Widok

Trolownia

A tu każdy sobie może napisać to co mu w głowie siedzi. Ponieważ w hParku straszy mnie bardzo to pozwoliłam sobie przenieść się tam gdzie życie krąży w żyłach.
Pierwszym zwiastunem wiosny wcale nie są jaskółki w ilości większej niż jedna. Nie są też boćki zlatujące się do kraju ani też psie znaleziska, które w niesamowity sposób pojawiają się na mojej drodze. Na szczęście jestem na tyle sprawna by je z gracja omijać. Topienie marzanny też nie daje 100% pewności.
Pierwszym objawem nadchodzącej wiosny jest gubienie przeze mnie słuchawek. To już tradycja i zapewniam, że na tej podstawie śmiało można oczekiwać rychłego nadejścia tej cudownej pory roku.
Stało się. Jakiś czas temu słuchawki zmieniły właściciela na takiego, który będzie je szanował, otoczy opieką i będzie o nie dbał.
Do biura rzeczy znalezionych się nie wybieram. Plakatować miasta też nie zamierzam. Znaleźnego nie wypłacam bo kto przejedzie pól miasta po 2zł należnego? No może by się i ktoś znalazł stad moje zastrzeżenie.
Idzie wiosna!
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lordix6s@wp.pl dla Sadyla i innych zainteresowanych :D Mam problem z zalogowaniem się więc tak wyszło :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem uczulona na błędy ortograficzne. Dla mnie nie istnieje taka przypadłość jak dysortografia choć niechętnie przyznaję, że sama mam czasem problem z niektórymi wyrazami np. nigdy nie zapamiętam czy rzadko piszemy przez "rz". Za to moja pani profesor nauczyła mnie troszkę"oszukiwać". Powtarzała, że jeśli nie jestem pewna jak napisać dane słowo to mam szukać zamiennika :D Rzadko można napisać "nie za często" :D
Znając moje podejście do ortów działanie młodej było zamierzone :D
:D Zwrot! Cross, ale własnoręcznie z udziałem kalkulatora czy tak jak ja- wspomagając się programem? Ciekawi mnie to :p
Najważniejsze, że jest zwrot chociaż gdyby było inaczej to wiem na co bym przeznaczyła 1%
"Wież, rze jezdeź najlebszoł, najwspanialrzom matkoł na sifiecie?"

Córka ma dysgrafię czy pisze szyfrem? ;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
"Ps. Zaniesłam ja dziś pita do pitowni :D i nie żałuje :)))))"

Czyżby duży zwrot?

Ja się pochwalę że w tym roku własnoręcznie rozliczyłem pita. A do pitowni wysłałem go via internet. :) I też nie żałuję.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
a ja muszę, dlatego powinnam już spać. Wybrałam się na wieczorny spacer i wróciłam właśnie cała mokra do domu :D
Ja sobie jeszcze posiedzę, nie muszę jutro rano wcześnie wstawać :)

Dobranoc :)
No to bardzo mnie to cieszy :))
To muzy Ci żadnej na dobranoc nie zapodam bo kiepsko mi już funkcjonują szare komórki i marze o wyciągnięciu się w łóżku. Spokojnej nocy :*
Całkiem dobry, no i pogoda piękna :)
Vi a Twój dzień był dobrym?
Dobrze, że nie napisała skrótami "Cb"itp. Bo to akurat mnie irytuje lekko.
I na szczęście wiem, że z ortografią nie ma na bakier.
Młode pokolenie teraz tak pisze :)
I zwieńczeniem tego cudownego dnia był sms od mojego dziecka.
Młoda:"Wież, rze jezdeź najlebszoł, najwspanialrzom matkoł na sifiecie?
Iks de"
Letni_a"Wję"
Czyli cwaniara nie musi już się starać na dzień matki. Piękniejszych słów nie mogła napisać. Choć przyznam, że zrozumienie treści zajęło mi chwilę.
To będzie piękny dzień!
Postanowione.
http://www.youtube.com/watch?v=LC-xSuRZJ44

Niech:

Widać to co niewidzialne, to co zwykłe jest genialne,
wszystko świeci swoim światłem, każda rzecz i ruch.
Może się kiedyś doczekam na te 15 minut ;)

Pity nie zając i nie uciekł, a odrobina relaksu zawsze cenna :) Na szczęście nastepny dopiero za rok :)
No dobra, Tobie co 15 min. A mi co 6 na trasie Gdynia- Gdańsk. Pól godziny to naprawdę porażka. Współczuje. Ja się wściekam, że 15 muszę czekać gdy bus się spóźni. No może nie wściekam ale do szczęśliwych nie należę.
Nie masz za dużych wymagań.
Ps. Zaniesłam ja dziś pita do pitowni :D i nie żałuje :)))))
Ale na razie jeszcze to dłuuuugi rzut ;) Mnie na razie wystarczyłyby kolejki co 15 minut a nie co pół godziny do Wejherowa, wielkich wymagań chyba nie mam?
No to wyszło na to, że to żaden koniec świata. Rzut beretem i jesteś w Sopocie. A za niedługo zrobią nam nasi włodarze może nie metro ale jakąś kolej co to będzie kursowała co 10 min z prędkością światłą z Helu do Tczewa. Oczywiście czas jest pojęciem względnym ;))
Potwierdzam :)
Co więcej. Mam informacje, że kursuje tam skm ;)
do góry