać rychłego nadejścia tej cudownej pory roku.
Stało się. Jakiś czas temu słuchawki zmieniły właściciela na takiego, który będzie je szanował, otoczy opieką i będzie o nie dbał.
Do biura rzeczy znalezionych się nie wybieram. Plakatować miasta też nie zamierzam. Znaleźnego nie wypłacam bo kto przejedzie pól miasta po 2zł należnego? No może by się i ktoś znalazł stad moje zastrzeżenie.
Idzie wiosna!
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pączek to pączek.Ważne żęby nie było tej no....skórki z pomarańczy startej na nim :D Ja na teście gimnazjalnym ściągałem a co :) pózniej się dowiedziałem ze wprowadzili 3 różne zestawy odpowiedzi...:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie a jutro testy gimnazjalne moja młoda pisze. Denerwuję się za bardzo i wszystko mnie irytuje. Jakiś horror.
Spokojnie, to nie wypracowanie ;)
Oj, się powtórzyłam. Trudno.
Cross, moja odpowiedź była niepełna. Ten % przekazałabym na rzecz chorych na Alzheimera i ich rodzin. Na pieski daje moja przyjaciółka, na dzieciaki Owsiak, Dymna też chyba jakoś sobie radzi a przynajmniej o niej coś w tv słychać. Na upowszechnianie swobód obywatelskich oraz wspomaganie rozwoju demokracji wiadomo kto z forum da ;) To ja
ten % przekazałabym na rzecz chorych na Alzheimera i ich rodzin.
Albo taki opalony mocno... Jak to leciało? Kobiety lubią brąz?
Jak pączek w maśle? ;)
Dziewczyny ja nie jestem słodki ni troszeczkę tylko wyglądam jak pączek to tak dla zmyłki :D
"Istnieje jednak spore prawdopodobieństwo, iż zarówno moja jak i Twoja profesor miały tego samego wykładowcę na uczelni :)))"

Prawdopodobnie tak. Do szkoły nad Motławą nie chodziłem to i palić nauczyłem się gdzie indziej.
;))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Coross, jestem pełna podziwu, że zrobiłeś to ręcznie :D
Ja skorzystałam z cudu techniki jakim jest komp i genialne oprogramowanie.
Co do szkoły to taka tam w pobliżu Motławy. Zgubiła mnie ta rzeka bo nad nią nauczyłam się palić.
Istnieje jednak spore prawdopodobieństwo, iż zarówno moja jak i Twoja profesor miały tego samego wykładowcę na uczelni :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Powtarzała, że jeśli nie jestem pewna jak napisać dane słowo to mam szukać zamiennika"

To samo usłyszałem od mojej pani profesor. Ale nie będę wnikał gdzie chodziłaś do szkoły i czy mówiła nam to ta sama nauczycielka. ;)

Stanisław Lem
Tradycyjnie. Kalkulator i całkowita koncentracja.

"...to wiem na co bym przeznaczyła 1%"

Na co?

Stanisław Lem
taaaa ;p
zero słodkości :D
Za 7 dni wezmę :D
Nudziasz.. weź sobie wreszcie swój login ! :D
Mam zbyt wspaniałe życie;p i szukam na siłę problemów dla urozmaicenia.....
A napisane jest (nie ważne jaki mail podam) że już taki jest tutaj zalogowany. :D
Ale jest słodki nie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nudziasz po prostu lubi sobie szukać problemów :D
a jaki problem?
do góry